ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό (14/2/2023)

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό (14/2/2023)



  •  Όχι εμείς δεν πέφτουμε από τα σύννεφα για καμία υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου ή ακόμα και δημάρχου όλοι δικαίωμα στο όνειρο το οποίο πολλές φορές τους το μετατρέπουμε σε "εφιάλτη". 

  • Ναι ή όχι είναι για εμάς τουλάχιστον η σωστή τοποθέτηση στα θέματα που έρχονται στο δημοτικό συμβούλιο. Τα παρών και τα λευκά καταδεικνύουν είτε ανικανότητα στο να κρίνει μια παράταξη εάν κάτι είναι θετικό ή αρνητικό για την πόλη ή ΛΑΪΚΙΣΜΟ στον οποίο εμείς δεν θα πέσουμε όσο και εάν προκαλούμαστε χρόνια τώρα από όσους έχουν αλλάξει δύο ή περισσότερα πολιτικά κόμματα και τουλάχιστον τρεις δημοτικές παρατάξεις! 

  • Λέγαμε για την πρόεδρο του Χαραυγιακού που κατεβαίνει υποψήφια στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αλλά και τα υπόλοιπα αθλητικά σωματεία δεν πάνε πίσω. Πρόεδρο δεν κατέβασαν υποψήφιο αλλά συγγενικά πρόσωπα και μέλη του "Ήλιου" είδαμε σήμερα να ανακοινώνονται ως υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι κάτι για εμάς όχι κατακριτέο αλλά επειδή είχαν ως σλόγκαν πως το σωματείο είναι μακριά από την πολιτική δεν μας έκατσε καλά! Δεν ήρθε η ώρα για να γνωριστούμε πάλι όλες και όλοι σε αυτή την πόλη άλλωστε δεν έχουμε καμία διάθεση να επαναλαμβάνουμε όσα ήδη γνωρίζετε όσοι μας διαβάζετε τα τελευταία 10 χρόνια. Μετά τις εθνικές εκλογές που θα έχουν καθορίσει κατά πολύ το που κινούμαστε ως πόλη θα ασχοληθούμε περισσότερο με όσους αναζητούν "διαφθορά" στα 10χιλιαρα και κλείνουν τα μάτια στα πάνω από 10.000.000 ευρώ που "πετιούνται" στα "ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ",  για να έχουμε μια πόλη γεμάτη ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! 


  • Μην ακούμε ανοησίες για το πρωτάθλημα της Super League 2 και τις τάχα "αδικίες" της κυβέρνησης οι πολλοί στέκονται στο πλευρό της και επιθυμούν την ΚΑΘΑΡΣΗ  σε ένα πρωτάθλημα που δεν μπορείς να επιλέξεις πάνω από ΜΟΝΟ αποδεκτό στον ΟΠΑΠ επειδή το έχουν κρίνει ως επίφοβο στησίματος αγώνων! Επαγγελματική κατηγορία με πρόεδρος ΤΣΕΟ μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί την επόμενη φορά καλύτερα να βγάλετε πρόεδρο τον Τόνυ Μοντάνα! 

  • Εκτός από τις επιλογές της ΝΔ από τον κεντρώο χώρο ( ΠΑ.ΣΟ.Κ , ΠΟΤΑΜΙ , κ.ο.κ) έχουμε και πολλές δεξιές υποψηφιότητες οι οποίες δεν αναδεικνύονται από τα ΜΜΕ εάν και οι υποψήφιοι αυτοί κατεβαίνουν για πρώτη φορά. Κάποιοι εξέπληξαν ακόμα και εμάς για την διορατικότητα του πρωθυπουργού στο να επιλέγει να κινηθεί πιο γρήγορα από τους υπόλοιπους πολιτικούς αρχηγούς σε έναν χώρο που στο μέλλον θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο σχηματισμό κυβερνήσεων. Αφού θεωρούμε πως οι κυβερνήσεις αυτοδυναμίας θα είναι δύσκολο να επιτευχθούν στο μέλλον! 

  • Τα Νότια Προάστια θα δώσουν 9 βουλευτές στη ΝΔ και στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές και όσοι διαφωνούν ας αναμένουν έως τον Μάϊο

  • Χρόνια Πολλά στους ερωτευμένους που έχουν βρει το νόημα της ζωής! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: