ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (20/2/2023)

Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό... (20/2/2023)



  • "Κεντροδεξιά" τοπικά ΜΜΕ έχουν περισσότερες αναρτήσεις για το Καρναβάλι Ηλιούπολης παρά για την χθεσινή εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. Η αφέλειά τους είναι πως προσπαθούν να σας πείσουν πως το Καρναβάλι Ηλιούπολης απέτυχε αλλά παρόλα αυτά συγκέντρωσε χιλιάδες κόσμου! Δεν υπάρχει σωτηρία όσο κάποιοι αμφισβητούν ακόμα και τις φωτογραφίες, δεν αναγνωρίζουν την φωνή τους και δεν βλέπουν πως με κάνοντας αντιπολίτευση για την αντιπολίτευση οδηγούν για ακόμη μια φορά πολλούς Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες σε κεντροαριστερά ψηφοδέλτια. Είναι οι ίδιοι που θεωρούν λογικό τον κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο να τον επιλέγουν ΟΛΟΙ οι άλλοι εκτός από τα μέλη της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης. Φοβούνται τις κάλπες και θα ηττηθούν σε αυτές του 2023 όσο επιμένουν στο να έχουν στις τάξεις τους υποψηφίους που δεν είναι ελκυστικοί ούτε στο δικό μας ακροατήριο. Αφήνουν το 35% που θα πάρει η ΝΔ στην πόλη για να διεκδικήσουν μερίδιο από τα μονοψήφια ποσοστά άλλων κομμάτων που διαλύονται. Ας καταλάβουν πως σε αυτές τις βουλευτικές εκλογές όπως και στις επόμενες που ακολουθούν υπάρχουν μόλις 2 κόμματα ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ και προβάδισμα και στις δημοτικές θα έχουν όσοι με τον έναν ή τον άλλο τρόπο στηριχτούν από τους κομματικούς μηχανισμούς των δύο κομμάτων. Ακόμα και οι κομμουνιστές στην Πάτρα έχουν καταλάβει πως ο Πελετίδης τελείωσε και αρχίζουν και το παίζουν "Κασιδιάρηδες"!


  • Επιλογή μας ήταν να παίξουμε ΜΟΝΟ το άρμα του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης που έρχονταν για το καρναβάλι και έτσι θα προχωρήσουμε και έως τις κάλπες του 2023. Παίξαμε ΜΟΝΟ την ανάρτηση Κόκλα για να καταλάβουν πως το καρναβάλι Ηλιούπολης 2023 πέτυχε και "θυσιάσαμε" μερικές χιλιάδες αναγνώστες που θα δουν από αλλού τις εντυπωσιακές όντως φωτογραφίες από το καρναβάλι αφού για εμάς εδώ βασικά ζητήματα είναι να μην παραποιείτε η Ιστορία της πόλης που κάποιοι την θεωρούν ως τάχα ΑΡΙΣΤΕΡΗ! Το μόνο αριστερό και επαναστατικό που έχει η πόλη μας είναι η παρουσία ηγετικών στελεχών του "Ρουβίκωνα" κατά τα άλλα δεν... 



Πάνω από 3000 ευρώ έδωσε ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης (1650 ευρώ κάθε άρμα) για να ενοικιαστούν τα δύο άρματα που βλέπετε. Ο συνδημότης μας κ. Φασόης με άλλα μέλη του ΕΣΗ τα έφεραν και βοήθησαν στο να χαρούν μικροί και μεγάλοι . Ο δήμος δεν θέλησε να δαπανήσει κάποιο ποσό για δική του εκμίσθωση και άλλων αρμάτων , και εν τέλει οι χιλιάδες κόσμου που μαζεύτηκαν στην πλατεία της πόλης μας κάτι αγόρασαν από τις πέριξ επιχειρήσεις της πόλης για όσους αναρωτιούνται γιατί πρέπει να γίνονται καρναβαλικές εκδηλώσεις στην πόλη. Γνωρίζουμε πως η δική μας στάση να μην δημοσιεύσουμε φωτογραφίες από το καρναβάλι δεν είναι ΣΩΣΤΗ,  αλλά εμείς ΘΕΛΟΥΜΕ τα ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ που παραποιούν συστηματικά την Ιστορία της πόλης μας να πάρουν πόδι! Νέτα σκέτα και χωρίς δεύτερη σκέψη προτιμούμε τον οιοδήποτε έχει διαφορετική αντίληψη της Ελληνικής Ιστορίας από τους νυν διοικούντες να αναλάβει θέσεις ευθύνης. Εάν δεν υπάρχει καλούμαστε να τον "δημιουργήσουμε" αφού με καρναβάλια δημότες που διαμαρτύρονται για την καθαριότητα π.χ μη θέλοντας ιδιωτικοποίηση και ο Χατζηδάκης πολύς τους πέφτει!  Μικρόψυχη λογική  η δική μας θα πουν κάποιοι αλλά φυσικά και δεν είμαστε διατεθειμένοι να προσφέρουμε τον πολύτιμο χώρο αυτού του ιστολογίου σε ανθρώπους που δεν λένε όχι στον ΚΟΚΚΙΝΟ και τον ΜΑΥΡΟ φασισμό , και τιμούν θλιβερά απομεινάρια του παρελθόντος. Εάν κάναμε "επανάσταση" για την "επανάσταση" θα ήμασταν ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και όχι το μοναδικό τοπικό ΜΜΕ με διαφορετική συνταγή για όλα τα σημαντικά προβλήματα της πόλης μας. Εμείς δεν πουλάμε σανούς για δημόσιες περιουσίες που πρέπει τάχα να γίνουν δημοτικές για φάνε κολλητοί και φίλοι της εκάστοτε διοίκησης και ούτε έχουμε την ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως το ΚΥΤ Υμηττού δεν είναι χρήσιμο και πρέπει να φύγει. Εμείς δεν αναπολούμε κομμουνιστές δημάρχους ούτε θέλουμε να τιμηθούν ΔΟΤΟΙ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ δήμαρχοι. Ο  δήμος έκανε τα χατίρια της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και την περίοδο δημαρχίας του κ. Γιάννη Αναγνώστου και η επιλογή του δοτού δημάρχου σε θέση συμβούλου σε εκείνη την διοίκηση δεν είδαμε να αναστατώσει τους κομμουνιστές που από κοινού με τον πρώην Επονίτη διαμόρφωσαν όσα σήμερα μας ταλαιπωρούν. Έτσι ο ευεργέτης της πόλης έγινε τσιφλικάς η λεωφόρος Αλέξιου Νάστου μετονομάστηκε σε Μαρίνου Αντύπα και στο όνομα της "επανάστασης" απέκτησαν ιδιωτικές περιουσίες όσοι συνεχίζουν και σήμερα να σας ταϊζουν σανούς και επαναστάσεις!  Για να δούμε κάτι διαφορετικό θα πρέπει η  κάτι  η πλειοψηφία των συνδημοτών μας να  κατανοήσει πως οι εποχές άλλαξαν.  Χρειάζεται ΞΕΞΑΘΑΡΗ καταδίκη ιδεοληψιών που έχουν κριθεί από την Ιστορία με αρνητικό πρόσημο ,  και όχι στο πνεύμα του να τα έχουμε καλά με όλους να αδικούνται όσοι προσέφεραν στην πόλη και να ΤΙΜΑΤΑΙ το ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ,  που ακόμα και σήμερα κάποιοι θέλουν να μας το παρουσιάσουν ως κάτι. Τιμήστε τον Στάλιν, την ΕΠΟΝ, τους Κιντήδες , τους δοτούς δημάρχους ή όσους ακόμα εσείς θεωρείτε "λογικό" πως πρέπει να τιμούνται.
Εμείς συνένοχοι σε τόσο σοβαρά εγκλήματα δεν θα γίνουμε , και δεν θα σας γράψουμε ΠΟΤΕ πως μπορεί να φύγει το ΚΥΤ από τον Υμηττό,  όπως δεν σας γράφουμε πως είναι εφικτό η Ελλάδα να μην είναι μέλος του ΝΑΤΟ! Μια φορά έφυγε επί Κωνσταντίνου Καραμανλή και παρακάλαγε να γυρίσει . Τώρα εάν ένας τρελός πρωθυπουργός την έβγαζε από την συμμαχία  θα είχαμε σύνορα κάτω και από την Λάρισα,  αφού εμείς αυταπάτες για τους "Φλώρους" του στρατού μας ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ! 

  • Εκλογές μέσα σε τοξικό κλίμα με πολύ υλικό από παρακολουθήσεις της ΕΥΠ και αποχωρήσεις της τελευταίας στιγμής από τα ψηφοδέλτια είναι το σκηνικό που στήνετε. Για εμάς θεμιτό αφού προφανέστατα και ο λαός πρέπει να γνωρίζει τα πάντα πριν φτάσει στις κάλπες. Όσοι είναι καθαροί δεν έχουν να φοβηθούν τίποτα από αυτό το υλικό. Όσο για τους "Φλώρους" κρίμα που δεν είναι υποψήφιοι στο κόμμα Κασιδιάρη ή στα δεκάδες ρωσόφιλα κόμματα που θεωρούν πως έχουν ελπίδα στις προσεχείς κάλπες. 



  • Ένα χρόνο μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία το μοναδικό συμπέρασμα που μπορεί να εξαχθεί με ασφάλεια είναι πως  λαοί που φυλακίζουν τους εθνικιστές τους δεν έχουν καμία πιθανότητα ΝΙΚΗΣ στα πεδία των μαχών. Έτσι εμείς δεν πέφτουμε από τα σύννεφα που οι Εθνικιστές του Ζελένσκι δεν έπεσαν αφού ακόμα και οι ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ του Κιέβου πολεμούν στο πλευρό τους! ΄Άλλωστε και αυτοί έχουν υποστεί τα πάνδημα από τους Ρώσους Σταλινοφασίστες , μισούν όσοι και εμείς τα σφυροδρέπανα και δεν ήταν για εμάς ποτέ μέρος του προβλήματος αλλά εν δυνάμει σύμμαχοι όταν η ίδια η ζωή τους αναγκάσει να πολεμήσουν για την ίδια την ύπαρξή τους. Γιατί αναρχικά κινήματα ΥΠΑΡΧΟΥΝ μόνο στις δυτικές κοινωνίες! 

  • Μονοψήφια τα ποσοστά του ΠΑ.ΣΟ.Κ στον Νότιο Τομέα Αθηνών. Η ΝΔ κινείται στον τομέα αυτό στο 40,5% και πάει για 10 βουλευτές! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: