ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Τους "ένωσε" η διασκέδαση αλλά εξακολουθούν να μην κατανοούν πως ΜΟΝΟ μία υποψηφιότητα κεντροδεξιού δημάρχου δίνει ΝΙΚΗ στις δημοτικές κάλπες του 2023!

Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2023

Τους "ένωσε" η διασκέδαση αλλά εξακολουθούν να μην κατανοούν πως ΜΟΝΟ μία υποψηφιότητα κεντροδεξιού δημάρχου δίνει ΝΙΚΗ στις δημοτικές κάλπες του 2023!


 "Δώσε μου λιγάκι ουρανό" από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Αλέξανδρο Αμουργιανό που μας εξέπληξε με τις φωνητικές του δυνατότητες του. Και το ζεϊμπέκικό του επίσης δημοτικού συμβούλου κ. Δημήτρη Ταμβάκου εξαιρετικές.

 

 Έτσι στην διασκέδαση τα βρήκαν οι δημοτικές παρατάξεις "Η πόλη που θέλω" και "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" αλλά για κοινή πορεία προς τις κάλπες έχουν ακόμα δρόμο και θα χάσουν όπως φαίνεται το "τρένο". 

Και μερικά δευτερόλεπτα  από το ζεϊμπέκικο του κ. Αραμπατζή στο βίντεο πάνω με την ελπίδα πάντα πως στις δημοτικές κάλπες του 2023 τον "χορό" θα σύρει αυτός που έχει περισσότερες ελπίδες να μας πάει σε δεύτερο γύρο! 

Τώρα ποιος θα είναι αυτός,  εφόσον ο καθένας βλέπει τον δικό του "ως δυνατό άλογο" και δεν μπορούν να συνεννοηθούν  ας μας τον υποδείξει το κόμμα. Άλλωστε πολλά ικανά κεντροδεξιά στελέχη έχουν ήδη απογοητευθεί και δεν θα κατέβουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι  σε περίπτωση που υπάρχουν πέρα της ΜΙΑ κεντροδεξιές υποψηφιότητες δημάρχων,  ενώ άλλοι έχουν ήδη δηλώσει υποψηφιότητα με κεντροαριστερές παρατάξεις,  θεωρώντας πως στα δημοτικά πράγματα δεν χωράνε κομματικές ταμπέλες. 

Οι πολιτικές όμως που θα εφαρμόσουν εάν και εφόσον εκλεγούν έχουν και ΚΟΜΜΑ και ΧΡΩΜΑ. Είναι πολιτικές που διαφέρουν και ουδείς μπορεί να εφαρμόσει τους κανόνες του καπιταλιστικού συστήματος εάν πρώτα δεν τους πιστεύει. Το ζήσαμε , χρεοκοπήσαμε αλλά κάποιοι αμετανόητοι που ονειρεύονται μέρες ΠΑ.ΣΟ.Κ στην πόλη μας δεν κατανοούν πως η Ιστορία δεν μπορεί να ξαναγραφεί για να τους "δικαιώσει" για τις καταστροφικές επιλογές τους. 

Αυτά από εμάς προς το παρόν , και στις ελάχιστες μέρες που τους απομένουν , ας φροντίσουν οι δημοτικές παρατάξεις "Η πόλη που θέλω" και "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" να αποφασίσουν κοινή πορεία ειδάλλως η πορεία τους προς τις δημοτικές κάλπες θα είναι προδιαγεγραμμένη.

Η συντριπτική πλειοψηφία των Νεοδημοκρατών της πόλης μας , ΘΕΛΟΥΝ έναν υποψήφιο κεντροδεξιό δήμαρχο  αφού κατανοούν πλέον πως χωρίς να συμβεί αυτό,  δεν θα δούμε ούτε δεύτερο γύρο,  πόσο μάλλον ΔΗΜΑΡΧΙΑ. 

Όσον αφορά εμάς έχουμε αναδείξει  εκατοντάδες φορές με ξεκάθαρες τοποθετήσεις που κάποιοι θεωρούν ακαταλαβίστικες πως η αντιπολίτευση που ασκείται μέσα στα δημοτικά συμβούλια οδηγεί σε παράταση της θητείας της νυν διοίκησης,  αφού οι περισσότεροι συνδημότες μας  λογικά δεν κατανοούν πως ακολουθώντας την ίδια λάθος συνταγή θα μπορέσει κάποιος άλλος δήμαρχος  να φέρει καλύτερο αποτέλεσμα από τον νυν. 

Όσοι το πίστεψαν το 2019 θα τους πάρει άλλα πέντε χρόνια να καταλάβουν πως με ΨΕΜΑΤΑ , ΜΥΘΟΥΣ και ΜΙΣΕΣ αλήθειες η πόλη θα παραμένει βρώμικη , κάποια στιγμή θα φωτιστεί με κινεζικά led , και οι υπάλληλοι της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ θα αυξάνονται τόσο-όσο σε μερικά χρόνια να μην λειτουργεί καμία υπηρεσία χωρίς την ΣΥΝΔΡΟΜΗ του ιδιώτη ( ΣΔΙΤ),  αφού η πλήρης ιδιωτικοποίηση ως φαίνεται θα έρθει μετά την εκ νέου χρεοκοπία της χώρας μας και την ανάγκη  νέου δανεισμού της. 

Για εμάς η Σύμπραξη Δημόσιου - Ιδιωτικού Τομέα απλώς ανεβάζει το ΚΟΣΤΟΣ που πληρώνουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ μας,  και ΜΟΝΟ η  ΠΛΗΡΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ είναι αυτή που είναι συμφέρουσα για την τσέπη μας , και θα φέρει ορατά αποτελέσματα στα προβλήματα της καθημερινότητάς μας. 

Το να πληρώνουμε δημοτικό υπάλληλο και ιδιώτη εργολάβο για το ΠΡΑΣΙΝΟ είναι για εμάς μια πολυτέλεια που δεν θα έπρεπε να την έχει ένα χρεοκοπημένο κράτος όπως η Ελλάδα αφού το πιο ισχυρό οικονομικά κράτος στον κόσμο οι ΗΠΑ έχει εδώ και δεκαετίες δώσει στον ιδιώτη δομές αφού το ΚΡΑΤΟΣ- ΔΗΜΟΣ δεν μπορεί να παίζει τον επιχειρηματία,  και όταν τον "παίζει" έχει αποδείξει πως είναι ΚΑΚΟΣ! Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ σε δομές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης υπήρξε  βασικός παράγοντας της χρεοκοπίας της χώρας και μια ματιά στο τι συμβαίνει και σήμερα στην Περιφέρεια Αττικής μπορεί να σας λύσει κάθε απορία που έχετε!

Αυτά προς το παρόν από εμάς , και ελπίζουμε στην επόμενη εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης να δώσει το παρών και ο επόμενος κεντροδεξιός δήμαρχος Ηλιούπολης!

Ξέρουμε πως κοντεύει ανέκδοτο το "κεντροδεξιός δήμαρχος στην Ηλιούπολη",  αλλά η ΕΛΠΙΔΑ πεθαίνει τελευταία! Ελπίζουμε να έχουμε ΟΛΕΣ και ΟΛΟΙ μας υγεία,  και να μην πεθάνουμε περιμένοντας! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: