ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Το μαγαζί Suvless έχει εγκαταστήσει αυθαίρετη κατασκευή σε κοινόχρηστο χώρο!

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου 2023

Το μαγαζί Suvless έχει εγκαταστήσει αυθαίρετη κατασκευή σε κοινόχρηστο χώρο!


Στο βίντεο ο δήμαρχος Ηλιούπολης αποφεύγει να αναφέρει το όνομα του καταστήματος εστίασης Suvlees  για το οποίο η κα Τσατσούλη επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης έχει θέσει μια σειρά ερωτημάτων. 

Δείτε πως της απαντάει ο δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης. Να τονίσουμε πως παράνομη κατάληψη κοινόχρηστων χώρων έχουν δεκάδες επιχειρήσεις της πόλης μας αλλά μάλλον τους κομμουνιστές τους ενοχλεί η ψησταριά της συγκεκριμένης επιχείρησης ,και ΟΧΙ τα εμπόδια άλλων επιχειρήσεων σε κοινόχρηστους χώρους όπως τα πεζοδρόμια. Για αποφυγή παρεξηγήσεων δεν είμαστε υπέρ στο να παραμείνει η ΨΗΣΤΑΡΙΑ πάνω στο πεζοδρόμιο αλλά θεωρούμε αδιανόητο να έχουμε από άλλες επιχειρήσεις μεγαλύτερες καταλήψεις πεζοδρομίων έναντι ευτελών τιμημάτων και μια δημοτική παράταξη να βλέπει μονίμως την ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ μιας επιχείρησης. Η όχληση από την δημοτική αστυνομία έχει γίνει προς την συγκεκριμένη επιχείρηση για την παράνομη αυτή εγκατάσταση και ενώ αρχικά η επιχείρηση είχε συμμορφωθεί επανήλθε μάλλον βλέποντας την γενική ΑΝΟΜΙΑ που επικρατεί με τους κοινόχρηστους χώρους της πόλης μας. Η παράνομη κατασκευή κάποια στιγμή θα απομακρυνθεί αφού "εργολαβικά" οι κομμουνιστές φέρνουν στο δημοτικό συμβούλιο το θέμα.  Ας πάνε να πολεμήσουν τραγουδώντας στις 22 του μήνα στο Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" στην εκδήλωση που διοργανώνει για αυτούς ο δήμος μας  μην κάνουν πως ενδιαφέρονται για τους δημότες μας που γνωρίζουν πολύ καλά πόσο φασίστες είναι. Τραγουδώντας και "πολεμώντας" θα αντιληφθούν πως είναι μέρος του προβλήματος και όχι της λύσης. Αυτά λοιπόν κ.  δήμαρχε και να γνωρίζεις πως τα καταστήματα έχουν επωνυμίες , κάνε και λίγο τζάμπα διαφήμιση ! Άμα δεν γνωρίζεις την επωνυμία ρώτα τις ... με τις οποίες συνδιοργανώνεις εκδηλώσεις για να τιμήσεις τους ΕΠΟΝΙΤΕΣ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: