ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό (19/2/2023)

Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό (19/2/2023)



  • Σήμερα έχει εκδήλωση η ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης οποιαδήποτε άλλη εκδήλωση έρχεται σε δεύτερη μοίρα αφού είμαστε μια ανάσα πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2023 όπου θα κρίνουν το μέλλον της χώρας μας για την επόμενη δεκαετία! Σίγουρα όσοι συνεχίζουν να διατηρούν το παραμύθι περί δήθεν αριστερής πόλης θα απογοητευθούν με την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων του Απριλίου. Ήδη στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης προαναγγέλλουν νοθεία αφού θα είναι δύσκολο να δικαιολογήσουν την ΗΤΤΑ τους! 'Έκπληκτοι διαπιστώσαμε πως στο παιχνίδι έχει μπει και το κόμμα της Ελληνικής Λύσης που φυλλοροεί αφού στον πατριωτικό αποκαλούμενο χώρο υπάρχουν πολλές επιλογές με τη ΝΔ να εξακολουθεί να έχει τα περισσότερα ΙΚΑΝΑ στελέχη και του χώρου αυτού στα ψηφοδέλτιά της. Γιατί έχει γίνει σαφές στους ψηφοφόρους του χώρου αυτού πως όσοι ομιλούν για πατρίδα - θρησκεία - οικογένεια και άλλα όμορφα και ωραία πράγματα ελάχιστα εννοούν από αυτά το κάνουν απλώς επειδή είναι της μόδας παγκοσμίως η στροφή προς τον φιλελεύθερο εθνικισμό κάτι που σαρώνει και την Ευρώπη μετά την ρωσική εισβολή στην Ουκρανία. Σε αυτή την συγκυρία που είναι ευνοϊκή για κόμματα όπως η ΝΔ είναι λογικό όσοι σε μερικές εβδομάδες θα δουν τον αγαπημένο τους ΣΥΡΙΖΑ να συρρικνώνεται να προσπαθούν από τώρα να δικαιολογήσουν την μεγάλη ήττα που έρχεται για αυτούς. Η ΝΔ όχι μόνο θα σαρώσει στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο αλλά για πρώτη φορά στα ΔΕΞΙΑ της δεν θα υπάρχει διψήφιο ποσοστό ψηφοφόρων που επέλεξαν κάτι διαφορετικό από αυτήν! Ας το καταλάβουν εκεί στην Ελληνική Λύση πως η δική τους ανικανότητα να προσελκύσουν ψηφοφόρους από τα δεξιά δεν οφείλεται σε καμία νοθεία αλλά τον απόλυτο τυχοδιωκτισμό τους. Εάν μάλιστα ο Άρειος Πάγος κρίνει  πως η "Χρυσή Αυγή" και το κόμμα "Έλληνες" μπορούν να συμμετάσχουν στις προσεχείς εθνικές εκλογές τότε σίγουρα θα βρεθούν πίσω από το κόμμα του Κασιδιάρη σε ψήφους! Η ΝΔ δεν φοβάται το 3% ή 4% κανενός κόμματος η ειδική διάταξη που πέρασε έγινε μόνο και μόνο για να προστατευθεί η Αστική μας Δημοκρατία. Κόμματα όπως το ΚΚΕ και η Ελληνική Λύση προφανέστατα και δεν επιθυμούν αυτό που έχουμε και αναζητούν ως ρωσόφιλα που είναι "τσάρους" σε έναν κόσμο που έχει γυρίσει την πλάτη του ακόμα και σε Βασιλιάδες! Αυτά και περαστικά σε όσους πήγαν χθες στο μνημόσυνο του τέως Βασιλιά θεωρώντας πως θα αλιεύσουν ψήφους από μια δεξαμενή που είναι άδεια εδώ και τρεις δεκαετίες!



  • Πάνω από 50% η ΝΔ στη Γλυφάδα , πάνω από 45% σε Άλιμο και πάνω από 35% σε Ζωγράφου και Ηλιούπολη σύμφωνα με δημοσκόπηση που διενεργήθηκε τηλεφωνικά για λογαριασμό υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ στο Νότιο Τομέα! Σαρώνει η ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη την ώρα που το ΠΑ.ΣΟ.Κ του Νίκου Ανδρουλάκη εξαφανίζεται από τον πολιτικό χάρτη. Σε όλες τις παραπάνω περιοχές το ΠΑ.ΣΟ.Κ έχει ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ ποσοστό! 


  • Δεν ωφελούν τη ΝΔ φωτογραφίες όπως η παρακάτω,  ας το αντιληφθούν εκεί στην Πειραιώς και ας τον στείλουν.  Δεν γίνεται πουθενά στον κόσμο αυτό το καραγκιοζιλίκι με δήθεν πρίγκηπες και έκπτωτους που αναζητούν σε έναν κόσμο που έχει εδώ και δεκαετίες αλλάξει τρόπους να συντηρούνται χωρίς να εργάζονται! 

Συζητούν για την Ανάπτυξη που με τέτοιους υπουργούς δεν πρόκειται να έρθει ΠΟΤΕ! 


Όσο για την παρακάτω ανάρτηση στο facebook βαριόμαστε και να την σχολιάσουμε άλλωστε το θέμα έχει κριθεί την βάζουμε απλώς για να την δουν οι σύμμαχοι μας στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού και να γελάνε! 




Δεν υπάρχουν σχόλια: