ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Παντελώς ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ο δήμος Ηλιούπολης να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία ποντάρει πάλι στους εθελοντές της ΕΟΔΠΗ ενώ έχει αμολήσει μερικά σακούλια αλάτι σε σημεία της πόλης

Παρασκευή 3 Φεβρουαρίου 2023

Παντελώς ΑΝΕΤΟΙΜΟΣ ο δήμος Ηλιούπολης να αντιμετωπίσει την κακοκαιρία ποντάρει πάλι στους εθελοντές της ΕΟΔΠΗ ενώ έχει αμολήσει μερικά σακούλια αλάτι σε σημεία της πόλης


Ευχόμαστε να μην χιονίσει τελικά για να μη χρειαστεί να μείνουμε εγκλωβισμένοι μέσα στα σπίτια μας για 5 ημέρες όπως πέρισυ , με αμάζευτα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ για μία εβδομάδα και τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη να βγαίνει στα κανάλια και να λέει ΨΕΜΑΤΑ πως τάχα ο ανύπαρκτος μηχανισμός του δήμου για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕ!

Δεν λειτούργησε και το γνωρίζουν ΑΠΑΝΤΕΣ όπως και πλέον οι πολλοί έχουν συνειδητοποιήσει πως εθελοντικές ομάδες που μας ΣΤΟΙΧΙΖΟΥΝ χιλιάδες ευρώ σε ετήσια βάση ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ τα αναμενόμενα, παρόλο που  εθελοντισμός τους μας στοιχίζει ΑΚΡΙΒΑ,  αφού οχήματα , εξοπλισμός , και εκδηλώσεις "ενημέρωσης" των πολιτών προφανέστατα και είναι χρηματικά ποσά καθόλου ευκαταφρόνητα και κάποια  αναρτημένα και  στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ. 

Η συντήρηση οχημάτων που σπάνια βλέπουμε στους δρόμους της πόλης να ενεργούν ίσως θα έπρεπε να είχε οδηγήσει σε ΛΥΣΗ χρόνιας εκμίσθωσης αφού η αγορά τους είναι μη συμφέρουσα. 


Προτείνουμε ο δήμος Ηλιούπολης- εάν τελικά πιάσει χιόνι το Σαββατοκύριακο -να παραμείνει κλειστός ΜΗΝ τυχόν και εγκλωβιστούν όσοι προκλητικά με δελτία τύπου διαφημίζουν χωρίς ΑΙΔΩ την "ετοιμότητα" τους! 

Ας πάρουν παράδειγμα πως διαχειρίζονται και επικοινωνιακά μια "εν αναμονή" κακοκαιρία,  αφού τα ΠΛΗΡΗ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ και άλλα συναφή ανήκουν σε άλλες εποχές,  και τους εκθέτουν. 


Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: