ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Γνωρίζουν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι γιατί ο δήμος μας ΑΡΝΕΙΤΑΙ να πληρώσει 20.000 ευρώ σε συνδημότη μας που κέρδισε απόφαση κατά του δήμου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ;

Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2023

Γνωρίζουν οι δημοτικοί μας σύμβουλοι γιατί ο δήμος μας ΑΡΝΕΙΤΑΙ να πληρώσει 20.000 ευρώ σε συνδημότη μας που κέρδισε απόφαση κατά του δήμου στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών ;


Πριν μερικές μέρες η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ πήρε ΜΙΑ απόφαση η οποία μας ξαναγυρίζει πάλι στις εποχές της δημαρχίας Κιντή. 

Αποφάσισε να ασκήσει έφεση και να μην αποζημιώσει συνδημότη μας που πέτυχε την ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ. 

Η απόφαση ανέβηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ πλέον και ρωτάμε αρχικώς εάν οι 41 δημοτικοί μας σύμβουλοι που μετά τις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα γίνουν 35 γνωρίζουν τον ΛΟΓΟ που η Ελληνική Δικαιοσύνη σε πρώτο βαθμό ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ τον δήμο μας ( δεν είναι η πρώτη φορά άλλωστε είμαστε πόλη φιλόξενη για κάθε λογής ποινικούς) και επιδίκασε αποζημίωση σε συνδημότη μας. 

Δες έως ότου το πληροφορηθούν και οι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ( εδώ) και απλώς να σημειώσουμε πως οι κύριοι Αραμπατζής και Ψυρρόπουλος ΑΠΕΙΧΑΝ,  από την διαδικασία αυτή που αφορά φυσικά σε θέμα από αυτά που κατά κόρον έχουμε αναδείξει μέσα από εδώ. 

Η διαφορά είναι ανάμεσα σε εργαζόμενο και εργοδότη και βέβαια η ΑΠΟΧΗ δεν είναι παρά μια λαϊκιστική επιλογή. Γιατί είτε έχει δίκιο ο ένας αντίδικος είτε ο άλλος να έχουν και οι δύο δίκιο δεν παίζει.

Να τονίσουμε πως για ακόμη μια φορά η Νομική Ομάδα του Δήμου Ηλιούπολης οδηγεί για λόγους που μόνο οι ίδιοι κατανοούν και πλέον όλοι γνωρίζουν τα πράγματα στα άκρα. Ας γνωρίζουν πως τους έχουμε ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΣΕΙ και αυτούς και 2-3 ιδιώτες δικηγόρους που τελικά πέτυχαν να αποκτήσει το κράτος περιουσία που δεν του ανήκε και που για έναν αιώνα θα την διαχειρίζεται το ΕΤΑΔ μαζί με τους ΞΕΝΟΥΣ δανειστές μας. 

Για την υπόθεση και την "ΑΜΕΛΕΙΑ" που οδήγησε σε αυτή την απόφαση σε άλλη μας ανάρτηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια: