ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Αθανάσιος Βαμβίνης: Συγχαρητήρια για την οργάνωση της εκδήλωσης στη Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ - Θα στεκόμαστε πάντα δίπλα στην ΟΝΝΕΔ

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Αθανάσιος Βαμβίνης: Συγχαρητήρια για την οργάνωση της εκδήλωσης στη Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ - Θα στεκόμαστε πάντα δίπλα στην ΟΝΝΕΔ



Το κομμάτι το αφιέρωσα στις οικογένειές μας, οι οποίες μας στηρίζουν για να ασκούμε με συνέπεια την αποστολή μας στον πολιτικό στίβο.
Στην κοπή πίτας της Β3 ΔΕΕΠ και της Νομαρχιακής Επιτροπής Νοτίου Τομέα της ΟΝΝΕΔ, στην οποία ο Πρωθυπουργός έδωσε το σύνθημα για την τελική ευθεία προς τις εθνικές εκλογές!
Miltos Bantis συγχαρητήρια για την οργάνωση!
Petros Nasimpian θα είμαστε δίπλα στην ΟΝΝΕΔ!

Αθανάσιος Βαμβίνης 
Τομεάρχης Μεταφορών ΝΔ 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Στην εκδήλωση (κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας ) που συνδιοργάνωσε η Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ και η  νομαρχιακή Νοτίου Τομέα της ΟΝΝΕΔ βραβεύτηκε ο συνδημότης μας και πρόεδρος του Οίκου του Ναύτου κ. Παρασκευάς Γιαννόπουλος για την διαχρονική προσφορά του στο κόμμα της ΝΔ  παρουσία που προέδρου του κόμματος και πρωθυπουργού κ. Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα έχουμε μια ξεχωριστή ανάρτηση για αυτή την βράβευση που τιμάει την πόλη μας και στέλνει ηχηρό μήνυμα σε όσους θεωρούν πως ικανά κεντροδεξιά στελέχη δεν πρέπει να έχουν άποψη για την υποψηφιότητα κεντροδεξιού δημάρχου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Βέβαια όσοι τα έγραφαν ή τα έλεγαν αυτά καμία σχέση δεν έχουν με τις αρχές της ΝΔ εδώ και πολύ καιρό , και καιροσκοπικά στήνουν παρατάξεις που δεν έχουν κεντροδεξιό ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ πρόσημο. Αλλά είπαμε κάποιοι θεωρούν πως η τοπική αυτοδιοίκηση είναι πέρα από κόμματα και χρώματα επειδή οι ίδιοι δρουν καιροσκοπικά και θεωρούν πως το παραμύθι περί ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ πόλης μπορεί να συνεχιστεί για πολλές ακόμα δεκαετίες. Έχει καταρρεύσει από το 2019 αυτό το παραμύθι , θα επιβεβαιωθεί και στις προσεχείς βουλευτικές  κάλπες,  η Ηλιούπολη όχι μόνο δεν είναι ΑΡΙΣΤΕΡΗ πόλη,  αλλά έχει και ένα 10% στα ΔΕΞΙΑ της ΝΔ!  , κάτι που πρέπει να περιοριστεί στις  κάλπες των εθνικών εκλογών αφού πρόκειται για χαμένες ΨΗΦΟΥΣ. 


Σε μια εποχή που όλοι θέλουν να το παίξουν απολιτίκ και τελευταία και "πατριώτες" είναι για εμάς σωστή η κίνηση η ΝΔ να τιμά όσους δεν έκρυψαν ΠΟΤΕ πως ανήκουν στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξη για να κερδίσουν εύσημα των ιδεολογικών μας αντιπάλων. Έχουμε μερικούς μήνες ακόμα για να πάμε με ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ υποψηφιότητα κεντροδεξιού  δημάρχου  για την πόλη μας για στις εκλογές του Οκτωβρίου ειδάλλως θα ηττηθούμε εκ νέου. 

Για τις εθνικές εκλογές δεν ανησυχούμε , η ΝΔ κάνει σημαντικά ανοίγματα προς το κέντρο ενώ ελέγχει σχεδόν πλήρως τον χώρο στα δεξιά της, έως τα όρια βέβαια όσων πιστεύουν στην Αστική Δημοκρατία.  Οι υπόλοιποι σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηριστούν ΔΕΞΙΟΙ , είναι απλώς ΦΑΣΙΣΤΕΣ! 

Δεν θέλουμε να ακούμε ανοησίες πατριδοκάπηλων και δήθεν εθνικιστών για τις προσεχείς εθνικές εκλογές . Εθνικό πρέπει να είναι το ΑΛΗΘΕΣ , και αυτό το πρεσβεύει η ΝΔ.  Οι άλλοι απλώς αναγάγουν τις ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ τους σε ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ επικίνδυνες για τον Τόπο μας! 

Στην τελική ευθεία προς τις εθνικές εκλογές δεν πρέπει να πάει καμία ψήφος χαμένη , και το ίδιο πρέπει να συμβεί και στις αυτοδιοικητικές που ακολουθούν.  Δεν είναι εποχές που ευνοούν την πολυδιάσπαση. Η απλή αναλογική ΑΠΕΤΥΧΕ στην πράξη και το εκλογικό σύστημα των αυτοδιοικητικών εκλογών θα δώσεις ισχυρές διοικήσεις που θα μπορούν απερίσπαστες να λύσουν τα προβλήματα χωρίς να πέφτουν θύματα εκβιασμών από ΜΕΙΟΨΗΦΙΕΣ. Όσα μας ενώνουν είναι περισσότερα από όσα μας χωρίζουν λοιπόν , εκτός και θέλουμε να ρίχνουμε το φταίξιμο της δικής μας ανικανότητας να ενωθούμε  στο ΠΑΡΑΜΥΘΙ περί αριστερής πόλης . 

Τέτοιες παραφωνίες υπάρχουν και σε άλλους δήμους αλλά εμάς αφορά ο δικός μας και ευελπιστούμε πως το 2023 με τον έναν ή τον άλλο τρόπο θα βρεθεί μια χρυσή τομή που θα ενώσει όσους θα έπρεπε να μην είχαν ποτέ διασπαστεί! 

Δεν υπάρχουν αριστερές πόλεις στην Ελλάδα. Όλοι και όλες δρουν σε συγκεκριμένο πλαίσιο που δεν ενσωματώνει τις ΙΔΕΟΛΗΨΙΕΣ όσων θεωρούν λογικό να προτιμούν μια ΣΟΒΙΕΤΙΑ από μια Αστική Δημοκρατία. 

Ακόμα και όσοι υπηρετούν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ ξέρουν πως βρίσκεται μερικά μόλις βήματα πριν την οριστική της κατάρρευση. Γιατί λοιπόν να μην πούμε στους πολίτες τι έρχεται και να τους προετοιμάσουμε καλύτερα αντί να τους ζητάνε "αγώνες" που δεν θα έχουν κανένα απολύτως αποτέλεσμα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: