ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Κατά τα άλλα δεν θέλει χρίσμα από τη ΝΔ αλλά φωτογραφίζεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!

Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023

Κατά τα άλλα δεν θέλει χρίσμα από τη ΝΔ αλλά φωτογραφίζεται με τον Κυριάκο Μητσοτάκη!


Αφού έβγαλε φωτογραφία με τον πρωθυπουργό της χώρας μας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη θα του πάνε ΟΛΑ δεξιά στις προσεχείς δημοτικές εκλογές αρκεί να αφήσει τις φαντασίες για επικεφαλής και να συστρατευθεί με αυτόν που θα επιλέξει το κόμμα της ΝΔ. 

Τώρα εάν κάποιοι θεωρούν πως το κόμμα δεν προλαβαίνει να επιλέξει στους τρεις - τέσσερις μήνες που θα μεσολαβήσουν έως τις δημοτικές εκλογές μένει να επιβεβαιωθούν ή να διαψευστούν. 

Εμείς είμαστε σίγουροι πως οι δημότες μας ξέρουν να ξεχωρίζουν ποιος είναι κεντροδεξιός και ποιος όχι ,και δεν έχουμε καμία αμφιβολία πως η παράταξη του κ. Αραμπατζή ΔΕΝ  έχει τύχη στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 

"Αλεξιπτωτιστές" στο κόμμα είναι οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και όχι φυσικά στελέχη του κόμματος που τιμήθηκαν στην εκδήλωση που απλώς ο Γαβρίλος έδωσε το ΠΑΡΩΝ,  επειδή κατάλαβε την γκάφα του να δηλώσει ΑΠΩΝ στην συζήτηση που διοργάνωσε η ΝΔ στην πόλη μας με θέμα φυσικά την ΕΝΟΤΗΤΑ και όχι την πολυδιάσπαση του κεντροδεξιού χώρου στην ΚΑΙ πρωτίστως της ΜΙΑΣ και ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ κεντροδεξιάς υποψηφιότητας δημάρχου στις προσεχείς κάλπες. 

Χαιρόμαστε που κατάλαβαν πως μόνο στο πλευρό του Μητσοτάκη έχουν τύχη να επαναλάβουν το διψήφιο του 2019 , αλλά θα τους στεναχωρήσουμε αφού εμείς γνωρίζουμε καλύτερα κάτι που βλέπουν ΟΛΟΙ  πως στην παράταξη τους δεν απέμειναν παρά ελάχιστοι κεντροδεξιοί,  και έτσι διψήφιο για τις δημοτικές εκλογές του 2019 αντίο. 

Ποιος ΔΕΞΙΟΣ θα θελήσει να είναι συνυποψήφιος με τον κ. Ραβάνη; Ποιος ΔΕΞΙΟΣ θα δεχθεί να σταθεί δίπλα σε υποψηφίους που καθυβρίζουν τους υπουργούς της ΝΔ ; Ο κος Χριστοφίδης και τα ειδικά δικαστήρια για τον κ. Μηταράκη που ονειρεύεται έχουν θέση στη πόλη που εμείς ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ!  Και βέβαια μην θεωρεί πως δεν γνωρίζουμε και ποιοι ακόμα ετοιμάζονται να μπουν στο ψηφοδέλτιό του! 

Στην φωτογραφία που βλέπετε ο ένας θα  είναι ο ΝΙΚΗΤΗΣ,  και οι δύο δίπλα του οι ΗΤΤΗΜΕΝΟΙ. Έχουν συνηθίσει βέβαια  αφού και το 2019 στην πέμπτη θέση τερμάτισαν μια πόλη που ξεκίνησε με π μικρό και εξελίχθηκε σε "παρατράγουδο"

Το  2023 τους βλέπουμε μία ΘΕΣΗ παρακάτω! Εμείς ήμασταν και οι μοναδικοί που στηρίξαμε την προσπάθεια του κ. Αραμπατζή το 2019,  και φυσικά δεν περιμέναμε την αντιπολίτευση που θα ασκούσε μέσα στα δημοτικά συμβούλια όπου δεν τον ξεχωρίζουμε πλέον από τους ομιλητές της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης! Δημόσια καλέσαμε τους δύο δημοτικούς συμβούλους του να ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ και να ανεξαρτητοποιηθούν αλλά δεν μας άκουσαν. Τώρα φυσικά και ουδείς από αυτούς θα εκλεγεί και πάλι,  αλλά δεν μας αφορά άλλωστε πληρώνουν τα λάθη τους. Δεν μας αφορά λοιπόν η παράταξη του κ. Αραμπατζή όπως και αυτόν δεν αφορούν οι Νεοδημοκράτες της πόλης οι οποίοι του λένε να εγκαταλείψει μια προσπάθεια που δεν οδηγεί πουθενά. Εάν δεν ακούει τι λένε οι Νεοδημοκράτες για αυτόν ας απευθυνθεί στη ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης και ας μας πει εάν έστω ένα μέλος του Δ.Σ στηρίζει τον παραλογισμό του! 

ΥΓ: Σε κάθε περίπτωση ας μιμηθεί  τον πρωθυπουργό ο κος Αραμπατζής  στις διαγραφές στελεχών που πληγώνουν την παράταξη,  και ας διαγράψει  κάτι ρατσιστές και απολειφάδια της χούντας που έχει  μαζέψει και που εξαιτίας τους έχασε εδώ και πολύ καιρό την "μπάλα". Και να μην τους διαγράψουν όσοι απέμειναν να ονειρεύονται  στην παράταξη των νοσταλγών του δοτού δημάρχου της χούντας ,  εμάς καλό θα μας κάνουν,  αφού προεκλογικά θα έχουμε θέματα να παίζουμε. 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: