ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Μια ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα εξασφάλισε η παράταξη του νυν δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Μια ενδιαφέρουσα υποψηφιότητα εξασφάλισε η παράταξη του νυν δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη


Η Παράταξή μας υποδέχεται μία ακόμη υποψήφια, τη Μαρία Δουδουξή - Φαραγκουλιτάκη.
Είναι μια νέα, δυναμική γυναίκα, μητέρα τριών παιδιών, η οποία συστρατεύεται μαζί μας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου.
Την καλωσορίζουμε με χαρά και της ευχόμαστε καλή επιτυχία!

Σύντομο βιογραφικό

Είναι γέννημα θρέμμα Ηλιουπολίτισσα με καταγωγή από το Ηράκλειο και τα Χανιά Κρήτης. Είναι παντρεμένη και μητέρα τριών παιδιών. Από νεαρή ηλικία έχει εργαστεί σε πολλές τοπικές επιχειρήσεις, ενώ εργαζόταν για 12 έτη σε κομμωτήριο και τα τελευταία χρόνια διατηρούσε το μαγαζί. Αγαπά τη γνώση, την άθληση και –αποδεδειγμένα– την σκληρή δουλειά.
 
Φροντίζει διαρκώς την προσωπική της ανάπτυξη με όραμα ένα καλύτερο μέλλον για όλα τα παιδιά, γι’ αυτό και όταν την συναντήσετε στις δραστηριότητές τους (ομάδες ποδοσφαίρου και πόλο του ΓΣΗ ή στο τμήμα ενόργανης του Γύμναθλου) θα παρατηρήσετε ότι τα παρακινεί να παίζουν, να απολαμβάνουν τη ζωή και να εκφράζονται.
 
Ανάμεσα στα χόμπι της είναι το τραγούδι, πάνω στο οποίο έκανε σπουδές για 5 χρόνια, η γυμναστική και οι κρητικοί χοροί με τους Πολιτιστικούς Συλλόγους της Κρήτης.

Δελτίο Τύπου Δήμου Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: