ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....(5/2/2023)

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό .....(5/2/2023)



  • Προεκλογικά όπως είχαμε προβλέψει (χωρίς να είμαστε μάντεις) πως η υπόθεση της Greek Mafia θα έκρινε τις προσεχείς εκλογές και κυρίως το μέλλον πολλών. Τελικά η Ελληνική Δικαιοσύνη και ο "κοιμώμενος" υπουργός της έβαλαν σε μπελάδες την νυν κυβέρνηση ενώ την τελειωτική βολή την αναμένουμε από έναν Άρειο Πάγο που δεν είναι διατεθειμένος να κόψει στην κάθοδο στις εκλογές σε ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΟΙΝΙΚΟ! 


  • Η χώρα μπορεί να μην έχει αξιόπιστη ΕΛ.ΑΣ, αξιόμαχο στρατό, κυβέρνηση που να αγαπάει τις μεταρρυθμίσεις αλλά έχει ΕΥΠ που μπορεί να "ξεβρακώνει" τους πάντες και αυτοί να καμώνονται ακόμα πως είναι "ΝΤΥΜΕΝΟΙ". Επειδή δεν είναι επικοινωνιακά καλό να παίρνεις πίσω την τελευταία στιγμή μια υποψηφιότητα βουλευτή καλούμε τον πρωθυπουργό να πιστεύει στα ΑΥΤΙΑ του να είναι περισσότερο επιφυλακτικός στο περιβάλλον του και να πάει τις εκλογές προς το τέλος της θητείας της κυβέρνησης για να μην αντιμετωπίσει δυσάρεστες εκπλήξεις. Γιατί άλλο να είσαι πρωθυπουργός σε μια αυτοδύναμη κυβέρνηση και άλλο όμηρος ενός μικρότερου κόμματος! 

  • Πρέπει οπωσδήποτε να παρακαλάμε το Θεό να μην χιονίσει σε αυτή την πόλη. Όσοι ποντάρουν πως με την ίδια αποτυχημένη συνταγή θα έχουν φέτος καλύτερα αποτελέσματα σίγουρα εάν το "κακό" συμβεί θα λένε πως έπεσαν από τα σύννεφα λες και δεν ξέρουν τις δυνατότητες που έχουν οι "super" ομάδες τους. Το γεγονός πως δεν έχουν εκμισθώσει εκχιονιστικά από ιδιώτες που είναι και οι ΜΟΝΟΙ που συμβάλλουν στο να μην παραμένουμε για μέρες εγκλωβισμένοι δείχνει πως έχουν επικίνδυνες για την πόλη ιδεοληψίες και σε δημοτικούς υπαλλήλους που έχουν κριθεί ανεπαρκείς σε νορμάλ συνθήκες και όχι σε συνθήκες παγετού. Και αυτή την φορά αφού πόνταραν σε λάθος συνταγή θα έχουν το ΛΑΘΟΣ αποτέλεσμα για το καλό μας και το δικό της καλύτερα να μην πέσει ούτε μισή νιφάδα χιονιού στην πόλη μας! 


  • Στις 12 Φεβρουαρίου είναι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" στο αναψυκτήριο της πόλης μας στις 11 το πρωί και το απόγευμα στην Αργυρούπολη τελικά και στο "Μίκης Θεοδωράκης" η κοπή της πίτας της Β3 ΔΕΕΠ ΝΔ και της ΟΝΝΕΔ Νοτίου Τομέα στις 6 το απόγευμα. Όσοι είναι κεντροδεξιοί και Ηλιουπολίτες καλό θα ήταν να πάνε και στις ΔΥΟ πρωτοχρονιάτικες βασιλόπιτες και ακόμα πιο καλό θα ήταν να υπάρχει μόνο ένας κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος για τις κάλπες του 2023 για να επαναληφθεί η ΝΙΚΗ των δημοτικών εκλογών του 2006 που επετεύχθη επειδή δεν είχαμε ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ δυνάμεων αλλά ΕΝΟΤΗΤΑ. Είτε πάμε ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ενωμένοι , είτε σε "κομμάτια". Στην πρώτη περίπτωση ΝΙΚΑΜΕ στην δεύτερη περίπτωση ΧΑΝΟΥΜΕ τόσο απλό για να μπορούν να το αντιληφθούν όσοι δεν κατανοούν τις καταγγελίες μας για αυτούς και μιλάνε για ακαταλαβίστικα κείμενα! 

  • Ο όρος ΣΟΒΙΕΤΙΑ χρησιμοποιείται από πλειάδα στελεχών της ΝΔ σε τηλεοπτικά πάνελ. Επομένως δεν είναι κάτι που έχουμε εφεύρει εμείς αλλά μια πραγματικότητα που εάν δεν αλλάξει μας κρατάει πίσω!


  • Αναβλήθηκε λόγω κακοκαιρίας και η σημερινή εκδήλωση της δημοτικής παράταξης " Ηλιούπολη - Φωτεινή πόλη" και πιστεύοντας και αυτή στον εθελοντισμό προσφέρει δύο αυτοκίνητα 4Χ4 μαζί με τους οδηγούς ώστε να συνδράμουν κάτω από την καθοδήγηση των αρμοδίων στην αντιμετώπιση της αναμενόμενης σύμφωνα με τους μετεωρολόγους κακοκαιρίας που θα χτυπήσει από το απόγευμα της Κυριακής και μετά και την πόλη μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: