ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 16/2/2023)

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό ( 16/2/2023)



  • Δύο υποψηφιότητες δημοτικών συμβούλων για τις δημοτικές εκλογές του 2023 που αφορούν την πόλη μας παρουσιάσαμε χθες αφού ανακοινώθηκαν και το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας ήταν έντονο αφού και οι δύο αναρτήσεις μας διαβάστηκαν πάνω από το μέσο όρο που συνήθως τα κείμενά μας διαβάζονται. 

  • Τους πρώτους 32 υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους της ανακοίνωσε με δελτίο τύπου της η παράταξη "Ηλιούπολη- Φωτεινή πόλη" ανάμεσα στους υποψηφίους πολλοί νέοι υποψήφιοι που δεν έχουν κατέβει άλλη φορά σε δημοτικές εκλογές και ανάμεσά τους και ο δημοτικός σύμβουλος και πρώην Αντιδήμαρχος  κος Μαρίνος Μπασούρης. 


  • Στις πολυσυλλεκτικές δημοτικές  παρατάξεις της πόλης μας θα είναι δύσκολο να "συνεννοηθούν" για το "καλό" της πόλης πολίτες που έχουν τελείως διαφορετικές ιδεολογικές καταβολές. Δεν είναι δυνατόν να μας πείσουν πως μια "συνταγή" που την ζούμε με την νυν διοίκηση και έχει αποτύχει μπορεί να δώσει λύσεις στα προβλήματά μας. Φανταζόμαστε πως οι "ψεκασμένοι" με τους λογικούς είναι μια μίξη που δεν μπορεί να δώσει παρά ένα αρνητικό αποτέλεσμα. Βέβαια θα μας πείτε εμείς πρόβλημα δεν βλέπουμε και είμαστε έτοιμοι να δώσουμε δεύτερη θητεία στη διοίκηση Χατζηδάκη! 

  • Τις καρναβαλικές εκδηλώσεις μπορείτε κάλλιστα να της πληροφορηθείτε από τα 10 και πλέον site της πόλης δεν είμαστε σε καμία περίπτωση υποχρεωμένοι να παρουσιάσουμε εκδηλώσεις στις οποίες για ακόμη μια φορά θα "διασκεδάσουν" όσοι ονειρεύονται "επαναστάσεις" και συντηρούν ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ! 


  • Καλή υποψηφιότητα αυτή της κα Ρένας Σωφρονά  για την παράταξη "Η πόλη που θέλω" του κ. Γαβριήλ Αραμπατζή. Τώρα πως θα συνυπάρξει με τους υπόλοιπους υποψηφίους είναι κάτι που αφορά την ίδια και όχι φυσικά εμάς που έτσι και αλλιώς δεν κατανοήσαμε ΠΟΤΕ την λογική πως μπορείς να τα έχει καλά με ΟΛΟΥΣ! Μπορεί βέβαια να λειτουργεί στην περίπτωση της νυν διοίκησης και να της εξασφαλίσει ακόμη μία θητεία όμως κατά την ταπεινή μας ΑΠΟΨΗ ( που την φωνάζουμε βέβαια λίγο "δυνατότερα" από όσο "πρέπει") είναι όμως ΑΠΟΛΥΤΑ καταστροφική για μια πόλη που είτε θα ακολουθήσει ΔΕΞΙΕΣ πολιτικές είτε ΑΡΙΣΤΕΡΕΣ η "μίξη" που επιχειρείται έχει οδηγήσει στα σημερινά μας ΧΑΛΙΑ!


  • Η πολιτική της ΝΔ στο θέμα των δημοτικών εκλογών έχει δώσει "αέρα στα πανιά" του κ. Μαμαλάκη στον Άγιο Δημήτριο και του κ. Μπαντή στο Βύρωνα. Όσοι δεν το βλέπουν απλώς εθελοτυφλούν! 

  • Την Κυριακή υπάρχει  εκδήλωση της ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης ... Θα σας το θυμίσουμε και μια μέρα πριν,  αλλά καλό είναι να ετοιμάζεστε! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: