ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Πολύς κόσμος στην προεκλογική συγκέντρωση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου στο αναψυκτήριο της πόλης μας - Ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και εξήγησε γιατί η ΝΔ πρέπει να είναι ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ στις προσεχείς εκλογές

Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

Πολύς κόσμος στην προεκλογική συγκέντρωση του βουλευτή Γιάννη Καλλιάνου στο αναψυκτήριο της πόλης μας - Ευχαρίστησε όσους τον ψήφισαν και εξήγησε γιατί η ΝΔ πρέπει να είναι ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΗ στις προσεχείς εκλογές

 


Στις 25 Ιουνίου οι κάλπες θα είναι και πάλι κενές και θα πρέπει να γεμίζουν με τα γαλάζια ψηφοδέλτια της ΝΔ έτσι ώστε να κατακτηθεί η ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ και να υπάρχει σταθερότητα στη χώρα. 

Άλλωστε ουδείς συνεργάζεται με κανέναν και έτσι οι εκλογές με την απλή αναλογική απέδειξαν πως στην πράξη δεν μπορεί να υπάρχει συνεργασία ακόμα και από τα κόμματα που την ψήφισαν και την θεωρούν το δικαιότερο εκλογικό σύστημα. 



Άλλωστε και στο δήμο μας καμία παράταξη ως σύνολο δεν συνέργησε με την νυν διοίκηση του δήμου μας και κατάφερε να σταθεί και να περάσει όσα πέρασε μέσα στα δημοτικά συμβούλια ως μειοψηφούσα σε ένα σωρό θέματα που ήρθαν προς συζήτηση και ψήφιση εκεί. 


Αυτά και επιλέξαμε αυτή την φωτογραφία αφού οι περισσότεροι πιστεύετε πως στα δημοτικά πράγματα δεν χωράνε κόμματα και χρώματα . 


Εμείς δεν το πιστεύουμε αυτό το έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές αλλά αυτοί που ακολουθούν την δική μας σκληρή ιδεολογική συνοχή στις δημοτικές παρατάξεις είναι όπως φαίνεται ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ. 



Θα φανεί και εάν τελικά καταφέρει να εκλεγεί και κάποιος στο δήμο μας με χρίσμα των δύο μεγάλων κομμάτων γιατί στην παρούσα συγκυρία ΠΑ.ΣΟ.Κ δεν υπάρχει είναι μονοψήφιο στο δήμο μας κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί και στις δεύτερες κάλπες του Ιουνίου. 




Καλό μήνα σε όλες και όλους μάλλον σήμερα δεν θα έχουμε αναρτήσεις εκτός και προκύψει κάτι εξαιρετικά ενδιαφέρον. 

Άλλωστε με 10 τοπικά site δεν πιστεύουμε πως θα φανεί η μία μέρα απουσίας μας ! 

Την πιο δυναμική παρουσία στην συγκεκριμένη εκδήλωση  από τις κεντροδεξιές δημοτικές παρατάξεις της πόλης μας, την είχε η παράταξη δημοτική παράταξη  "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" με τον επικεφαλής της κ. Τάσο Ευσταθίου , τους δημοτικούς του συμβούλους κ. Δημήτρη Ταμβάκο  και Ανδρέα Τσουκαλά. Καθώς επίσης και τους υποψηφίους  δημοτικούς συμβούλους της παράταξης του "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"  κ. Νικόλαο Τηλεβερίδη , Μαίρη Μπάστα  , και  Κώστας Ποτέας , να δίνουν το παρών. Ο βουλευτής βέβαια θέλοντας να δείξει πως μαζεύει (και καλά κάνει ψήφους από παντού )ανέβασε στο προσωπικό του προφίλ στο facebook μόλις 8 φωτογραφίες και μέσα σε αυτές επέλεξε αυτός ή οι συνεργάτες του να είναι και ο κος Δημήτρης Πανταζόπουλος! που ανήκει στο ΠΑ.ΣΟ.Κ και δεν υπάρχει περίπτωση να ψήφισε ΝΔ και Γιάννη Καλλιάνο. 

ΥΓ: Στη φωτογραφία εξωφύλλου της ανάρτησης  αναγνωρίζεται φανταζόμαστε τους πάντες για όσους είναι από άλλη πόλη από αριστερά όπως βλέπουμε ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Δημοτικής Αστυνομίας κος Παναγιώτης Κόκλας στη μέση ο βουλευτής Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ. Γιάννης Καλλιάνος και στα δεξιά του όπως βλέπουμε πάντα ο πρώην δήμαρχος κος Γιάννης Αναγνώστου που πρόσφατα δικαιώθηκε από όσα συκοφαντικά διακινούμε ΔΗΜΟΣΙΑ για χρόνια η δημοτική παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη" για την δημοτική επιχείρηση ΕΥΩΝΥΜΟΣ ΑΕ που αποδείχτηκαν πως ήταν μια σκευωρία αφού η Δικαιοσύνη δεν βρήκε τίποτα το μεμπτό. Το θέμα πέρασε στα ψιλά των τοπικών ΜΜΕ αφού δεν συμφέρει όσους διακινούσαν για χρόνια  ένα σκάνδαλο κακοδιαχείρισης για το οποίο όχι μόνο δεν τιμωρήθηκε κανείς αλλά όπως μαθαίνουμε θιγόμενα πρόσωπα θα καταφύγουν στη Δικαιοσύνη για να πάρουν αποζημιώσεις για όσα συκοφαντικά ειπώθηκαν από τον πρώην δήμαρχο κ. Βασίλη Βαλασόπουλο για αυτούς. 






Δεν υπάρχουν σχόλια: