ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δεν ασχολούνται ξανά με το κόμμα "Ελληνική Λύση" προβεβλημένα στελέχη του κόμματος "Έλληνες" μετά την "σφαλιάρα" στις εθνικές εκλογές

Τετάρτη 31 Μαΐου 2023

Δεν ασχολούνται ξανά με το κόμμα "Ελληνική Λύση" προβεβλημένα στελέχη του κόμματος "Έλληνες" μετά την "σφαλιάρα" στις εθνικές εκλογές


Πολέμησαν το κόμμα "Ελληνική Λύση" τα τρολάκια του Ηλία Κασιδιάρη σε όλη την προεκλογική περίοδο. Στόχος τους αφού οι ίδιοι τελικά δεν κατάφεραν να κατέβουν στις εθνικές εκλογές ήταν να μην ορθοποδήσει κανένα κόμμα του ρωσόφιλου "πατριωτικού" χώρου αλλά τελικά μεγάλος ΝΙΚΗΤΗΣ αναδείχτηκε σε αυτόν ο Κυριάκος Βελόπουλος και το κόμμα του "Ελληνική Λύση". 

Έτσι πολλά στελέχη των "Ελλήνων" και με δεδομένο πως ούτε στις επόμενες εκλογές θα συμμετάσχουν αφού πιθανότατα ο Άρειος Πάγος θα τους αποκλείσει εκ νέου φλερτάρουν με μνημονιακά κόμματα εάν και οι ίδιοι το παίζουν φουλ αντιμνημονιακοί. 

"Ψεκασμένοι" αντιεμβολιαστές είναι που δεν θα είχαμε κανένα θέμα με αυτούς εάν δεν ήταν φασίστες. 

Τώρα το πως βρέθηκε ο καπιταλιστής Terry στο να στήνουν μαζί με τον Κασιδιάρη το ΕΘΝΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ και τι σχέση μπορεί να έχει με όλους αυτούς κάποιος που μιλάει για οικονομία και φιλελευθερισμό δεν γνωρίζουμε. 

Άλλωστε η ΝΔ πέτυχε να ξεφτιλίσει έναν χώρο που έχει βγάλει Μιχαλόπουλους , Μιχαλολιάκους, Καρατζαφέρηδες , Καμμένους κ.ο.κ 

Σε κάθε περίπτωση εμείς ευχόμαστε και στις δεύτερες κάλπες να μπουν κάποια κόμματα από αυτόν τον χώρο στη Βουλή για να γελάμε. 

Εάν έλειπαν και ψήφοι και δεν υπήρχε αυτοδυναμία θα είχαμε και άλλους από δαύτους σε ρόλο Καμμένου γιατί για να πάρουν θέση ευθύνης αυτοί άνετα συνεργάζονται και με το ΚΚΕ. 

Άλλωστε την ίδια αντιδυτική ρητορική έχουν και θα την έχουν αφού δεν είναι δημοκράτες σε καμία περίπτωση . 

Δεν υπάρχει 20% ΑΝΤΙΔΥΤΙΚΟ και ΡΩΣΟΦΙΛΟ στα δεξιά της ΝΔ που να είναι συμπαγές και να επιθυμεί διαφορετικό γεωστρατηγικό προσανατολισμό της χώρας πολιτικοί απατεώνες είναι που φοβούνται μην τυχόν και βγει η χώρα από το ΝΑΤΟ και μας γ@μήσουν οι Τούρκοι γιατί ηλίθιοι δεν είναι ένα σωρό καραβανάδες έχουν ως υποψηφίους ξέρουν τι θα συμβεί εάν εμπλακούμε σε πολεμική σύρραξη με τους γείτονές μας. 

Τους νικήσαμε ΜΟΝΟ όταν ο δυτικός κόσμος ήταν στο πλευρό μας και γίναμε ανεξάρτητο κράτος το 1974 που μας άφησαν αβοήθητους κρατώντας ουδετερότητα χάσαμε τη μισή Κύπρο ενώ δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε πως οι μεγαλοϊδεατισμοί και ο ψευτοπατριωτισμός οδήγησε στη Μικρασιατική Καταστροφή αφού ο Εθνικιστής Ίωνας Δραγούμης που επικαλούνται οι Ναζί του Κασιδιάρη ήταν εναντίον της Μικρασιατικής Εκστρατείας ενώ για τη μισή του ζωή πάλευε για μια Ελληνοτουρκική συνεργασία που οι σημερινοί μαϊμού -Εθνικιστές την χλευάζουν. 

Ο λεγόμενος πατριωτικός χώρος είναι το καταφύγιο κάθε απατεώνα δεν υπάρχει ενναλακτική στα δεξιά της ΝΔ ας το κατανοήσουν όσοι θεωρούν με τα ρούβλια του Πούτιν θα επιβάλλουν στη χώρα μας τετελεσμένα. 

Άσε τον Κυριάκο να πουλάει επιστολές του Ιησού και τον Νατσιό να μας προστατεύει από την μ@λ@κί@ στη νέα Βουλή έτσι ώστε την επόμενη με αυτούς τους γραφικούς η ΝΔ να φτάσει το 50% γιατί με τέτοιους επικεφαλής δεν διεκδικείς εξουσία αλλά ρόλο ΚΚΕ! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: