ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Εχθρός της Ελλάδας και διώκτης της πίστεως και των πιστών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου!

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Εχθρός της Ελλάδας και διώκτης της πίστεως και των πιστών ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σύμφωνα με τον Αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου!

 


Λόγια "αγάπης" και "χριστιανικός" λόγος για ακόμη μια φορά από τον Αρχιμανδρίτη της Αγίας Μαρίνας για τον αρχηγό της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη σε ένα κρεσέντο που αδυνατούν να παρακολουθήσουν ακόμα και τα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ! 

Θέλουμε να δούμε σε μερικές μέρες ποιοι κεντροδεξιοί θα πατήσουν το πόδι τους  στην Ενορία που γιορτάζει για να τους "κράξουμε" μέσα από εδώ! 

Πάντως το πρόβλημα του είναι με τους Κυριάκους αφού προεκλογικά και συγκεκριμένα δύο μέρες πριν τις εκλογές τα έβαλε και με τον Κυριάκο Βελόπουλο! Μάλλον του Ηλία είναι και τσαντίστηκε που δεν επετράπη στο κόμμα "Έλληνες" να συμμετάσχει στις εθνικές εκλογές από τον Άρειο Πάγο και την τροπολογία της τελευταίας στιγμής που ψήφισαν ΝΔ και ΠΑ.ΣΟ.Κ στη Βουλή για τα μέλη εγκληματικών οργανώσεων! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: