ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Νέα δυνατή υποψηφιότητα για την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Νέα δυνατή υποψηφιότητα για την δημοτική παράταξη "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"


Καλωσορίζουμε στο συνδυασμό μας Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά τον φίλο μας Βασίλη Παναγόπουλο ένα νέο, δημότη της πόλης μας, με όρεξη, γνώσεις και νέες ιδέες.
Συντάσσεται μαζί μας προκειμένου να πάμε όλοι μαζί την Ηλιούπολη μπροστά, δυναμικά και αποφασιστικά, για να έρθει η επόμενη μέρα με Ευρωπαϊκή προοπτική για το δήμο μας και το σύνολο των κατοίκων.

Ο Βασίλης τελείωσε Πολιτικός Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας ειδικευμένος στα Υδραυλικά και Συγκοινωνιακά έργα όπως επίσης στα έργα Οδοποιίας και στην Τεχνική της Κυκλοφορίας και των Μεταφορών.

Γενικά έχει πολύ καλές τεχνικές γνώσεις και εμπειρία στην υποστήριξη κατασκευαστικών έργων απασχολούμενος ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Παράλληλα σπούδασε δύο χρόνια στο Πανεπιστήμιο του Μονάχου και τώρα διανύει τα τελευταία έτη σπουδών του στο τμήμα Γερμανικής Γλώσσας και Φιλολογίας του ΕΚΠΑ (Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας).

Επίσης έχει άριστη γνώση & της Αγγλικής Γλώσσας.

Καλή επιτυχία να έχουμε Βασίλη!!

Τάσος Ευσταθίου 
Υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης 
Επικεφαλής δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά"


Δεν υπάρχουν σχόλια: