ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Αδειάζουν από το πρωί τα σκουπίδια από τους ξεχειλισμένους κάδους της πόλης μας αλλά η εικόνα που αντικρύζουμε κάθε Σαββατοκύριακο και αργία στον τομέα καθαριότητας στην πόλη του "Ήλιου" κάθε άλλο παρά ικανοποιεί και δικαίως τους συνδημότες μας. Το κακό για αυτούς είναι πως συγκρίνουν τον δήμο μας με γειτονικούς όπου το σωματείο εργαζομένων δεν κομμουνιστοκρατείται που οι εκεί δημοτικές παρατάξεις δεν βγάζουν ανακοινώσεις κατά των τοπικών ΜΜΕ που αναδεικνύουν την πραγματικότητα και που ο πολιτισμός και ο αθλητισμός δεν έχει εκχωρηθεί σε όσους τον βλέπουν με ιδεοληψίες αλλά σε επαγγελματίες. Σε τέσσερις μήνες και με δεδομένο πως οι πολίτες μπορεί να έγραφαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης "Μητσοτάκη γ@μιέσ@ι" αλλά στο τέλος τον ψήφισαν θα δούμε και εδώ μια να τερματίζει στην πρώτη θέση των δημοτικών εκλογών στον πρώτο γύρο μια δημοτική παράταξη που αντιπροσωπεύει καλύτερα από τις άλλες την ΣΗΨΗ μιας τοπικής κοινωνίας που δεν αναγνωρίζει που δεν κατανοεί πως οι εποχές άλλαξαν. Είναι λυπηρό πρωτίστως για όσους πραγματικά δεν είναι βολεμένοι να κατηγορούν για την εικόνα της πόλης μας τα πολιτικά κόμματα και όχι την ΔΙΑΠΛΟΚΗ που στήριξε η πλειοψηφία των συνδημοτών μας στις κάλπες του 2019 και την νέα που ετοιμάζεται να στηρίξει στις κάλπες του 2023. Γιατί εμείς αυταπάτες  δεν έχουμε πως αξίζει σε αυτή την τοπική κοινωνία μια "καθαρή" πόλη. Ανέχονται την αποδεδειγμένη διαχρονικά ανικανότητα υπαλλήλων να αντιμετωπίσουν την καθημερινότητά μας και με ΑΡΩΓΟΥΣ όλες τις υπάρχουσες δημοτικές παρατάξεις προσπαθούν και θα τα καταφέρουν στο τέλος να σας πείσουν πως είσαστε εσείς υπεύθυνοι που πετάτε τα σκουπίδια και όχι όσοι έχουν συνηθίσει σε συγκεκριμένους ρυθμούς εργασίας που δεν επαρκούν για να είναι υποφερτά καθαρή η πόλη μας. Το ΣΕΔΗ ζητάει καλύτερη διαχείριση του προσωπικού από τη διοίκηση του δήμου και εμείς για άλλη μια φορά σας γράφουμε πως με αυτό το προσωπικό το ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ να κάνεις εάν θέλεις να είναι η πόλη καθαρή είναι να ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ την δομή. 



  • Δεν θα μπούμε στη λογική όσων προσπαθούν να απαξιώσουν πρώην συντρόφους τους ανεχόμενοι και μη βλέποντας πως κάνουν τα πάντα για να κινήσουν την ΣΟΒΙΕΤΙΑ. Με αυτούς τους "παίχτες" που έχουν η κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν είναι εφικτή και ο ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ βέβαιος! 


  • Οι ανεξάρτητες υποψηφιότητες δημάρχων είναι λογικό πως δεν μπορούν να στηριχτούν από πολιτικά κόμματα που θέλουν να επιβάλλουν την δική τους ατζέντα και στην τοπική αυτοδιοίκηση. Αυτή είναι συγκεκριμένη και μπορείτε να την διαβάσετε μέσα στα site των κομμάτων αφού η Τοπική Αυτοδιοίκηση δεν μπορεί να λειτουργήσει αυτόνομα και πέρα από το ασφυκτικό πλαίσιο που καθορίζει για αυτήν η κεντρική πολιτική. Έτσι και επειδή τα μεγάλα έργα γίνονται με χρηματοδοτήσεις από την Πολιτεία ή από τα ταμεία της Ε.Ε το να ψηφίζεις κόμματα εχθρικά προς την δεύτερη ή και την πρώτη  είναι σαν να θέλεις να σου χρηματοδοτήσουν την "επανάστασή" σου αυτοί που θέλεις να αφήσουν την χώρα σου να αναπνεύσει οικονομικά , στο μη λογικό  για εμάς σκεπτικό πως οι ξένοι δανειστές μας θέλουν το κακό μας,  ενώ το καλό μας θέλουν αυτοί που από το 1974  πάλευαν πως να μας βγάλουν από τον δυτικό κόσμο και να μας κάνουν ΣΟΒΙΕΤΙΑ! 


  • Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη - Φωτεινή πόλη" και όσοι πιστοί προσέλθετε . Ώρα - μέρα και τοποθεσία στην κάρτα παρακάτω. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: