ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Στο πλευρό του κ. Τάσου Ευσταθίου συστρατεύθηκε η συνδημότισσά μας Αγγελική Ευσταθιάδου αγωνιζόμενη για αυτό που αγαπά και γι΄αυτό που αξίζει δηλαδή την πόλη μας !

Σάββατο 3 Ιουνίου 2023

Στο πλευρό του κ. Τάσου Ευσταθίου συστρατεύθηκε η συνδημότισσά μας Αγγελική Ευσταθιάδου αγωνιζόμενη για αυτό που αγαπά και γι΄αυτό που αξίζει δηλαδή την πόλη μας !

Μια ωραία κάρτα έπεσε στα χέρια μας και αφορά νέα υποψηφιότητα της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά".

Πρόκειται για την κα Αγγελική Ευσταθιάδου και μας άρεσε το σλόγκαν που χρησιμοποίησε στο στην πίσω πλευρά της κάρτας της που μας ενημερώνει για την υποψηφιότητά της ως δημοτική συμβούλου στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 

Σύντομο βιογραφικό της σημείωμα βρήκαμε σε γνωστό site της πόλης μας , αφού δείχνει να το έχει πάρει "ζεστά" και μέσω του ilioupolinews.gr μας αυτοπαρουσιάζεται ενώ  συμμετέχει και  σε δράσεις της παράταξης την οποία επέλεξε για να είναι υποψήφια 

Διαβάστε και το σύντομο βιογραφικό της σημείωμα , και να τονίσουμε πως είναι κάτοικος της πολύπαθης  περιοχή της Αγίας Μαρίνας , με τα πολλά άλυτα προβλήματα εδώ και δεκαετίες. 

Γιατί μπορεί η περιοχή να διαθέτει ή να διέθετε ( ο ένας παραιτήθηκε πρόσφατα) τρεις Αντιδημάρχους αλλά προκοπή δεν είδαμε! 

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ 

Η Αγγελική Ευσταθιάδου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969.


Είναι παντρεμένη με τον Δημήτρη Σχίζα και έχει ένα γιο, τον Σταύρο.

Σπούδασε λογιστικά. Έχει μεγάλη και μακρά πείρα στη διοίκηση επιχειρήσεων, καθώς επί 20ετίας αποτελούσε κεντρικό στέλεχος οργάνωσης και διοίκησης σε μεγάλο οργανισμό. Σήμερα εργάζεται ως ιδιωτική υπάλληλος.

Κατέχει υψηλή τεχνογνωσία στην οργάνωση και διαχείριση διοικητικών υπηρεσιών, καθώς και στην ψηφιακή τους αναβάθμιση.


Μένει στην Ηλιούπολη τα τελευταία 27 χρόνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: