ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Σταμάτησε να εργάζεται στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ κ. Χάρη Θεοχάρη ο συνδημότης μας που διορίστηκε επιστημονικός συνεργάτης του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Σταμάτησε να εργάζεται στο γραφείο του βουλευτή της ΝΔ κ. Χάρη Θεοχάρη ο συνδημότης μας που διορίστηκε επιστημονικός συνεργάτης του δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη

 Έπαψε εδώ και μερικές μέρες να εργάζεται στο γραφείο του βουλευτή Νοτίου Τομέα της ΝΔ κ Χάρη Θεοχάρη ο κεντροδεξιός συνδημότης μας που επέλεξε να συνδράμει την αριστερή διοίκηση του νυν δημάρχου Ηλιούπολης κ. Γιώργου Χατζηδάκη. 

Επομένως το σωστό μήνυμα που πέρασε ο βουλευτής της ΝΔ κ. Χάρης Θεοχάρης είναι πως δεν πρέπει κεντροδεξιά στελέχη και συνεργάτες βουλευτών της κυβερνώσας παράταξης να στηρίζουν διοικήσεις αποδεδειγμένα ΕΧΘΡΙΚΕΣ προς τις φιλελεύθερες αξίες της ΝΔ. 

Μπράβο στον βουλευτή για τα άμεσα αντανακλαστικά άλλωστε ουδείς θα μπορούσε να γνωρίζει τις προθέσεις ενός συνεργάτη του που προτίμησε 14.351 ευρώ έως τα τέλη του τρέχοντας έτους αφού μέχρι εκεί θα φτάσει η θητεία του νυν δημάρχου! 

Μάλιστα ανάρτησε και στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook πως σταμάτησε η συνεργασία του με τον βουλευτή κ. Χάρη Θεοχάρη. Δεν έχει αναρτήσει ακόμα την συνεργασία του με τον δήμαρχο Ηλιούπολης και τις "συμβουλές" που είναι μέσα στα καθήκοντά του να του παρέχει εάν και από συμβουλές ο δήμαρχος δεν παίρνει αποφασίζει πάντα μόνος τους αναλαμβάνοντας και τις ευθύνες. Εδώ και μερικούς μήνες αποφάσισε πως θα πορευτεί στηρίζοντας όσους έχουν ως επάγγελμα την "αλληλεγγύη" και για τον λόγο αυτό στις κάλπες του Οκτωβρίου είναι βέβαιο πως θα ηττηθεί ακόμα και εάν απέναντί του βρεθεί υποψήφιος χαμηλής δυναμικότητας! Άλλωστε ούτε η ΣΟΒΙΕΤΙΑ δεν δείχνει να τον στηρίζει πλέον γνωρίζοντας πως από την 1/1/2024 πολλά θα αλλάξουν στον δήμο μας με "αρκετούς" που έχουν για πάνω από δύο δεκαετίες βολευτεί σε αυτή να κινδυνεύουν να δείχνουν ανήσυχοι. Και δείχνουν ανήσυχοι γιατί δεν θα επιστρέψουν σε θέσεις ευθύνης αυτοί που της είχαν τα προηγούμενα 9 χρόνια αλλά κεντροδεξιοί! 


Έτσι το μήνυμα είναι σαφές από έναν ακόμη βουλευτή της ΝΔ πως δεν συνεργαζόμαστε επ΄ ουδενί με τους πολιτικούς μας αντιπάλους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: