ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Φωτορεπορτάζ από το 32ο Αντάμωμα Βαλτινών που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαίου στο πάρκο Χαλικάκι στην πόλη μας

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

Φωτορεπορτάζ από το 32ο Αντάμωμα Βαλτινών που πραγματοποιήθηκε στις 28 Μαίου στο πάρκο Χαλικάκι στην πόλη μας

 



Η Ομοσπονδία Συλλόγων Βάλτου Ο.ΣΥ.ΒΑ διοργάνωσε το 32ο Αντάμωμά της με πολύ χορό και κέφι στο πάρκο Χαλικάκι στην πόλη μας. Μέχρι δωρεάν πούλμαν είχαν για να μεταφέρουν τον κόσμο και έτσι πραγματοποίησαν την "μεγαλύτερη συγκέντρωση" παρά τις δεκάδες που έγιναν κυρίως προεκλογικές στην πόλη μας αυτή την περίοδο. 

Το σωματείο έχει έδρα στην Αθήνα και πρόεδρός του είναι ο συνδημότης μας και υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές κ. Θανάσης Κουρέτσης

Ο κος Κουρέτσης είναι επίσης υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου Αιτωλοακαρνάνων Ηλιούπολης ενώ παλιότερα υπήρξε Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου του δήμου μας. 

Πάμε να δούμε λοιπόν τι έγινε γιατί την εκδήλωση είχαν διαφημίσει όλα τα τοπικά ΜΜΕ και όχι μόνο λόγω της συμμετοχής της τραγουδίστριας δημοτικών τραγουδιών Γωγώς Τσαμπά και επειδή γενικότερα στο δήμο μας τα πανηγύρια είναι ακόμα δημοφιλή αφού πολλοί κρατούν τις παραδόσεις της γενέτειράς του κάτι που χρόνο με τον χρόνο δεν δείχνει να ατονεί. Πολλοί νέοι άνθρωποι συμμετέχουν σε συλλόγους με χορευτικά μαθαίνοντας τοπικούς χορούς. 




















Δεν υπάρχουν σχόλια: