ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ μας έφυγαν οι "φιλάνθρωποι" που έφερναν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τους Χρυσαυγίτες!

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Δεν υπάρχει ΣΩΤΗΡΙΑ μας έφυγαν οι "φιλάνθρωποι" που έφερναν τρόφιμα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο από τους Χρυσαυγίτες!


Εντάξει τους έπεισες Γιάννη πως παραιτήθηκες τέσσερις μήνες πριν τις δημοτικές εκλογές για λόγους ευθιξίας! 

Άμα ο Δημήτρης Κιντής είναι για σένα πρότυπο δημάρχου συστρατεύσου με τον κ. Αλέξανδρο Μπουγά τι σου φταίει ο Δημήτρης Ευαγγέλου να "κουβαλάει" όσους δεν καταλαβαίνουν πως ο συγχρωτισμός με φασίστες δεν ωφελεί! 

Η περιουσία των Νασταίων δεν βρίσκεται στο Ε9 του δήμου μας,  αλλά στην ΕΤΑΔ που την παραχωρεί έναντι  ευτελούς ενοικίου σε ιδιώτες. 

Το Super Market ΑΒ στην κεντρική πλατεία  ευγνωμονεί τον Δημήτρη Κιντή για το χαμηλό ενοίκιο που πληρώνει στην ΕΤΑΔ , εσείς για δομές που λειτουργούν και προσφέρουν ψήφους στην εκάστοτε διοίκηση . 

Εμείς για τι ακριβώς να τον ευγνωμονούμε για το γεγονός πως εάν είχαν επικρατήσει και στην πατρίδα μας οι Ιδέες τους δεν θα υπήρχαμε; 

Η απάντηση του δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη σε μια δήλωση παραίτησης που δεν ήταν αιχμηρή δεν θα τύχει του δικού μας σχολιασμού άλλωστε τον Οκτώβριο στις κάλπες θα κριθούν άπαντες. 

Εμείς κρινόμαστε καθημερινά από όσους ακόμα μας "αντέχουν" και θα είχε ενδιαφέρον στο μέλλον να δούμε εάν τελικά ανοίξαμε νέους δρόμους ή "χαθήκαμε" εξαιτίας της διαφορετικής μας ματιάς που δεν ήρθε για να αλληθωρίζει σε Σοβιετίες ή να μην αναδεικνύει  την "αλληλεγγύη" των φασιστών.

Η νυν διοίκηση δεν είναι διατεθειμένη να "σκαλίσει" από ό,τι φαίνεται θέματα που δεν την ευνοούν και έτσι έως τις εκλογές μην αναμένεται να γίνεται σοφότεροι σε θέματα που ΜΟΝΟ εμείς έχουμε αναδείξει. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: