ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Γιώργος Χατζηδάκης: Στο τέλος του 2024 ο δήμος μας θα έχει νέο οδοφωτισμό με 4.000.000 ευρώ!

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Γιώργος Χατζηδάκης: Στο τέλος του 2024 ο δήμος μας θα έχει νέο οδοφωτισμό με 4.000.000 ευρώ!

 


Είχαμε από την αρχή διαφοροποιηθεί όταν κάποιοι πανηγύριζαν για τα κινέζικα led του δήμου Ελληνικού - Αργυρούπολης που στοίχισαν στους δημότες του όμορου δήμου περί τα 8.000.000 ευρώ με ΦΠΑ και με διαχείριση από ΙΔΙΩΤΗ για 12 χρόνια! Δείτε και την σύμβαση ΟΛΗ κάνοντας κλικ εδώ.

Σήμερα η νέα μελέτη της εταιρίας DBC DIADIKASIA  απέδειξε πως η όλη διαδικασία μπορούσε να γίνει και με 4.000.000 ευρώ.  Μπορείτε εύκολα να αναζητήσετε πόσο στοίχισαν τα led σε δήμο Αθηναίων πόσο τα έβαλε ο πλέον large Περιφερειάρχης κος Γιώργος Πατούλης  ενώ σας λέμε εδώ και χρόνια πως το κόστος του Μουσείου Εθνικής Αντίστασης έχει υπερβεί κατά πολύ τα 10.000.000! Ένα άχρηστο πράγμα που έγινε για να εξυπηρετηθούν ημετέροι! Σας γράφουμε επίσης πως ΜΌΝΟ ο Τομέας Καθαριότητας στοιχίζει πάνω από 10.000.000 ετησίως αλλά μάλλον κάποιοι θεωρούν ΥΠΕΡΒΟΛΗ να δοθούν 4.000.000 για τα κινεζικά led! Και επειδή κανέναν από τους αυτοδιοικητικούς μας δεν προβληματίζει η προέλευση των λαμπτήρων αποχώρησαν για να μην καταψηφίσουν μια μελέτη που έδινε λύση αναμένοντας μάλλον πως θα τους δοθεί η δυνατότητα στις κάλπες του Οκτωβρίου για καλύτερη! Ακούσαμε πολλά και σήμερα και δια ζώσης αλλά κερδίσαμε με την συνετή μας στάση υλικό από όσους αναγνωρίζουν πως εμείς ό,τι έχουμε το παίζουμε άρα κάποιοι ήδη πρέπει να ανησυχούν ιδίως όταν βάλουμε στα χέρια μας τις δύο καταδικαστικές δικαστικές αποφάσεις που τους αφορούν! Τότε σίγουρα θα λένε πως υπάρχει και το Εφετείο ( στην μία περίπτωση πλησιάζει) ό,τι δηλαδή λέει και Ναζιστής Ηλίας Κασιδιάρης που μέσω του δικηγόρου του έχει κάνει ήδη αγωγές και μηνύσεις σε καμία δεκαριά ΜΜΕ. Θα βρει σίγουρα το "δίκιο" του όπως και όσοι μας αναζητήσουν μη σεβόμενοι την περιρρέουσα ανάμεσα στην "κλίκα" τους που τους προτρέπουν να μην ασχολούνται μαζί μας αφού έχουμε το ακαταλόγιστο! 

 



Δείτε το βίντεο είναι τακαρισμένο εκεί που ξεκινάει η συζήτηση για το θέμα,  δεν θέλουμε να σχολιάσουμε την αποχώρηση σύσσωμης της αντιπολίτευσης,  τους λόγους τους εξηγούν οι ίδιοι. Το βίντεο είναι χαρακτηριστικό δεν θεωρούμε πως οι δημότες θέλουν την δική μας "καθοδήγηση" για να κρίνουν. Εμείς τα συμπεράσματά μας τα βγάλαμε , βγάλτε και εσείς τα δικά σας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: