ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ποια μέλη του ΕΣΗ θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Ποια μέλη του ΕΣΗ θα είναι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές

 



Μετά τον ταμία του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης κ. Κώστα Ζάχο και ο κος Παντελής Φασόης μέλος του Δ.Σ του ΕΣΗ θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. 

Χρονικά ο κος Φασόης είχε ανακοινωθεί πολύ νωρίτερα αλλά λόγω  του γεγονότος πως θα είναι υποψήφιος με την δημοτική παράταξη "Η πόλη που θέλω" δεν τον "παίξαμε" για λόγους που οι αναγνώστες μας κατανοούν. 

Σε ανάρτησή μας που ανακοινώσαμε την υποψηφιότητα του κ. Ζάχου ( ήταν υποψήφιος και με την παράταξη του κ. Γιάννη Αναγνώστου το 2014 εάν και ανήκει στον χώρο της κεντροαριστεράς) χρησιμοποιήσαμε όντως το λογότυπο του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης θέλοντας προφανέστατα να καταδείξουμε στους συνδημότες μας πως σύλλογοι, συλλογικότητες, αθλητικά σωματεία , κ.ο.κ παίζουν για εμάς ρόλο στο ποιος θα είναι ο επόμενος δήμαρχος της πόλης μας. 

Το είδαμε το 2010 όταν έχασε τις δημοτικές εκλογές ο κος Γιάννης Αναγνώστου , το ζήσαμε και το 2019 όταν έγινε η μεγάλη έκπληξη , και θα το ζήσουμε και το 2023 και εμάς προσωπικά δεν θα μας αρέσει . Εμείς νωρίς είχαμε ενημερώσει τους επικεφαλής των κεντροδεξιών δημοτικών παρατάξεων πως σε κάθε προεκλογική περίοδο σύλλογοι , συλλογικότητες, αθλητικά σωματεία , εθνοτοπικοί και τάχα πολιτιστικοί σύλλογοι περνούν το λάθος για εμάς μήνυμα,  προς την τοπική κοινωνία. 

Μετά από διαμαρτυρία του ΕΣΗ και τηλεφώνημα του εκπροσώπου τύπου του κ. Γιάννη Γιαννόπουλου και επειδή καλή φωτογραφία εξωφύλλου του κ. Κώστα Ζάχου δεν είχαμε να βάλουμε κατεβάσαμε όλη την ανάρτηση για να μην "συνδέεται" το λογότυπο του συλλόγου (που ίδρυσαν με πολύ τρέξιμο κάποιοι από τους συνδημότες μας ανάμεσά τους και ο κος Γιώργος Μπενάς) με την παράταξη του νυν  δημάρχου. Βέβαια ο σύλλογος ιδρύθηκε λίγο πριν τις δημοτικές του 2019 κάτι που θα αναλύσουμε σε άλλη μας ανάρτηση αφού βγήκαν να δηλώσουν την ανεξαρτησία τους και τον καιροσκοπισμό τους ως μη όφειλαν! 

 Είναι από τις ελάχιστες αναρτήσεις που κατεβάσαμε στα 10 χρόνια που υπάρχουμε διαδικτυακά μέσω αυτού του ιστολογίου και ο δικός μας "δόλος" ήταν και θα παραμείνει πως εμείς πιστεύουμε συγκεκριμένα πράγματα και δεν πάμε με ΟΛΟΥΣ! 

Έτσι οι σημερινές διευκρινήσεις του ΕΣΗ εμάς μας βοήθησαν να έχουμε ακόμα πιο ξεκάθαρη εικόνα για το τι πρεσβεύουν. 

Λένε λοιπόν στο δελτίο τύπου που εξέδωσαν:

"Με αφορμή πρόσφατο δημοσίευμα στο διαδίκτυο, το οποίο έκανε αναφορά στη υποψηφιότητα μέλους του Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, χρησιμοποιώντας -ο ιστότοπος- ενδεχομένως με δόλο το λογότυπο ο Ε.Σ.Η., έχουμε να δηλώσουμε τα παρακάτω αυτονόητα, αν και για μερικούς ίσως χρειάζεται αυτή η διευκρίνιση…"

Ο ιστότοπος είμαστε εμείς και σίγουρα είχαμε δόλο αφού για εμάς δεν είναι αυτονόητα όσα αναφέρουν πιο κάτω στην ανακοίνωσή τους. 

Συνεχίζουν λοιπόν

1. Ο Εμπορικός Σύλλογος Ηλιούπολης δεν είναι και δεν πρόκειται να γίνει κομματικός, εκλογικός ή πολιτικός γενικότερα μηχανισμός οποιουδήποτε. Αποτελεί τον εκφραστή των προβλημάτων και των αιτημάτων των επαγγελματιών της πόλης μας και σε ότι έχει να κάνει με την πολιτική εκεί και μόνο εξαντλεί την δραστηριότητα του.

Ο Εμπορικός Σύλλογος είναι εκφραστής των προβλημάτων και των αιτημάτων των επαγγελματιών της πόλης! διαβάζουμε. Κάποιοι επαγγελματίες έκλεισαν τα πεζοδρόμια βάζοντας ψησταριές πάνω σε αυτά και η διοίκηση ως όφειλε τους επέβαλλε πρόστιμα . Ανακοίνωση καταδίκης του επαγγελματία από τον ΕΣΗ δεν είδαμε άλλωστε, για τέτοια σοβαρά ζητήματα υπάρχει ο έτερος σύλλογος των κομμουνιστών και φυσικά η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης που έφερε τρεις φορές το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο. 

Και συνεχίζουν στην ανακοίνωσή τους. 
Τα μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Η. έχουν κάθε δικαίωμα, όπως κάθε πολίτης, να έχουν τις πολιτικές τους απόψεις και να καταθέτουν υποψηφιότητες, αρκεί να μην χρησιμοποιήσουν ποτέ την ιδιότητα τους ως μέλη του Δ.Σ. του Ε.Σ.Η., πέρα από την απλή αναφορά της.

Άρα είναι θέμα χρόνου να ανακαλύψουμε ανάμεσα σε αυτούς που είναι μέλη του συλλόγου  και ψηφοφόρους του Νατσιού , του κ, Στίγκα , της Ζωής Κωνσταντοπούλου ή του Κυριάκου Βελόπουλου. Για ΝΔ - ΣΥΡΙΖΑ - ΠΑΣΟΚ δεν το συζητάμε σίγουρα θα υπάρχουν! Απλή αναφορά της ιδιότητάς τους  κάναμε και εμείς με το παράπονό μας να είναι πως υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο μέλος του Δ.Σ του ΕΣΗ στην παράταξη που στηρίζουμε δεν θα δούμε! Και μάλλον θα είναι καλύτερα αφού τα μέλη τους είναι ελάχιστα μπροστά στο συνολικό αριθμό των επιχειρήσεων με έδρα την πόλη μας! 

Πιο κάτω είναι πιο αποκαλυπτικοί
"Ο Ε.Σ.Η. δηλώνει κατηγορηματικά ότι δεν έχει εξάρτηση ή σχέση με καμία από τις παρατάξεις που θα διεκδικήσουν την διοίκηση του Δήμου στις επερχόμενες εκλογές και ότι το πλαίσιο των επαφών του αφορά αποκλειστικά και μόνο την διεκδίκηση της επίλυσης των προβλημάτων των επιχειρήσεων της Ηλιούπολης και την ανάπτυξη της αγοράς της, μέσα από δράσεις, εκδηλώσεις και παρεμβάσεις. Έχει αποδείξει δε ότι προσφέρει τη συνεργασία του στην εκάστοτε Δημοτική Αρχή και στο Δημοτικό Συμβούλιο, προκειμένου να συμβάλλει στην ανάπτυξη της πόλης και στην προσέλκυση των πολιτών στην αγορά της."

Στηρίζουν την οιαδήποτε και εκάστοτε διοίκηση για να συμβάλλουν στην ανάπτυξη της πόλης! Δεν χρειάζεται δικός μας σχολιασμός,  έτσι και αλλιώς οι αναγνώστες μας είναι "εκπαιδευμένοι" στο να κρίνουν. 

Πάμε παρακάτω στην ανακοίνωσή τους
Επίσης, ο Ε.Σ.Η. ενημερώνει ότι στο πλαίσιο της δραστηριότητας του αυτής θα διοργανώσει τον προσεχή Σεπτέμβριο ανοιχτή εκδήλωση, στην οποία οι δημοτικές παρατάξεις που θα διεκδικήσουν στις εκλογές την διοίκηση του Δήμου και την συμμετοχή τους στο Δ.Σ. θα προσκληθούν, προκειμένου να αναλύσουν στους επαγγελματίες της πόλης μας τι προτίθενται να κάνουν για την ανάπτυξη της αγοράς και για την επίλυση των πολλών προβλημάτων που χρονίζουν και τα οποία καλούνται να αντιμετωπίσουν οι επιχειρηματίες καθημερινά.
Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης

Άρα Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης αφού θα σε καλέσουν πήγαινε να τους πεις εσύ τι ακριβώς πρεσβεύουν,  γιατί εμείς απλά βαριόμαστε να ασχολούμαστε με όσους θεωρούν πως μπορούν να επιβιώσουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις σε συνθήκες καπιταλισμού και πως το μέλλον δεν είναι να υπάρχουν ΜΟΝΟ μεγάλες επιχειρήσεις. 

Για φωτογραφία επιλέξαμε να βάλουμε προεκλογική κάρτα Παντελή Φασόη που είναι μέλος του Δ.Σ και υποψήφιος της παράταξης του κ. Αραμπατζή , έτσι γιατί εμείς σίγουρα δεν έχουμε εξαρτήσεις αφού δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ! 

Στην ουσία έχουμε δημοσιεύσει και όλη την ανακοίνωση του ΕΣΗ , βάζουμε και link στο site τους για να την διαβάσετε χωρίς σχολιασμό δικό μας . Κάντε κλικ εδώ ,  και επειδή μπήκαμε αλλάξτε την σύνθεση του Δ.Σ η κα Πόλυ Βλάχου δεν είναι πλέον Αντιπρόεδρος και ταμίας είναι ο κος Κώστας Ζάχος! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: