ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό......

Τρίτη 11 Ιουλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό......



  •  Διαβάσαμε στο δελτίο τύπου της παράταξης "ΗΛΙΟΥ-πόλις - Ανθρώπινη πόλη" πως η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου μας θα πρέπει να εκπονήσει μια μελέτη για να γνωρίζουμε επακριβώς την κατανάλωση ρεύματος στο δήμο μας αναλυτικά σε οδοφωτισμό, δημοτικά κτίρια , δομές ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ και σχολεία. Σωστά το γράφουν αλλά θα έπρεπε να γνωρίζουν πως για να κάνει μια τέτοια μελέτη η Τεχνική Υπηρεσία του δήμου Ηλιούπολης θα τους πάρει καμία τριετία άσε που και στο παρελθόν μελέτες τους δεν υπήρξαν ακριβείς!  

  • Σήμερα κατά πάσα πιθανότητα θα γνωρίζουμε εάν η ΝΔ ασχοληθεί σοβαρά στο να δώσει ώθηση σε κάποιον από τους υποψηφίους δημάρχους της πόλης μας ή θα τους αφήσει στην "τύχη" τους! Οι πληροφορίες λένε πως όπως και το 2019 στο δήμο μας δεν θα δοθεί στήριξη ή χρίσμα σε κανέναν υποψήφιο δήμαρχο. Αυτό ίσως επηρεάσει και τις υποψηφιότητες δημάρχων που ήδη έχουν ανακοινωθεί αφού χωρίς στήριξη από τη ΝΔ εμείς δεν βρίσκουμε κανένα νόημα ή λογική  σε μία υποψηφιότητα! Βασικά εμείς δεν βρίσκουμε καμία λογική και σε άλλα θέματα αλλά αυτά θα τα γράψουμε μέσα στον Αύγουστο,  ώστε οι διάφοροι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ να έχουν σαφή εικόνα για το τι τους περιμένει τον Σεπτέμβριο,  και όλες και όλους εμάς τον Οκτώβριο! 



  • Ο δήμος μας θα αποκτήσει νέο οδοφωτισμό με 4.000.000 ευρώ έως το τέλος του 2024 και αυτό που απομένει να δούμε είναι εάν τα "φώτα" θα μας τα αλλάξει η νυν διοίκηση ή θα υπάρξει επόμενη . Αυτή θα κληθεί να  υλοποιήσει την μελέτη που αναλυτικά παρουσιάστηκε στο δημοτικό συμβούλιο από τον εκπρόσωπο της εταιρίας "ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ" που μας έκανε "δώρο" την σχετική μελέτη! Πρόχειρη , όσο πρόχειρα και επιπόλαια αντιμετωπίζει η πλειοψηφία των συνδημοτών μας τα σοβαρά θέματα που αναδεικνύουμε μέσα από εδώ. Χθες μάλιστα και επειδή η ΗΤΤΑ της παράταξης του πρώην δημάρχου κ. Βασίλη Βαλασόπουλου θα είναι βαριά στις προσεχείς κάλπες ( και για εμάς δίκαια με όσα θα δουν το φως της δημοσιότητας) άρχισαν να υβρίζουν τους πρώην "συντρόφους" τους επειδή έστω με καθυστέρηση αντέδρασαν σε όσα "παράξενα" συνέβησαν στην παράταξή τους,  και δυστυχώς για αυτούς  συμβαίνουν! 


  • Όποιος έχει στοιχεία "διαφθοράς" ας πάει σε κανέναν εισαγγελέα τόνισε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ο Αντιδήμαρχος κος Απόστολος Στασινόπουλος που εδώ και καιρό αποτελεί στόχο πρώην συντρόφων του. Ο λόγος που αυτό συμβαίνει θα αποτυπωθεί στις κάλπες του Οκτωβρίου όταν και η πλειοψηφία θα αποφασίσει με ποιους θα πάει , και ποιους θα αφήσει πίσω της! 


  • Όπως είχαμε προβλέψει ο κος Στίγκας θα εξοργίσει τους "Κασιδιάρηδες" και τους "ψεκασμένους" που τον ψήφισαν. Ήδη κάποιοι αναρωτιούνται εάν έχει κάνει τα εμβόλια του "σατανά" , και ενοχλήθηκαν για τις θέσεις που διατύπωσε στη Βουλή για την τεχνητή νοημοσύνη. Από την δική τους νοημοσύνη η τεχνητή σίγουρα είναι καλύτερη , και τους έκοψε και τον βήχα αφού από βήματος της Βουλής τόνισε πως εκπροσωπεί πατριωτισμό που σέβεται την Αστική μας Δημοκρατία.  Δεν έχει όρεξη για "επαναστάσεις" ή για πραξικοπήματα ο άνθρωπος και καλά πράττει! Τώρα πως θα καταφέρει να διώξει την μισή του κοινοβουλευτική ομάδα που ρέπει προς το φασισμό , ας πρόσεχε όταν τους μάζευε προεκλογικά δίπλα του! 

  • Ο κος Νατσιός και κάθε ποινικός είναι κατά των ηλεκτρονικών ταυτοτήτων αφού εάν τελικά προχωρήσει η έκδοσή τους πολλοί θα βρεθούν στις φυλακές από τυχαίους ελέγχους της τροχαίας! Πολλά στοιχεία μπορούν να συλλεγούν σε αυτές και η ύπαρξη διπλής και τριπλής ταυτότητας με τις οποίες είναι εφοδιασμένοι όσοι δεν τα πάνε καλά με τον νόμο θα είναι πολύ δύσκολο έως ακατόρθωτο να συμβεί. Δεν θα προχωρήσει άμεσα η έκδοση των νέων ταυτοτήτων στη χώρα μας παρά τις πιέσεις που δεχόμαστε από το εξωτερικό από κράτη που θέλουν να πατάξουν την τρομοκρατία και ελάχιστα ενδιαφέρονται για τα άλλα αδικήματα. Βαλκάνιοι είμαστε και έχουμε μάθει να επιβιώνουμε κινούμενοι στα όρια των νόμων , που οι περισσότεροι καταπατάμε με ευχαρίστηση! 

  • Ήδη στα τοπικά ΜΜΕ παίζουν υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι για τις κάλπες του Οκτωβρίου κάτι που παλιότερα συνέβαινε τον τελευταίο μήνα! Οι εποχές άλλαξαν και όλο και περισσότεροι κατανοούν πως η αναγνωρισιμότητα παίζει σημαντικό ρόλο στην εκλογή κάποιου ή κάποιας που θέλει να "σώσει" ή τέλοσπάντων να αλλάξει την πόλη μας προς το καλύτερο γιατί ουδείς από αυτούς θα σας πει πως παίζει να συμβεί και το αντίθετο όπως συνέβη πολλές φορές στο παρελθόν. 


  • Σε ποιες παρατάξεις θα κατέβουν "δικοί" μας υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι δεν το ξέρετε. Ποια παράταξη θα ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ σας έχουμε ήδη γράψει εξηγώντας και τους λόγους. Μας "πιέζουν" να βγάλουμε ενδεκάδα και από άλλες δημοτικές παρατάξεις αλλά βλέποντας τι συνέβη με τόσους υποψήφιους που γράψαμε θετικά το 2019 και πολλοί εξελέγησαν το σκεπτόμαστε. Είναι και ένας που δεν μας απογοήτευσε αλλά στέκεται στη λάθος πλευρά της Ιστορίας όπως σας έχουμε γράψει πολλές φορές μέσα από εδώ. Θα δούμε θεωρητικά πάντα μιλώντας γιατί εσείς θα αποφασίσετε πάνω από 20 δημοτικοί σύμβουλοι στο νέο δημοτικό συμβούλιο θα είναι της αρεσκείας μας άρα όπως καταλάβατε ήδη θεωρούμε πιθανό πως όπως και στις εθνικές εκλογές και στις  δημοτικές κάλπες θα έχουμε επιτυχίες! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: