ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Θεόνη Γαλάνη: Χρειαζόμαστε την στήριξή σας για να πάμε την Ηλιούπολη Μπροστά!

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023

Θεόνη Γαλάνη: Χρειαζόμαστε την στήριξή σας για να πάμε την Ηλιούπολη Μπροστά!

 

Όσο κάποιοι περιμένουν να βγει "Λευκός καπνός" για να στερήσουν για ακόμη μια φορά την είσοδο στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών κεντροδεξιού υποψηφίου δημάρχου παλιοί και πολλοί νέοι υποψήφιοι της δημοτικής παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" είναι σε καθημερινή επικοινωνία με συνδημότες μας που  θέλουν να αλλάξουν πράγματα στην πόλη μας. 

Από το 2010 που παρακολουθούμε πιο στενά τις δημοτικές εκλογές στην Ηλιούπολη μια πλειάδα υποψηφίων δημοτικών συμβούλων έχουν ήδη βγάλει το προεκλογικό τους υλικό , κάτι που σε παλιότερες δημοτικές εκλογές συνέβαινε μερικές μέρες πριν τις κάλπες! 

Στα χέρια μας έχουμε ήδη την νέα μεγαλύτερων διαστάσεων κάρτα της υποψήφιας δημοτικής συμβούλου της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κα Θεόνης Γαλάνη μια διάσταση που "βολεύει" στο να υπάρχει και ένα σύντομο βιογραφικό για την υποψήφια στο πίσω μέρος της κάρτας. 


Τις επόμενες μέρες θα έχουμε αρκετές νέες υποψηφιότητες να σας παρουσιάσουμε αφού όπως θα πρέπει να γνωρίζετε για να κατέλθει ένας συνδυασμός στον δήμο μας χρειάζεται το ελάχιστο 35 υποψηφίους και το μέγιστο 87. 

Διαβάστε επίσης: 

Με μια επιτυχημένη συνάντηση που απευθύνονταν σε γυναίκες- ψηφοφόρους της η κα Θεόνη Γαλάνη ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της στο πλευρό του κ. Τάσου Ευσταθίου (50 φωτογραφίες)

Δεν υπάρχουν σχόλια: