ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ο κος Βασίλης Στίγκας υπέρ των νέων τεχνολογιών και της τεχνητής νοημοσύνης και οι "Κασιδιάρηδες" στα κάγκελα

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2023

Ο κος Βασίλης Στίγκας υπέρ των νέων τεχνολογιών και της τεχνητής νοημοσύνης και οι "Κασιδιάρηδες" στα κάγκελα


Εάν δεν έλεγε και τις αρλούμπες για την Νέα Τάξη Πραγμάτων , εάν έδιωχνε αύριο την μισή του κοινοβουλευτική ομάδα που πιστεύει σε θεωρίες συνωμοσίας και θεωρεί πολιτικό κρατούμενο τον Ναζιστή Κασιδιάρη θα πετύχαινε να έρθει πιο κοντά σε ευρωπαϊκά  κόμματα που έχουν εθνικιστική ιδεολογία και βρίσκονται να συγκυβερνούν με την κεντροδεξιά σε μια σειρά ευρωπαϊκά κράτη. 

Ο λόγος για τον πρόεδρο του κόμματος "Σπαρτιάτες" που στην ομιλία του στη Βουλή αναφέρθηκε θετικά για την τεχνητή νοημοσύνη ενώ μίλησε για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών που διευκολύνουν τη ζωή μας και πρέπει να ενσωματωθούν σε μια σειρά τομείς. 

Η πρωθυπουργός της Ιταλίας κα Μελόνι  έχει εδώ και καιρό αποδομήσει τους δικούς της "ψεκασμένους" προχωράει ως κράτος σε μια σειρά μεταρρυθμίσεων που ξεβολεύουν "ψεκασμένους" και είναι και εμβολιασμένη! 

Ήδη για την αναφορά του στην τεχνητή νοημοσύνη Φασίστες που τον ψήφισαν πιστεύοντας πως είναι Ναζί , σκούζουν διαδικτυακά θεωρώντας τον Μασόνο! 

Η ηλιθιότητα μερίδας  των ψηφοφόρων του και κυρίως η συνεργασία του με ποινικούς που έπαιζαν τους μπράβους στην εγκληματική οργάνωση της Χρυσής Αυγής μαζί  με τον φυλακισμένο Ηλία Κασιδιάρη θα τον οδηγήσουν εάν δεν τους εκπαραθυρώσει σύντομα  σε περιπέτειες. 

Όσο γρηγορότερα ξεφορτωθεί από το κόμμα του στελέχη των "Ελλήνων", τόσο το καλύτερο για τον ίδιο αλλά και για τον πολιτικό χώρο που εκπροσωπεί. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: