ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Η παρουσία του συλλόγου απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας σε εκδήλωση της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας στο Γκάζι (Βίντεο)

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Η παρουσία του συλλόγου απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας - Μεσσηνίας σε εκδήλωση της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας στο Γκάζι (Βίντεο)


Με μεγάλη χαρά παρευρεθήκαμε χθες με εκπρόσωπο την Πρόεδρο μας κυρία Αδαμοπούλου Αργυρώ στην εκδήλωση της Μεσσηνιακής Αμφικτυονίας στο Γκάζι!


Η πολύ ενδιαφέρουσα συνάντηση αυτή είχε ως σκοπό της να θιχτούν ζήτημα τα που απασχολούν όλους τους συλλόγους, και που αφορούν άμεσα την βιωσιμότητα τους! Η εξέλιξη της τεχνολογίας, οι ηλικιακές κατηγορίες των μελών και τα αποτελέσματα του Covid-19 στους Συλλόγους ήταν μερικά από τα θέματα που συζητήθηκαν.


Από πλευράς μας, αφού παραδόθηκε η γραπτή μας αναφορά με προτάσεις μας, η πρόεδρος μας τόνισε την αναγκαιότητα να συσπειρωθούν πρώτα οι σύλλογοι που εδρεύουν στην Ελλάδα και εν συνέχεια να δημιουργηθούν δεσμοί με τους συλλόγους του εξωτερικού ώστε να προσφέρουν την διασύνδεση με τις ρίζες!



 Ευχαριστούμε τον κύριο Παναγιώτη  Μπαζίγο, Γενικό Γραμματέα  της Αμφικτυονίας για την πρόσκληση του και την πολύ εποικοδομητική συνάντηση και το βήμα που μας έδωσε να ακουστεί η φωνή του Συλλόγου μας!


Καλή αντάμωση στο φετινό συνέδριο!

Δελτίο Τύπου Συλλόγου Απανταχού Αρμεναίων Κυπαρισσίας- Μεσσηνίας 



Δεν υπάρχουν σχόλια: