ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....


  • Απολαυστικός διαδικτυακός διάλογος κάτω από την ανάρτηση του Αντιδημάρχου κ. Απόστολου Στασινόπουλου για τον νέο οδοφωτισμό που θα έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του 2024 ανεξαρτήτως ποια θα είναι η επόμενη διοίκηση. Συνδημότης μας λοιπόν που έχει κρίση και μπορεί να κατανοήσει τι παίχθηκε χθες μέσα στο δημοτικό συμβούλιο μάταια προσπάθησε να συνομιλήσει με αυτό που εμείς ονομάζουμε ΣΟΒΙΕΤΙΑ και οπαδούς της! Η καλύτερη ατάκα του και η πιο καυστική ήταν όταν ανέφερε πως κάποιοι δεν θέλουν ανθρώπους της αγοράς να ενημερώνουν τους δημοτικούς μας συμβούλους αλλά θα προτιμούσαν αυτή η ενημέρωση να γίνεται από τον Ηλία Κασιδιάρη! Γιατί οι "Κασιδιάρηδες" της πόλης είναι πολλοί και στις κάλπες του Οκτωβρίου θα μείνουν και πάλι με την "χαρά" πως κατέγραψαν ως σύνολο κανένα 20% ενώ το υπόλοιπο 80% θα παραμένει στη σωστή πλευρά της ΙΣΤΟΡΙΑΣ.  Είχαμε εδώ και καιρό γράψει πως οι συνδημότες μας δεν αξίζουν ως πλειοψηφία κάτι καλύτερο από κινεζικές λάμπες Led και τελικά είχαμε και πάλι δίκιο! Αυτά άλλωστε ό,τι και εάν κάνουν το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών έχει κριθεί και θα σας γράφαμε και από τώρα ποιο είναι ο επόμενος δήμαρχος εάν δεν θέλαμε να κάνουμε την ύστατη προσπάθειά μας να ταρακουνήσουμε τους "ψεκασμένους" τονίζοντάς τους πως θα έχουν την "τύχη" του Ηλία Κασιδιάρη ! 





  • "Βραχιολάκια" ονειρεύτηκε επικεφαλής της αντιπολίτευσης αγνοώντας προφανώς πως τα τελευταία 50 χρόνια ο μόνος δήμαρχος που μπήκε στη φυλακή ΄( έχει βγει ήδη) ήταν ο κος Παπαγεωργόπουλος στη Θεσσαλονίκη! Το 13-0 από ανώτατο δικαστήριο εναντίον του πρώην υπουργού κ. Νίκου Παππά δεν του λέει τίποτα παρόλο που ιδεολογικά ανήκουν στον ίδιο πολιτικό χώρο. Συμβάσεις με ΣΕΑ έχουν υπογραφεί και υλοποιηθεί με διπλάσια ποσά από δεκάδες δήμους της Αττικής και τα δικαστήρια έχουν κρίνει ΕΠΩΦΕΛΕΙΣ τις συγκεκριμένες συμβάσεις και σε κάποιες περιπτώσεις έχουν στείλει στο αρχείο ανάλογες καταγγελίες της Αντιπολίτευσης . Δεν τους έσωσαν λοιπόν από τα "βραχιολάκια" ούτε "έσωσαν" τους δημότες από περιττά έξοδα. Άλλωστε οι ίδιοι δεν καταψήφισαν ΠΟΤΕ τις ετήσιες επιχορηγήσεις δομών του δήμου μας με ΜΗΔΕΝΙΚΗ ανταποδοτική αξία προς τους δημότες μας ούτε βέβαια νοιάζονται που χαλάμε πάνω από 10.000.000 ευρώ σε ετήσια βάση για την καθαριότητα και η πόλη ζέχνει. Τους πείραξαν τα 10.000.000 ευρώ για τον οδοφωτισμό που με άλλη μέθοδο έπεσαν στα 4.000.000 ευρώ και δεσμεύουν ( το θέμα θα περάσει από την οικονομική επιτροπή) και την επόμενη διοίκηση! Ευτυχώς στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο δεν θα βλέπουμε Σόφη και Μανιάτη στα έδρανα αφού αντί να ενωθούν και να κατέβουν μαζί για να βγει έστω ο ένας και με το ζόρι κατεβαίνουν απλώς για να ηττηθούν ! Θα λείπει και η κα Τσατσούλη από το επόμενο δημοτικό συμβούλιο και ελπίζουμε ο κος Αλέξανδρος Μπουγάς να αποδειχτεί καλύτερος . Άλλωστε οι μανίες εναντίον του καπιταλισμού σταμάτησαν να πουλάνε παγκοσμίως! 



  • Δυνατή υποψηφιότητα δημοτικού συμβούλου θα ανακοινωθεί έως το Σάββατο! 



  • Σήμερα στις 9 το βράδυ στον "Καφενέ του Ρεπόρτερ" απέναντι από τον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνης Ηλιουπόλεως έρχεται ο Περιφερειάρχης Αττικής κος Γιώργος Πατούλης σε εκδήλωση που του διοργανώνει υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής ! 

  • "λαός γνωρίζει το έργω σας" ! Γράφει διαδικτυακά ως σχόλιο στο facebook πρώην Αντιδήμαρχος της διοίκησης Βασίλη  Βαλασόπουλου κάτω από το ποστάρισμα για τον οδοφωτισμό του κ. Αποστόλου  Στασινόπουλου . Μπλέξαμε με "ΑΙΛΗΝΕΣ" Αποστόλη ! 

Πήρε και δύο like από "ΣΥΝΑΙΛΗΝΕΣ" και από τους 826 ψήφους το 2019 οδεύει για τους μισούς στις κάλπες του Οκτωβρίου.  Εάν ήμασταν διαφορετικοί θα πήγαινε και για λιγότερους αλλά δεν ασχολούμαστε με μονοψήφιες δημοτικές παρατάξεις που τους έφυγαν οι περισσότεροι και ακόμα θα ακολουθήσουν και άλλοι που χθες στο δημοτικό συμβούλιο ήταν ακόμα μαζί τους στα έδρανα! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: