ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ο λαϊκισμός βάρεσε κόκκινα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου από ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

Τρίτη 4 Ιουλίου 2023

Ο λαϊκισμός βάρεσε κόκκινα στην περιοχή του Αγίου Κωνσταντίνου από ΕΝΕΡΓΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ!

 


Οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για ψάρια πεταμένα μπροστά από τους κάδους των δικών τους σπιτιών αλλά οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ μη αντιλαμβανόμενοι πως η αντιπολίτευση τύπου Μητσοτάκη γ@μιέσ@ι που κάποιοι θεωρούν λογικό να το μετατρέψουν σε Χατζηδάκη γ@μιέσ@ι δεν πουλάει. 

Φάνηκε στις εθνικές εκλογές και όπως όλα δείχνουν θα φανεί και στις αυτοδιοικητικές αφού η αντιπολίτευση βάλλει κατά της διοίκησης μη βλέποντας πως αποκλειστικά υπεύθυνοι για την ΚΑΤΑΝΤΙΑ είναι οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα και το συνδικαλιστικό τους όργανο. 

Στον δήμο Αλίμου οι εργαζόμενοι στην καθαριότητα είναι λιγότεροι εργάζονται δύο Σαββατοκύριακα τον μήνα για μόλις 110 ευρώ παραπάνω! και βγαίνουν για αποκομιδή απορριμμάτων και τα Σαββατοκύριακα! 

Εδώ το ΣΕΔΗ φωνάζει διαρκώς και χρεώνει τα εργατικά ατυχήματα στην πίεση που προσπαθεί να ασκήσει η διοίκηση σε εργαζόμενους που έχουν αποκτήσει εδώ και δεκαετίες συγκεκριμένο ρυθμό και ενδιαφέρονται μόνο για την μονιμοποίησή τους και όχι για την καθαριότητα της πόλης. 

Έτσι όσα συνθήματα στην άσφαλτο και εάν γραφούν οι πολλοί κατανοούν πως η διοίκηση έχει εξαντλήσει όλα τα περιθώρια πίεσης προς τους εργαζομένους καθαριότητας τους έχει γεμίσει υπερωρίες αλλά το αποτέλεσμα δεν θα αλλάξει αφού η συντριπτική πλειοψηφία των εργαζομένων βλέπει μόνο τα δικαιώματα αλλά όχι τις υποχρεώσεις. 

Δεν υπάρχει άλλη λύση πλην της ιδιωτικοποίησης της δομής αφού η εκάστοτε διοίκηση ελάχιστα περιθώρια έχει για να τους συνετίσει. Η διοίκηση Αλίμου με το σωματείο των εργαζομένων να είναι φιλικό προς την διοίκηση Κονδύλη και πάλι δεν πέτυχε και οι 15 εργαζόμενοι που είχαν απομακρυνθεί από τους Βρεφονηπιακούς της σταθμούς αρνούμενοι να δουλέψουν έξω από αυτούς στην καθαριότητα την περίοδο που αυτοί ήταν κλειστοί ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ στα δικαστήρια και επέστρεψαν παίρνοντας και όλα τα χρήματα για την περίοδο που είχαν απομακρυνθεί από τις εργασίες τους! 

Το να λέμε λοιπόν πως η πόλη ζέχνει χωρίς να προτείνουμε λύσεις και παραδεχόμενοι πως το προσωπικό δεν είναι επαρκές είναι ένας παραλογισμός που συμβαίνει στον δήμο μας για δεκαετίες. 

Πέρασαν Θεόδωρος Γεωργάκης, Γιάννης Αναγνώστου , Βασίλης Βαλασόπουλος και η πόλη μας παρέμεινε βρώμικη ενώ το σωματείο των εργαζομένων του δήμου μας ελέγχεται από το ΚΚΕ ! 

Οι ανακοινώσεις τους είναι ενδεικτικές το πως αντιλαμβάνονται την εργασία τους και οι θέσεις τους για ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙΣ προσωπικού λες και οι συμβασιούχοι δεν μπορούν να δουλέψουν επειδή δεν έχουν "δέσει τον γάιδαρό"  τους είναι ένα πρόβλημα που θα "αντιμετωπίσει" και η επόμενη διοίκηση και εμείς διαφορετική συνταγή από αυτήν που εφαρμόζεται και ΑΠΕΤΥΧΕ δεν έχουμε ακούσει μέσα στο δημοτικό συμβούλιο από καμία παράταξη της αντιπολίτευσης. 

Τις σαχλαμάρες αυτές για τον τομέα της καθαριότητας τις έγραφαν οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ και επί διοίκησης Χατζηδάκη μάταια ευελπιστούν πως πείθουν τους πολλούς με όσα γράφουν αφού είναι γνωστοί σε αυτή την πόλη οι εργαζόμενοι σε κάθε τομέα και οι κάτοικοι έχουν αντίληψη του τι ακριβώς συμβαίνει. 

Δημότες που δεν είναι άμοιροι φυσικά ευθυνών για την κατάντια της πόλης αφού δεν κατανοούν πως ο δήμαρχος δεν μπορεί να είναι πάνω από το κεφάλι κάθε εργαζόμενου και ούτε έχει καμία δυνατότητα να πετύχει την απόλυση ακόμα και αυτού που δεν δουλεύει όταν το ΣΕΔΗ είναι πάντα στο πλευρό τους. 

Μας έλεγαν πως θα κάνουν απεργία διαρκείας οι εργαζόμενοι λες και όταν δουλεύουν είναι ευχαριστημένος κανένας από την εικόνα της πόλης πλην των ιδίων που πληρώνονται για αυτή την δουλειά. 


Με .... βρωμίσαμε ΨΑΡΙΛΑ και Βρωμίσαμε ΣΑΠΙΛΑ , και σπρέι μαύρου χρώματος οι Φασίστες της πόλης μας διατρανώνουν τα πιστεύω τους! μη προτείνοντας εφαρμόσιμη λύση για ένα θέμα που θα το συζητάμε ως δήμος έως ότου αλλάξει η σύνθεση των εργαζομένων της καθαριότητας κατά 50% ! 

Και για να γίνει αυτό θα περάσουν ακόμα μερικές δεκαετίες έως ότου την ΛΥΣΗ την δώσει η ίδια η ζωή που λέει πως σε μερικά χρόνια η αποκομιδή των απορριμμάτων θα γίνεται από ιδιώτη ,όπως συμβαίνει ήδη στα περισσότερα κράτη του δυτικού κόσμου. 

Έως τότε θα φταίνε είτε οι κάτοικοι που πετάνε ανεξέλεγκτα τα σκουπίδια τους είτε ο εκάστοτε δήμαρχος που στα "ψεκασμένα" μυαλά  κάποιων πρέπει να πάρει σκούπα και φαράσι για να καθαρίσει ο ίδιος ό,τι δεν θέλουν να κάνουν οι πάνω από 200 εργαζόμενοι στον τομέα καθαριότητας της  πόλης μας. 

Πάνω από 10.000.000 ευρώ  ετησίως δίνει ο δήμος μας ( δηλαδή εμείς από τους φόρους μας) για τον ΤΟΜΕΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ αλλά η εικόνα δεν αλλάζει! 

Αυτά ..... και ραντεβού στις κάλπες του Οκτωβρίου όπου θα ηττηθεί για ακόμη μια φορά ο λαϊκισμός! Οι δημότες μας άλλωστε έχουν ήδη αποφασίσει με ποιους θα πάνε και ποιους θα αφήσουν!  

Δεν υπάρχουν σχόλια: