ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.....



  • Με τρεις χιλιάδες ακροδεξιές ψήφους στις βουλευτικές εκλογές στον δήμο μας οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ ξέχασαν τον Άρη Βελουχιώτη και έπιασαν την "Βίβλο"! Έτσι σε σημερινό τους δημοσίευμα που αφορά τον Προφήτη Ηλία,  επικαλούνται χρυσόβουλα της εποχής της Τουρκοκρατίας με τα οποία η Ελλαδική Εκκλησία κατέχει το σύνολο σχεδόν της περιουσίας της την ώρα που δεν δέχονται πως το ίδιο θα μπορούσε να ισχύει και για τον "τσιφλικά" Αλέξιο Νάστο. Έτσι για να δικαιολογήσουν τη μη παρουσία της δημοτικής παράταξης "Η πόλη που θέλω" στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο για να υπερασπιστεί όσα πρεσβεύει για σοβαρά θέματα που συζητήθηκαν όπως συζητήθηκαν χθες εκεί βγήκε να κράξει τους αριστερούς και του οικολόγους που έχουν σταθερή θέση σε θέματα όπως αυτά στον Προφήτη Ηλία και τον οδοφωτισμό και δεν λαϊκίζουν πηγαίνοντας κάθε φορά με το ρεύμα! Με 200 συνδημότες μας να συμμετέχουν σε συναυλίες για την κατεδάφιση του αυθαίρετου στον Προφήτη Ηλία το πιο πιθανό που έχει ξανασυμβεί στην πόλη μας ( περίπτωση Ιερού Ναού Αγίων Τιμοθέου & Μαύρας) είναι σε μερικά χρόνια να έχουμε ένα ακόμα ναό και γιατί όχι ακόμα μια ενορία με θέα ! Ο τίτλος "αριστερή υποκρισία και πράσινα άλογα" είναι η νέα εκδοχή του υποψηφίου πλέον δημοτικού συμβούλου κ. Άγγελου Κάνδηλα για το θέμα που έχει προκύψει στον Υμηττό με τις αυθαίρετες κατασκευές του ιερέα Στυλιανού Καρπαθίου. Δεκάδες τέτοια χρυσόβουλα πήγαν στον κάλαθο των αχρήστων με τις καταλήψεις του κομμουνιστή δημάρχου Δημήτρη Κιντή αλλά με την Εκκλησία δεν τα κατάφερε αφού ο θεσμός αυτός είναι συνώνυμος με το Ελληνικό Κράτος! Ο βοσκός Νάστος τα έχασε η Ελλαδική Εκκλησία τα έχει και βάζει και μπάρες και η παράταξη Αραμπατζή δείχνει ασυνέπεια απέναντι σε όσους τάιζε σανό για δήθεν συνεργασία της με τους Οικολόγους Πράσινους του κ. Χρυσόγελου! "Πράσινα άλογα"  υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι που δεν θα πάρουν ούτε 50 ψήφους σε μια παράταξη που κατηγορεί τους άλλους για υποκρισία την στιγμή που έχει ως τρίπτυχο το "Πατρίς- Θρησκεία -Οικογένεια" και γράφει την πόλη μας με π κεφαλαίο! 


  • Και τώρα που κατεβαίνει ο κος Βαμβίνης για υποψήφιος δήμαρχος αναμένουμε τους υποψηφίους που θα στελεχώσουν το εγχείρημά του. Πάντως κάποιες κομμουνίστριες που του ευχήθηκαν καλή επιτυχία να είναι σίγουρος πως δεν θα τον ψηφίσουν! Και βέβαια μην αντιδρούν οι κομμουνιστές της πόλης μας πως τάχα δεν είναι. Έχουμε και φωτογραφικά ντοκουμέντα με την χήρα του αειμνήστου κομμουνιστή δημάρχου της πόλης μας . Φανταζόμαστε πως δεν έχει ανάγκη  να φωτογραφηθεί με καμία , και πως δεν αγνοεί την Ιστορία αυτής της πόλης!


  • Μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου Ηλιούπολης υποψήφιοι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Ο κος Παντελής Φασόης με την παράταξη "Η πόλη που θέλω" και ο ταμίας του συλλόγου κος Κώστας Ζάχος με την παράταξη "Ενωμένοι για την Ηλιούπολη" του νυν δημάρχου κ. Γιώργου Χατζηδάκη. Ο σύλλογος είναι πάνω από κόμματα και χρώματα και δεν εμποδίζει κανένα από τα μέλη του ακόμα και του Δ.Σ να κατέβει για υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος. Μια στάση που μπορεί να φαντάζει συνετή αλλά σίγουρα δεν βοηθάει την πόλη μας αφού ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ δεν μπορούμε το πείραμα αυτό παίζεται τέσσερα χρόνια με μια διοίκηση που στη σύνθεσή της έχει δημότες μας από όλες τις κομματικές παρατάξεις ή σχεδόν από όλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: