ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Χρήστος Διαμαντής: ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ...ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και τον δήμαρχο της!

Παρασκευή 7 Ιουλίου 2023

Χρήστος Διαμαντής: ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ...ΜΑΘΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ και τον δήμαρχο της!



Παραθέτουμε το πρόγραμμα της παράταξης (Όλοι Μαζί ή με τη σημερινή ονομασία "Ενωμένοι" για την Ηλιούπολη") και ότι είχε υποσχεθεί ότι θα υλοποιήσει ο Δήμαρχος μας κ. Χατζηδάκης (τα έχει αποσύρει τώρα από το web site της παλιάς παράταξης - γιατί ετοιμάζει νέα υποσχεολόγια για την νέα παράταξη του)
LED: Απόλυτο Μηδέν - Τα ευτράπελα και οι μεθοδεύσεις τρείς μήνες πριν τις εκλογές τις ζήσαμε όλοι στο χθεσινό δημοτικό συμβούλιο!

ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΙΚΑ: Τι είναι αυτό? Ακόμα μετράμε την κατανάλωση στα Σχολικά κτήρια και χαιρόμαστε για την επιτυχία μας!
 
ΔΕΝΤΡΟΦΥΤΕΥΣΕΙΣ : Τα κατάφερε περίφημα και έχουμε μια πόλη με κομμένους κορμούς δέντρων και πλαστικούς χλοοτάπητες!

ΛΕΥΚΟΙ ΔΡΟΜΟΙ : Όλοι οι δρόμοι της Ηλιούπολης έχουν κατακρεουργηθεί χωρίς καμία επίβλεψη από τον Δήμο και τους μετατρέπουν σε όλες τις γειτονιές σε παγίδες για την ασφάλεια των πολιτών (καλύτερα να τους λένε σήμερα "ματωμένους" δρόμους)!

Φτάνει η κοροϊδία κ.Δήμαρχε!

Εμείς στην Ηλιούπολη Φωτεινή Πόλη, Μαθαίνουμε, Αλλάζουμε, και θα Αναλάβουμε δράση.
Θα ενώσουμε τις δυνάμεις μας και κυρίως το όραμά μας για μια πόλη πιο πράσινη και πιο «Φωτεινή» με Περιβαλλοντικά Ινστιτούτα & Οργανώσεις, Πολυτεχνικές &Πανεπιστημιακές Σχολές,.

Θα Εκπονήσουμε και εφαρμόσουμε ένα νέο σύγχρονο πράσινο πρόγραμμα για το δήμο που θα είναι ένα πρόγραμμα που θα στοχεύει στην βιώσιμη ανάπτυξη και τη διατήρηση των χώρων

Χρήστος Διαμαντής 
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος "Φωτεινή πόλη"

Δεν υπάρχουν σχόλια: