ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Ικανοποίηση απέναντι σε όσους έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι ισχυροί

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Μάκης Τριανταφυλλόπουλος: Ικανοποίηση απέναντι σε όσους έχουν την ψευδαίσθηση πως είναι ισχυροί



Περήφανοι για άλλη μια φορά για την  "σχολή"  δημοσιογραφίας που υπηρετήσαμε μάθαμε από πρώτο χέρι για την αθώωση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου που ξεκάθαρα σας λέει χωρίς αστερίσκους πως "ούτε όσοι δικαιώνονται είναι αθώοι , ούτε όσοι καταδικάζονται είναι ένοχοι" . 

Όσοι καταλαβαίνουν συνεχίζουν και στηρίζουν μια δημοσιογραφία που δεν σέβεται τα προσωπικά δεδομένα κανενός απατεώνα όσοι είναι "νομοταγείς" στηρίζουν μια εκδοχή δημοσιογραφίας που δεν συμβάλλει καθόλου στο να διατηρηθεί αλώβητη η Αστική μας Δημοκρατία. 

Μια σειρά δικαστικών αποφάσεων που δεν έχουν καμία λογική αιτιολόγηση καταδεικνύουν το πρόβλημα της Ελληνικής Δικαιοσύνης που με τον νέο υπουργό κ. Γιώργο Φλωρίδη αναζητεί άμεση λύση. 

Αξιολόγηση και στους δικαστικούς και ίσως "εισαγωγή" δικαστών  από κράτη του δυτικού κόσμου όπου ο θεσμός αντιμετωπίζεται με σοβαρή εκπαίδευση και αξιολόγηση όσων υπηρετούν στο δικαστικό σώμα. 

Ο τρόπος που στην πατρίδα μας κάποιος γίνεται δικαστής εάν δεν αλλάξει θα δημιουργήσει και άλλα προβλήματα και άλλες "περίεργες" και σίγουρα άδικες δικαστικές αποφάσεις και θα οδηγήσει και άλλους νέους μας στα άκρα. 

Μέσα στο καλοκαίρι μην ξεχνάτε να επισκέπτεστε την zougla.gr και τον Σεπτέμβριο θα ασχοληθεί και με θέματα που σίγουρα θα σας αφορούν άμεσα λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές κάλπες. 

Ήμασταν σχεδόν βέβαιοι πως στο Εφετείο θα εξαφανίζονταν η ποινή αλλά ουδείς μας άκουγε όταν το ΦΩΝΑΖΑΜΕ! 

Η παραβίαση προσωπικών δεδομένων καθώς και η δημοσίευση απόρρητων εγγράφων κατέπεσε στο Εφετείο για ιστοσελίδα που έχει στο τέλος της το gr! Για τις  com ας το έχετε ήδη ξεχάσει άλλωστε όσοι παρακολούθησαν την διαδικασία κατανοούν τι ειπώθηκε και αφορά τις πλατφόρμες της google! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: