ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας ....

Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Ευχαριστούμε για τις επισκέψεις σας ....


Μια σειρά αποκλειστικών θεμάτων εκτόξευσαν τις επισκέψεις του ιστολογίου το τελευταίο διάστημα εν μέσω καλοκαιριού και παρόλο που οι εθνικές εκλογές έχουν ήδη τελειώσει και έχει ορκιστεί η νέα κυβέρνηση. 

Οι πολλοί δεν ασχολούνται με θέματα όπως η καθαριότητα της πόλης μας και ο ηλεκτροφωτισμός αλλά ψηφίζουν με κριτήρια που οδήγησαν και στο αποτέλεσμα του 2019. 



Τα φαινόμενα σαν αυτό του κ. Στίγκα και οι υποψηφιότητες τύπου Γωγούς Τσακογιάννη το 2019 για την παράταξη είχαν καυτηριαστεί όπως μαθαίνουμε από όσους τώρα κατηγορούνται πως εγκατέλειψαν την παράταξη "Πρώτα η Ηλιούπολη". 




Κάποιοι ακόμα και σήμερα και κυρίως επειδή όσοι έφυγαν το 2019 κατάφεραν και βρέθηκαν σε θέσεις ευθύνης έχουν μείνει με την θολή εικόνα πως ήταν έκπληξη το αποτέλεσμα του 2019 επειδή δεν γνώριζαν πράγματα και καταστάσεις εκ των έσω! 

Έτσι διαφωνίες του νυν δημάρχου με τον προηγούμενο  κ. Βασίλη Βαλασόπουλο όσο ο δεύτερος ήταν δήμαρχος δεν "φωτίστηκαν" από καμία μεριά και έτσι είχαμε την εντύπωση πως τον "πούλησε" το "παιδί" του! 

Το ποιος πούλησε ποιον δεν έχει και καμία αξία σήμερα αλλά με δεδομένο πως στην πόλη μας συνηθίζεται να στήνονται αγάλματα σε "πρώην" καλό θα ήταν να είναι περισσότερο προσεκτικοί όσοι με πράξεις και συμπεριφορές τους ανάγκασαν το 2019 τους 7 να φύγουν και μετά την ήττα του 2019 πέτυχαν να διώξουν ακόμα τόσους και περισσότερους! 



Αυτά προς το παρόν... 

ΥΓ: Το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ αποχώρησαν από τη Βουλή όταν ο κος Στίγκας ανέβηκε να μιλήσει στο βήμα εις ένδειξη διαμαρτυρίας! Μήπως ήρθε ο καιρός κάποιοι να αποχωρήσουν από την πολιτική ζωή γενικότερα; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: