ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Από αύριο λέμε να το ξανασκεφτούν όσοι αντί να πιέσουν για μία κεντροδεξιά υποψηφιότητα επιθυμούν και τρίτη!

Σάββατο 1 Ιουλίου 2023

Από αύριο λέμε να το ξανασκεφτούν όσοι αντί να πιέσουν για μία κεντροδεξιά υποψηφιότητα επιθυμούν και τρίτη!

 


Επειδή κάποιοι τώρα που έγινε υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη θυμήθηκαν ξαφνικά τον πρώην δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου ,  δείτε τον από συνέδριο της ΚΕΔΕ μαζί  με τον συνάδελφό του κ. Τάσο Ευσταθίου με τον οποίο κάτι μπορεί να κουβεντιάσει και να συνεννοηθεί. 

Και βέβαια αυτός που πριν μερικούς μήνες έλεγε πως δεν τον ενδιαφέρει το χρίσμα του κόμματος της ΝΔ τρέχει τώρα να αγκαλιάσει μέχρι και τον Γιώργο Πατούλη , ανεβάζει φωτογραφίες με υπουργούς της ΝΔ για να σας πείσει πως μπορεί να είναι ταυτόχρονα και με τον Άρη Βελουχιώτη και με τον Ναπολέοντα Ζέρβα! 

Κρίνοντας από την πλειοψηφία των συνδημοτών μας καλά πράττει! Άλλωστε ήδη από ό,τι φαίνεται σας έχει πείσει ο νυν δήμαρχος Ηλιούπολης κος Γιώργος Χατζηδάκης πως στις αυτοδιοικητικές εκλογές δεν κοιτάμε κόμματα και χρώματα. 

Για να δούμε λοιπόν αύριο τι θα γίνει ώστε μεθαύριο να σας έχουμε το καλύτερο ρεπορτάζ. Προς το παρών από τους κεντροδεξιούς υποψηφίους δημάρχους ουδείς αμφιβάλλει πως ο κος Τάσος Ευσταθίου προηγείται κατά πολύ αφήνοντας τους άλλους να προσπαθούν τελευταία στροφή να του κόψουν την είσοδο στον δεύτερο γύρο. 

Ματαιοπονούν άλλωστε αυτή την φορά και εμείς στηρίξαμε φαβορί για να μην λένε και οι ΕΝΕΡΓΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ πως πέσαμε έξω στις προβλέψεις μας. 

Στον δεύτερο γύρο είναι Γιώργος Χατζηδάκης και Τάσος Ευσταθίου ακόμα και εάν κατέβει και τρίτος κεντροδεξιός υποψήφιος , άργησαν και θα εκτεθούν εάν στον δεύτερο γύρο δεν έχουν ΞΕΚΑΘΑΡΗ κεντροδεξιά επιλογή αυτή δηλαδή του κ. Τάσου Ευσταθίου. 

Γιατί φυσικά και δεν φανταζόμαστε πως προτιμούν έναν κεντροαριστερό δήμαρχο από ένα κεντροδεξιό; 

Δεν υπάρχουν σχόλια: