ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνεις όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Αγγελική Ευσταθιάδου: Η λέξη αίσχος δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που διαδραματίστηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο......(Βίντεο )

Κυριακή 9 Ιουλίου 2023

Αγγελική Ευσταθιάδου: Η λέξη αίσχος δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που διαδραματίστηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο......(Βίντεο )


Η λέξη αίσχος δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που διαδραματίστηκε στο χθεσινό Δημοτικό Συμβούλιο της πόλης μας.
Σύμφωνα με τα πρακτικά, το θέμα Νο 3 όπως ανακοινώθηκε ήταν «Παρουσίαση – συζήτηση νέου χρηματοδοτικού μοντέλου προμήθειας φωτιστικών σωμάτων LED και συστήματος τηλεδιαχείρισης για τον δημοτικό οδοφωτισμό.»

Δηλαδή μία νέα πρόταση, οικονομικότερη, από πλευρά του Δημάρχου, η οποία θα παρουσιάζονταν και θα τίθοταν προς συζήτηση. Ουδείς είπε ότι η συγκεκριμένη πρόταση έπρεπε καλά και σώνει να ψηφιστεί χθες, ξημερώματα, ώστε να πάρει τον δρόμο της υλοποίησης.
 
Το σκεπτικό του Δημάρχου: έχουμε την πλειοψηφία, άρα περνάει στην οικονομική επιτροπή. Το είπε κι όλας. Άρα με το έτσι θέλω, και δεν με ενδιαφέρει τι λένε οι υπόλοιποι, θα κάνω αυτό που με συμφέρει (συμφέρον με πολλές προεκτάσεις).
  Αυτό που δεν έκαναν σχεδόν 4 χρόνια τώρα, να το πράξουν εν μέσω της νυκτός, βιαστικά, ώστε να προστεθεί στο βιογραφικό τους.

Σύσσωμη η αντιπολίτευση αποχώρησε από την συνεδρίαση, αντιδρώντας στην απαράδεκτη και μη δημοκρατική διαδικασία.

Αυτό που έκανε όμως εντύπωση, ήταν η στάση του Δημάρχου, ο οποίος μετά την αποχώρηση της αντιπολίτευσης, χλεύασε ουσιαστικά τους αποχωρήσαντες.
 
Θα αναφερθώ όμως, και στην στάση του νωρίτερα, η οποία αν τον παρατηρούσε κάποιος θα έβλεπε πόσο βαριόταν, έκανε λες και έβλεπε παιδάκια του δημοτικού να έχουν εύλογες απορίες και να τις συζητούν, αλλά αυτός ως γνώστης ήταν ευγενικά υπομονετικός. Χαζόγελα με τους διπλανούς του, και το κινητό ανά χείρας, με τα μηνύματα να δίνουν και να παίρνουν. 

Ας τολμήσω να αναρωτηθώ: μηνύματα προς χορηγούς ή μηνύματα του στυλ, μία χαρά τα πας, άστους να λένε;

Αυτός και η ομάδα του λοιπόν είναι αυτοί που θέλουν να καθίσουν για μία ακόμα θητεία στην διοίκηση της πόλης μας.

Υποψήφια δημοτική σύμβουλος "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" 

Δεν υπάρχουν σχόλια: