ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στο δήμο Βύρωνα η "ένωση" εν μέρει των κεντροδεξιών έγινε μετά από την στήριξη που παρείχε η ΝΔ στον κ. Μίλτο Μπαντή εδώ δεν συνέβη κάτι ανάλογο - Η ΝΔ δεν στήριξε ΚΑΜΙΑ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου!

Πέμπτη 3 Αυγούστου 2023

Στο δήμο Βύρωνα η "ένωση" εν μέρει των κεντροδεξιών έγινε μετά από την στήριξη που παρείχε η ΝΔ στον κ. Μίλτο Μπαντή εδώ δεν συνέβη κάτι ανάλογο - Η ΝΔ δεν στήριξε ΚΑΜΙΑ κεντροδεξιά υποψηφιότητα δημάρχου!


Δεν αρέσει σε κάποιους κεντροδεξιούς η διαφαινόμενη είσοδο της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" του κ. Τάσου Ευσταθίου στον δεύτερο γύρο των προσεχών αυτοδιοικητικών εκλογών και αναζητούν άλλοθι από τώρα για να ψηφίσουν κεντροαριστερό υποψήφιο δήμαρχο στον δεύτερο γύρο! 

Αυτή είναι η ΑΛΗΘΕΙΑ, κάτι που γνωρίζουν ΑΠΑΝΤΕΣ σε αυτό τον δήμο που βλέπουν διαχρονικά τις προφάσεις όλων ΟΣΩΝ  στις εθνικές κάλπες ψηφίζουν Κυριάκο Μητσοτάκη και στις δημοτικές πάνω από κόμματα και χρώματα θα ψηφίσουν Γιώργο Χατζηδάκη ,μόνο και μόνο για να μην επαναληφθεί το "λάθος" και έχει και πάλι ο δήμος μας κεντροδεξιό δήμαρχο! 

Ποιοι διέσπασαν την κεντροδεξιά στην πόλη μας,  και ποιοι καλούσαν τους ψηφοφόρους τους το 2014 να ψηφίσουν τον ΣΥΡΙΖΑΙΟ κ. Κοκοτίνη δεν υπάρχει λόγος να αναφέρουμε άπαντες τα γνωρίζουν. 

Όπως γνωρίζουν πως μια σειρά κεντροδεξιών στελεχών προτιμούν να μην εκλεγεί και πάλι κεντροδεξιός δήμαρχος αφού ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ εκτός από τους ίδιους που "δεν ασχολούνται". 

Η κεντροδεξιά στην πόλη μας κατέβηκε με έναν μόνο υποψήφιο δήμαρχο το 2006 και πέτυχε να κερδίσει τον δήμο μας. Είχαν προηγηθεί τόσα χρόνια που η συντριπτική πλειοψηφία της κεντροδεξιάς της πόλης πορεύτηκε με έναν ΧΟΥΝΤΙΚΟ δοτό δήμαρχο ως επικεφαλής  τον οποίο η "νέα" προσπάθεια του Τομεάρχη Μεταφορών της ΝΔ κ. Αθανάσιου Βαμβίνη μας τον πρόβαλε ως εικόνα στην πρώτη του εκδήλωση του ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΦΟΡΟΥΜ  μάλλον θεωρώντας πως αποτελεί μέρος της "κεντροδεξιάς" Ιστορίας μιας πόλης που αρνείται να αντιληφθεί πως οι εποχές άλλαξαν,  και η ΝΔ αποφεύγει να κατεβάζει υποψήφιους βουλευτές της όσους υπηρέτησαν ερπύστριες! Γιατί συνέβη και αυτό , για όσους αναρωτιούνται γιατί 12 χρόνια Κιντή, 16 Γεωργάκη και 9 Βαλασόπουλου στη δημαρχία! 

Αυτή την ιστορία της πόλης εμείς δεν οφείλουμε να την αποκρύψουμε σε μια εποχή μάλιστα που η ΝΔ "χαϊδεύει" ακροδεξιά ακροατήρια με την  πρόσφατη επιστροφή του δημάρχου Άργους κ. Καμπόσου στο κόμμα. 

Ο κος Καμπόσος είχε διαγραφεί από τον σημερινό πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη επειδή είχε επικροτήσει τον ξυλοδαρμό του τότε δημάρχου Θεσσαλονίκης κ. Μπουτάρη ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Καμπόσο είναι αρεστός των Εβραίων και ο προπηλακισμός του από φασιστοειδή ήταν "η μοίρα των προδοτών"!  Αργότερα μάζεψε την δήλωσή του αλλά ο Κυριάκος Μητσοτάκης ήθελε να εκλεγεί πρωθυπουργός και τον ΔΙΕΓΡΑΨΕ.

Αυτά έλεγε ο κος Καμπόσος που επέστρεψε με απόφαση του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη ΝΔ για να συνεχίσει να μιλάει για "προδότες" σε μερικούς μήνες όπου Ελλάδα και Τουρκία θα διαπραγματευθούν άλυτα για δεκαετίες ζητήματα που ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ να έχουν δύο κράτη- μέλη του ΝΑΤΟ!

Σε κάθε περίπτωση ως τοπικό ΜΜΕ δεν θεωρούμε πως συνεισφέρουμε αρνητικά και δεν δημιουργούμε διχασμό στις κεντροδεξιές παρατάξεις της πόλης μας. Άλλωστε εμείς κομματικοί με την έννοια να παραγράφουμε συμπεριφορές σαν αυτές του κ. Καμπόσου δεν είμαστε, ας δουν και τα σχόλιά του για τις "Πρέσπες του Αιγαίου" όσοι επέλεξαν να τον κουβαλήσουν πίσω σε ένα κόμμα που αποκατέστησε την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στη χώρα μας. 

Για τον δήμο μας συμβαίνει ό,τι και αλλού. Η  κεντροδεξιά εδώ υπάρχει δεν την εξαφάνισαν όπως σε Ελληνικό - Αργυρούπολη και Άλιμο και οι δύο παρατάξεις που θα κατέβουν στον δήμο μας είναι αντίστοιχες με τις δύο που θα κατέβουν  και στον Βύρωνα! Η μόνη διαφορά πως  εκεί δόθηκε στήριξη ενώ εδώ δεν δόθηκε για ακόμα μια φορά. Αυτή που μιλάνε για διχασμό ας μας επιδείξουν την κεντροδεξιά επιλογή σε Άγιο Δημήτριο , Ελληνικό - Αργυρούπολη και Άλιμο και οι τρεις "εκλεκτοί" της ΝΔ ήταν και παραμένουν στην λάθος πλευρά της Ιστορίας με σωρεία δηλώσεων τους από το 2010 έως και το 2015 κατά του κόμματος που τώρα τους στηρίζει! Κάποιες θα επισημάνουμε προεκλογικά για να μην μας θεωρούν κάποιοι αφελείς πως ξαφνικά έγιναν οπαδοί της ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΑΓΟΡΑΣ όσοι έχτισαν πολιτικές καριέρες ποντάροντας σε ΣΟΒΙΕΤΙΕΣ! Δεξιοί δήμαρχοι υπάρχουν σε Παλαιό Φάληρο και Γλυφάδα ενώ στον δήμο Ζωγράφου ο εκεί κεντροδεξιός δήμαρχος κος Θώδας έχει να αντιμετωπίσει ανάλογα προβλήματα με εδώ. Άλλωστε και το 2019 είχε απέναντι του και άλλον κεντροδεξιό υποψήφιο δήμαρχο δεν έπαιξε "μπάλα" μόνος του και κατέφυγε σε συμμαχία με τον Καζάκο έναν δοτό δήμαρχο της χούντας που πέτυχε να εκλεγεί με μετά την μεταπολίτευση και συνεχίζει ακόμα να καθορίζει τις εξελίξεις στο δήμο Ζωγράφου! 

 Οι πολλοί λοιπόν θα κρίνουν και στον δήμο μας  εάν θα επιλέξουν στον δεύτερο κρίσιμο γύρο των δημοτικών εκλογών να το παίξουν "αντάρτες" ή θα λειτουργήσουν κομματικά και θα ψηφίσουν κάποιον που ανήκει στο ίδιο πολιτικό κόμμα με εκείνους.  Εμείς ούτε θα σας πούμε να απέχετε ούτε να ψηφίσετε κάποιον που ανήκει σε άλλον πολιτικό χώρο. 

Όπως βγάλαμε πριν μερικές μέρες την περίπτωση του Βασίλη Στίγκα που ήταν υποψήφιος με τον συνδυασμό "Πρώτα η Ηλιούπολη" το 2014 όταν ήταν στο ΛΑΟΣ , έτσι θα πορευτούμε και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές.  Άλλωστε την δική μας ατζέντα την γνωρίζουν άπαντες,  δεν κρύβουμε "σκελετούς" στην ντουλάπα μας. Στην πόλη του "Ήλιου" ήταν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος ο κος Χριστοφίδης που αποζητά ειδικά δικαστήρια για Έλληνες υπουργούς  και δεν θεωρεί Έλληνα τον Γιάννη  Αντετοκούνμπο.  Εμείς εδώ δεν γράφουμε ευχολόγια ούτε κρύβουμε όσα λογικά θα έπρεπε να μας πληγώνουν. 

 Εμείς δεν θα κρύψουμε το ΓΕΓΟΝΟΣ πως η μοναδική κεντροδεξιά διοίκηση του δήμου μας είχε ως έμμισθο ειδικό συνεργάτη του δημάρχου τον δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ Κωνσταντίνο Δελλαπόρτα.  Δεν έχουμε λόγους να το κάνουμε , ούτε μπορούμε να μην επισημάνουμε το ΓΕΓΟΝΟΣ πως ουδείς από όσους πορεύτηκαν ΜΑΖΙ το 2006 δεν προβληματίστηκε από το ΓΕΓΟΝΟΣ αυτό! Επίσης ουδείς αντέδρασε όταν η κεντροδεξιά διοίκηση του δήμου μας έστησε άγαλμα σε έναν κομμουνιστή δήμαρχο που μας "χάρισε" μια ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ που ακόμα διεκδικούμε! 

Εάν το "νέο" που πρεσβεύει  ο κος Αθανάσιος Βαμβίνης ήταν ο δοτός δήμαρχος της χούντας  να παίζει ως θετικό  κομμάτι της Ιστορίας της πόλης μας ή η συνέντευξη στην κομμουνίστρια κατά δήλωσή της κα Τσακογιάννη δυστυχώς δεν θα πάρουμε.

Και δεν θα έχετε και την "κεντροδεξιά"  επιλογή Βαμβίνη  στις προσεχείς κάλπες γιατί ΕΥΤΥΧΩΣ για την πόλη μας οι ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ δεν καθορίζουν με την ψήφο τους τον επόμενο δήμαρχο,  και οι εποχές του κομμουνιστή δημάρχου Κιντή έχουν περάσει ανεπιστρεπτί .

Βλέπετε ο κόκκινος φασισμός τους κατέρρευσε το 1989 ,και το μόνο που καταφέρνουν με την θλιβερή κοινοβουλευτική τους παρουσία είναι να γεμίζουν τη Βουλή με Στίγκες, Βελόπουλους και Νατσιούς και τη ΝΔ με Καμπόσους! 

Εμείς δεν κατανοούμε ως τοπικό ΜΜΕ πως πρέπει να "χαϊδευτούν" οι ακροδεξιοί ψηφοφόροι  ούτε δημοσιεύουμε ΑΠΟΨΕΙΣ συνδημοτών μας που έχουν τοποθετηθεί στο άλλο άκρο του πολιτικού φάσματος και ενώ δεν το έχουν με τη ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και τις εκλογές θεωρούν πως θα πείσουν κάποιους να πάνε να ψηφίσουν! 

Έτσι όσοι μας κατατάσσουν στα  φίλα προσκείμενοι σε παρατάξεις ή κόμματα ΜΜΕ ας έχουν στο μυαλό τους πως εμείς εδώ τα έχουμε βάλει με όλες και όλους δίνοντας ιδεολογικό αγώνα όσο τα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας απολαμβάνουν έμμισθες θέσεις και αξιώματα . 

Στη διοίκηση Αναγνώστου δεν συμμετείχαμε έχουμε ψηφίσει ΟΛΟΥΣ τους κεντροδεξιούς υποψηφίους δημάρχους πλην του δοτού και οι θέσεις μας είναι φιλελεύθερες και δεν γνωρίσαμε τον εθνικισμό στην πέμπτη δεκαετία της ζωής μας για να μπορούν να μας το παίζουν πατριώτες όσοι παρέδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους έχοντας μετατρέψει τον Ελληνικό Στρατό σε μη ΑΞΙΟΜΑΧΟ. 

Και τώρα φωνάζουμε πως με ΦΛΩΡΟΥΣ αξιόμαχο στρατό δεν μπορεί να έχεις , αλλά μάλλον εάν δεν λαμπαδιάσει κανένα F-16 "κεφάλια" στο στράτευμα δεν θα πέσουν. 

Εμάς το μοναδικό μας συμφέρον από τη ΝΔ ήταν και παραμένει η σωτηρία της πατρίδας μας που δεν μπορεί να επιτευχθεί από όσους είναι στη ΛΑΘΟΣ πλευρά της Ιστορίας. 

Και οι "Καμπόσοι" της ΝΔ είναι οι πρώτοι που επιθυμούν προβλήματα με τους συμμάχους μας και δημιουργούν προϋποθέσεις εθνικών καταστροφών πουλώντας έναν πατριωτικό σανό περιτυλιγμένο με θεωρίες συνωμοσίας και πολύ αντισημιτισμό γιατί κάποιοι πρέπει να φταίνε πάντα που η Ελλάδα δεν παραμένει μια αυτοκρατορία και χρεοκόπησε επειδή όπως τα γράφει αναλυτικά στον λογαριασμό του στο facebook ο δήμαρχος Άργους μας ζήλεψαν οι σύμμαχοί μας για τον αμύθητο ορυκτό πλούτο που έχουμε και μας έριξαν στα μνημόνια για να μας τον πάρουν! 

Ραντεβού στις κάλπες του Οκτωβρίου λοιπόν και δεν θέλουμε να πιστεύουμε πως το 37% της ΝΔ στην πόλη μας δεν θα έχει επιλογή στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών .

Σίγουρα θα ήταν καλύτερα να πάμε ενωμένοι αλλά σε μια σειρά δήμων της Αττικής όπως π.χ ο δήμος Πειραιά η ΝΔ στηρίζει και ψηφίζει τον ΑΡΙΣΤΕΡΟ κ. Μώραλη που έχει ΞΕΚΑΘΑΡΗ διαχρονική θέση για τα εθνικά μας θέματα και όλοι γνωρίζουν πως είναι άνθρωπος του εφοπλιστή Βαγγέλη Μαρινάκη. 

Εδώ η πόλη μας δεν έχει εφοπλιστές ( έχει άλλα "άνθη") και επομένως επιλέξτε από τις κεντροδεξιές επιλογές που υπάρχουν και μην κατηγορείτε τα φίλα προσκείμενα ΜΜΕ για διχασμό! 

Άλλωστε ΞΕΚΑΘΑΡΑ εμείς ανάμεσα σε έναν υποψήφιο δήμαρχο που πιστεύει στην Αστική Δημοκρατία και σε έναν που αποζητά "καραβανάδες" να μας βγάλουν από τα αδιέξοδα θα προτιμούσαμε τον πρώτο! 

Πάρτε και μαθήματα "πατριωτισμού" ΚΑΙ ΟΤΑΝ Ο ΚΑΜΠΟΣΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΤΟΝ ΑΡΤΕΜΙΣ ΣΩΡΡΑΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: