ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Άκρως ρατσιστικό στερεότυπο αναπαράγει ο συνδημότης μας οδοντίατρος κ. Χρήστος Γιαννάκης

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2020

Άκρως ρατσιστικό στερεότυπο αναπαράγει ο συνδημότης μας οδοντίατρος κ. Χρήστος Γιαννάκης


Δεν ξέρουμε πόσο υπερήφανοι για το post του κ. Χρήστου Γιαννάκη είναι οι κεντροαριστερές δημοτικές παρατάξεις που του εμπιστεύθηκαν θέσεις ευθύνης αλλά προφανώς για ακόμη μια φορά επιβεβαιωνόμαστε ως τοπικό ΜΜΕ πως ο ρατσισμός δεν έχει κόμμα , χρώμα ή συγκεκριμένη ιδεολογία.



Έτσι το ρατσιστικό post από αλλού το περιμένεις και από αλλού σου έρχεται! Και φυσικά το ό,τι δείχνουν κοινωνική υπευθυνότητα οι Ρομά , οι αθίγγανοι ή γύφτοι ή όπως τους προτιμάει ο καθένας είναι η αρχή ενός καλύτερου κόσμου και η ΑΠΟΔΕΙΞΗ πως η μόρφωση και τα πτυχία δεν αποτρέπουν κάποιον από το να  ολισθαίνει στον ΡΑΤΣΙΣΜΟ.

Φαίνεται πως οι Ρομά εμπιστεύονται τα "μπουκωμένα" ΜΜΕ που δεν εμπιστεύονται κάποιοι "ψεκασμένοι" συνδημότες μας αφού μπορεί να είναι στο κοινωνικό περιθώριο αλλά ηλίθιοι δεν είναι.

Απαράδεκτο post που βέβαια εάν είχε γίνει από κάποιον Χρυσαυγίτη ή έστω ΔΕΞΙΟ θα είχε καταδικαστεί ήδη από την υποκριτική αριστερά της πόλης που εμφανώς δεν κλείνει μόνο το μάτι στον ρατσισμό αλλά προχωράει αγκαλιά με τον ΦΑΣΙΣΜΟ ,αφού πολλάκις σας έχουμε αποδείξει την ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ τους και την ΑΝΟΧΗ τους σε ρατσιστικά κρούσματα. 

Like από τον υβριστή του Σόϊμπλε δεν είδαμε στο ποστ του κ. Γιαννάκη  αλλά προφανώς δεν θα το είδε ακόμα!

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: