ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Δημήτρης Ευαγγέλου: Με ρεαλιστικό πρόγραμμα και νέα πρόσωπα διεκδικεί την ψήφο των πολιτών της Ηλιούπολης (Βίντεο)

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Δημήτρης Ευαγγέλου: Με ρεαλιστικό πρόγραμμα και νέα πρόσωπα διεκδικεί την ψήφο των πολιτών της Ηλιούπολης (Βίντεο)


Με ρεαλιστικό πρόγραμμα για την Ηλιούπολη, αλλά και πρόσωπα που δεν έχουν μετάσχει σε παλιές δημοτικές παρατάξεις διεκδικεί την ψήφο των πολιτών της Ηλιούπολης ο υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Ευαγγέλου.Ο κ. Ευαγγέλου προέρχεται από μια επιτυχημένη καριέρα στον ιδιωτικό τομέα και έχει δημιουργήσει την παράταξη «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη», η οποία απαρτίζεται από επαγγελματίες και ανθρώπους της πόλης με κεντρικό σύνθημα «θα αλλάξουμε την Ηλιούπολη με σχέδιο και σκληρή δουλειά». Στόχος του προγράμματος της παράταξης «Ηλιούπολη, Φωτεινή Πόλη» είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, με μια συγκεκριμένη δέσμη δράσεων που παρουσιάστηκε σε ειδική εκδήλωση.

Στην πρόσφατη προεκλογική του συγκέντρωση, ο κ. Ευαγγέλου, ενώπιον περισσότερων από 1.000 Ηλιουπολιτών, παρουσίασε ένα ολοκληρωμένο και κοστολογημένο πρόγραμμα για την Ηλιούπολη.
Ο κ. Ευαγγέλου επιδιώκει να κερδίσει την εμπιστοσύνη των Ηλιουπολιτών έχοντας αρνηθεί να εντάξει στο ψηφοδέλτιό του οποιονδήποτε από τις παλιές παρατάξεις της πόλης. Όπως ο ίδιος αναφέρει «Οι πολίτες κουράστηκαν να βλέπουν στην πόλη τα ίδια πρόσωπα που έχουν διοικήσει και έχουν αποτύχει. Η πόλη έχει ανάγκη από πραγματική αλλαγή και όχι από εκείνους που αλλάζουν παρατάξεις για να μείνουν στις καρέκλες».

Η τελευταία προεκλογική εκδήλωση του κ. Ευαγγέλου θα είναι πρωτότυπη, καθώς αντί για την καθιερωμένη κεντρική πολιτική ομιλία θα οργανώσει παραδοσιακό γλέντι για όλους τους συμπολίτες του. Θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 6/10 και ώρα 20:00 στο πάρκο «Χαλικάκι» στην Ηλιούπολη, με ζωντανή μουσική και τραγούδια από όλη την Ελλάδα.

Πηγή: skai.gr

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ: Το ρεπορτάζ του SKAI είδε 1000 άτομα σε μια συγκέντρωση που δεν ξεπερνούσε τα 500! Σε κάθε περίπτωση τα μεγάλα ΜΜΕ (τα συστημικά όπως τα αποκαλούν οι "ψεκασμένοι" της πόλης μας ) ξέρουν να δημιουργούν κλίμα! Για να δούμε εάν στις 8 Οκτωβρίου θα επωφεληθεί κάτι ο κος Ευαγγέλου από την διαφημιστική καμπάνια που του έστησαν επαγγελματίες σαν τον κ. Μάνταλο! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: