ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Κλείνει το μάτι στις "Οι Ηλιουπολίτισσες" ο υποψήφιος δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος αυτές που πριν μία εβδομάδα μέσω της επικεφαλής τους βγήκαν να τον επικρίνουν για την προσθήκη του ΕΝΑΚ στο ψηφοδέλτιό του!

Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Κλείνει το μάτι στις "Οι Ηλιουπολίτισσες" ο υποψήφιος δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος αυτές που πριν μία εβδομάδα μέσω της επικεφαλής τους βγήκαν να τον επικρίνουν για την προσθήκη του ΕΝΑΚ στο ψηφοδέλτιό του!


Μία συνέντευξη που θα μπορούσε να αποφύγει εάν ήθελε να είναι ο αυριανός δήμαρχος Ηλιούπολης  έδωσε ο υποψήφιος δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος στη κα Τσακογιάννη της "συλλογικότητας" "Οι Ηλιουπολίτισσες" που μια εβδομάδα μετά την σκληρή και άδικη κριτική που άσκησε στον κ. Γιάννη Πούλο , είπε να ευχηθεί ( με το αζημίωτο) καλή επιτυχία και στον Στάθη. 



Η πολιτική δεν είναι πουτάνα μην την μπλέκεις με τις "δικές" σου! Άλλες  γλύφουν εκεί που έως χθες έφτυναν και όχι όσοι έχουν αποδείξει με την πορεία τους τι ακριβώς πρεσβεύουν! Κάνε καμία εκδήλωση με τον νυν δήμαρχο κ. Γιώργο  Χατζηδάκη Γωγώ και άσε τις νουθεσίες δεν είναι όλοι για τα μεροκάματα !  Τον Πούλο μην χάσει Γωγώ και πάρει τον πούλο γιατί με τις δικές σου όχι δεύτερο γύρο δεν βλέπει αλλά όλες μαζί θα πάρουν τις δικές σου ψήφους του 2019 γιατί εσύ είσαι και επικεφαλής του "χαρεμιού" και μάζεψες παραπάνω! 

Αργήσαμε να διαβάσουμε την συνέντευξη , λόγω κυρίως του τρεξίματος της προεκλογικής περιόδου αφού εμείς δεν στηρίζουμε τους πάντες αλλά συγκεκριμένους,  και έτσι οι αναγνώστες μας είδαν πρώτοι και μας ενημέρωσαν για όσα μας "αποκάλυψε" ο υποψήφιος δήμαρχος κος Ψυρρόπουλος. 

Το "νέο" λοιπόν στηρίζετε σε κάποιες συνδημότισσές μας μέλη της ομάδας του facebook "Οι Ηλιουπολίτισσες" που έως χθες χόρευαν στην "αυλή" του "βασιλιά" Γιώργου Χατζηδάκη και μεθαύριο ονειρεύονται να επιτύχουν το ίδιο και ακόμα περισσότερα και με τον επόμενο δήμαρχο. 

Με ποιες βρε Στάθη θα διοικήσεις με την Χανδρινού και την Γκουβά από την ομάδα της; Ήρθε ο Πούλος και το ΕΝΑΚ να σε σώσει από το ΜΟΝΟΨΗΦΙΟ και πήγες και έδωσες συνέντευξη με αυτή που δεν κοιτάει τις δικές της "κωλοτούμπες" και τα έβαλε με το ΕΝΑΚ; 

Πόσο μ@λ@κ@ς πρέπει να είσαι την ώρα που ο Γιάννης Πούλος οργώνει την Αγία Μαρίνα για να σε κάνει δήμαρχο να πηγαίνεις να δίνεις συνέντευξη στην υβρίστριά του; 

Όπως όλες και όλοι γνωρίζουν η πρώτη μεγάλη μας κόντρα με την απερχόμενη διοίκηση  όπως δείχνουν και οι κρυφές δημοσκοπήσεις που διεξάγει το κυβερνών κόμμα για τον δήμο μας είχε αρχίσει όταν χωρίς ίχνος ντροπής ο κος Χατζηδάκης και κάποιοι από την παρέα του άρχισαν να συνδιοργανώνουν κουμμουνιστικές φιέστες με τα δικά σας λεφτά στο Δημοτικό Θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης" ( που οι ίδιοι μετονόμασαν με την ανοχή της αντιπολίτευσης) χρεώνοντας σε εσάς τον λογαριασμό. Έφτασαν να βάλουν χορηγούς και πολιτικούς από όμορους δήμους με ρατσιστικό και ακραίο λόγο για να μην πούμε κάτι άλλο βαρύτερο . Ευτυχώς οι ψηφοφόροι της Ελληνικής Λύσης τους άφησαν εκτός Βουλής! 

Η τακτική της διοίκησης Χατζηδάκη να πετάει τα χρήματα μας  σε συλλογικότητες και συλλόγους σφραγίδας ήταν για εμάς μια  μόνιμη αντιπαράθεση , αφού έχουν "πετάξει" χιλιάδες  ευρώ αναρτημένα στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ (φανταζόμαστε πως δεν είναι μόνο όσα φαίνονται) σε εκδηλώσεις από τις οποίες κονομάνε τάχα "ιστορικά" αθλητικά σωματεία , συλλογικότητες και κάθε λογής ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ που θεωρεί πως πουλώντας "αλληλεγγύη" θα λύσει το ΒΙΟΠΟΡΙΣΤΙΚΟ  του πρόβλημα! 

Έτσι και μετά τις αποκαλύψεις που ΜΟΝΟ εμείς κάναμε για το σε ποιους είχε δώσει την "αλληλεγγύη" στην πόλη μας ο πρώην δήμαρχος ( την Παρασκευή πριν τις εκλογές θα σας έχουμε ακόμα μια ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ σχετικά με αυτό) διαπιστώνουμε πως ενώ ο νυν δήμαρχος "καθάρισε" τον χώρο αυτόν από αποδεδειγμένα ΠΛΕΟΝ φασίστες μπήκε στον πειρασμό να "παίξει" και αυτός με κάποιους που πρέπει να θεωρούν παντελώς ηλίθιους τους δημότες μας κάθε φορά που τους πουλάνε για τάχα άμισθους εθελοντές που δεν είχαν να γεμίσουν την μέρα τους και είπαν να μας "σώσουν". 

Έτσι φτάσαμε να πληρώνουμε ΕΝΟΙΚΙΑ κτηρίων που φιλοξενούν εθελοντές, πυροσβεστικά οχήματα και βενζίνες για τους εθελοντές και να κάνουμε ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ μέχρι και τις στειρώσεις αδέσποτων με επιχειρήσεις της πόλης αντί να μειώσουν καμία τιμή στα ακριβά προϊόντα τους να το παίζουν γατοπατέρες! 

Επειδή εμείς βλέπουμε και συζητάμε με πολλούς Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες της πόλης μας έχουμε αντιληφθεί μια συμπάθεια που δείχνουν εάν στραβώσει το πράγμα για την κεντροδεξιά στην πόλη μας ( οι συνήθεις ύποπτοι κάνουν τα πάντα για να συμβεί αυτό) να οδηγήσουν κεντροδεξιές ψήφους "προβάτων" στο μαντρί του Ψυρρόπουλου και όχι του ΣΥΡΙΖΑΙΟΥ για αυτούς Γιώργου Χατζηδάκη! 

Κάτι οι "θολοκουλτουριάρηδες" του ΣΥΡΙΖΑ , κάτι ο ωραίος Ψυρρόπουλος , κάτι οι κόντρες στην κεντροδεξιά που δεν λένε να κοπάσουν και το πράγμα οδηγείται σε ΑΝΑΤΡΟΠΗ! 

Έτσι εάν έρχεται 8 μέρες πριν τις εκλογές να μας πει ο κος Ψυρρόπουλος να μας πει  πως θα δούμε στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο μέλη της ομάδας του facebook "Οι Ηλιουπολίτισσες" μάλλον δεν μας διαβάζει,  αφού όλες και όλοι έχουν αντιληφθεί πως ΚΑΜΙΑ δεν θα μπει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο.  Όχι να είναι μέλος της ομάδας,  αλλά ακόμα και εάν έχει αναφερθεί θετικά! Θα "ξεφουσκώσουν" και κάποιες που γράφουν το πόλη με π κεφαλαίο και θα μείνουν εκτός και κάποιες ΔΕΞΙΕΣ ή μάλλον ακροδεξιές του μεροκάματου αφού εμείς όχι μόνο έχουμε αναδείξει το θέμα τους αλλά τολμάνε και τα βάζουμε με την πιο ΜΑΥΡΗ σελίδα της πόλης που εξακολουθεί και πιστεύει πως οι διεφθαρμένοι τσέοι θα την διατηρήσουν για καιρό ακόμα ακμαία και ζωντανή! 

Δεν ξέρουμε εάν τελικά θα τον "σώσει" τον Στάθη,   ο  Γιάννης Πούλος.  Αλλά ο ίδιος ο Ψυρρόπουλος κάνει ό,τι μπορεί για να χάσει τις δημοτικές εκλογές,  αφού αντί να κάνει πέρα τον πρώην δήμαρχο Ηλιούπολης μας τον κουβάλησε στο "Γεφυράκι" (ούτε 100 άτομα δεν μάζεψαν)  για να ξέρουμε τι πρέπει να μην ψηφίσουμε έτσι και σπάσει ο διάβολος το ποδάρι του και περάσει ο Στάθης στον δεύτερο γύρο! 

Στην επιλογή Βαλασόπουλος - Γεωργάκης επικρατεί με διαφορά ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ δήμαρχος της πόλης μας που είναι ο δεύτερος,  δηλαδή ο Θεόδωρος Γεωργάκης . Όσο μας βάζουν μπροστά Βαλασόπουλος και Γωγώ Τσακογιάννη τόσο ξέρουμε τι πρέπει να αποφύγουμε εμείς που γεννηθήκαμε σε αυτή την πόλη. 

Εμείς βέβαια λέμε σε όλους να κάνουν υπομονή και να μην ξεγράφουν τον υποψήφιο δήμαρχο κ. Τάσο Ευσταθίου επειδή κάτι ραμολιμέντα της κεντροδεξιάς,  θεωρούν λογικό να προκρίνουν ακόμα και ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ εις βάρος του! 

Εάν πιάσει το 20% στον πρώτο γύρο (στόχος εφικτός από το 44% της κεντροδεξιάς στην πόλη μας)  και εάν ανεβάσει τόνους έστω και στο και πέντε , και εάν τρέξουν κάποιοι νωχελικοί από τους  υποψηφίους του  θα είναι  σίγουρα  ο επόμενος δήμαρχος ! 

Σε ελάχιστες ψήφους θα κριθεί η μάχη μεταξύ Ευσταθίου και Ψυρρόπουλου για να μπουν στον δεύτερο γύρο και οι Νεοδημοκράτισσες και Νεοδημοκράτες της πόλης μας θα έχουν εκπρόσωπο στον δεύτερο γύρο των εκλογών ακόμα και εάν εμείς χρειαστεί να γίνουμε "κακοί" το Σάββατο το βράδυ μία μέρα πριν τις κρίσιμες κάλπες! 

Μην χύνει την καρδάρα λοιπόν με το γάλα ο Στάθης δεν μπορεί να δίνει συνέντευξη στην υβρίστρια του Πούλου και να περιμένει και να εκλεγεί δήμαρχος!

 Εάν συναναστρέφεται με "πουτάνες" , είμαστε εμείς εδώ για να μην αφήσουμε τον δήμο μας να γίνει μπουρδέλο. 

Υπάρχει και ο Ευαγγέλου παιδιά εκεί του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ μαζέψτε τον επικεφαλής σας , κλείστε στο σπίτι του τον πρώην δήμαρχο Βασίλη Βαλασόπουλο και απομακρύνετε από τις συγκεντρώσεις σας την οικογένεια Κουσουνή! 

Εμείς δεν θα σας λυπηθούμε να το ξέρετε , άλλωστε δεν χρωστάμε ΤΙΠΟΤΑ και σε ΚΑΝΕΝΑΝ!



Μας έστειλαν και αυτή την φωτογραφία για τον γείτονά μας , που γιόρτασε τα τελευταία του γενέθλια ως δημοτικός σύμβουλος Ηλιούπολης! 

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: