ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Νίκος Καραβαγγέλης: Συνεχίζουμε να δίνουμε έναν ωραίο αγώνα...

Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023

Νίκος Καραβαγγέλης: Συνεχίζουμε να δίνουμε έναν ωραίο αγώνα...


Μετά το αποτέλεσμα των δημοτικών εκλογών της προηγούμενης Κυριακής , η ελπίδα για να γυρίσει σελίδα η Ηλιούπολη έγινε πιο δυνατή.
Η νίκη της παράταξης ΠΡΩΤΑ η ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ανέτρεψε και διέψευσε τις οποίες δημοσκοπήσεις και τα προγνωστικά για μια ευρεία επικράτηση της παράταξης της νυν διοίκησης του Δήμου στον Α' γύρο.
Ο Ηλιουπολίτικος λαός έδειξε αποφασισμένος να εμπιστευτεί τον Στάθης Ψυρρόπουλος - Υποψήφιος Δήμαρχος Ηλιούπολης ,έναν νέο άνθρωπο με όραμα, σχέδιο και ισχυρή θέληση για λύσεις και έργα ,προκειμένου να βγάλει την πόλη από την στασιμότητα.



 
Έχοντας συμπαραταχθεί μαζί του σε αυτή την προσπάθεια, προτίμησα να κάνω έναν αγώνα που στηρίχθηκε στην άμεση επικοινωνία με τους συνδημότες μου , στη στήριξη μου από φίλους, γνωστούς και γείτονες της ευρύτερης περιοχής που κατοικώ , με την ελάχιστη ρύπανση και όχληση, σεβόμενος την ιδιωτικότητα χώρων και περιουσίας.



 

Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όσους με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν ιδιαίτερα με την ψήφο τους και ομολογώ ότι το γεγονός αυτό με γεμίζει με περίσσια ευθύνη και υποχρέωση για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους.

Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στους 87 συνοδοιπόρους - συνυποψηφίους μου σε αυτή την προσπάθεια, ανεξάρτητα από το αν εκλέχθηκαν ή όχι.

Ο καθένας και η καθεμία βάλαμε από ένα μικρό ή μεγάλο λιθαράκι, και όλοι μαζί φέραμε την ομάδα μας στην πρώτη θέση της εμπιστοσύνης των Ηλιουπολιτών.

Συνεχίζουμε να δίνουμε έναν ωραίο αγώνα και εύχομαι σε όλους καλή δύναμη , αντοχή και επιμονή για την επίτευξη της τελικής νίκης , μιας νίκης της Ηλιούπολης, που θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για την πόλη.

Νίκος Καραβαγγέλης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: