ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ για να μαθαίνετε όσα όλοι οι άλλοι σας κρύβουν....: Το "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" θέλει αποχέτευση , θέλει σκεπή παρόλο που έχουμε χαλάσει πάνω από 10.000.000 ευρώ για αυτό, αλλά είναι ειδικού σκοπού! - Σκοπός του να διαστρεβλώνει την Ιστορία και να θεωρεί αντιστασιακούς όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια ανατροπής της Αστικής μας Δημοκρατίας την περίοδο 1946-1949

Τετάρτη 8 Νοεμβρίου 2023

Το "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης" θέλει αποχέτευση , θέλει σκεπή παρόλο που έχουμε χαλάσει πάνω από 10.000.000 ευρώ για αυτό, αλλά είναι ειδικού σκοπού! - Σκοπός του να διαστρεβλώνει την Ιστορία και να θεωρεί αντιστασιακούς όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια ανατροπής της Αστικής μας Δημοκρατίας την περίοδο 1946-1949

 


Κανέναν δεν έπεισε ο κος Μακρυκώστας χθες πως οι ετήσιες επιδοτήσεις ύψους πάνω από 60.000 ευρώ δεν έφτασαν ΠΟΤΕ στο Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και φυσικά εάν όπως ισχυρίστηκε και επέμενε αυτό το διαχειρίζονταν οι αντιστασιακές οργανώσεις και όχι το πολιτικό προσωπικό της πόλης μας δεν θα είχε σήμερα ούτε παράθυρα και φυσικά δεν θα είχε τοποθετηθεί ποτέ σε αυτό ασανσέρ! 

Η στρεβλή εικόνα που παρουσιάστηκε και χθες στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου για το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης και για τα "υπέροχα" εκθέματά του ήταν ακόμα μια προσπάθεια της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ να διατηρήσει μέσα στην πόλη μας έναν μηχανισμό προπαγάνδας και παραποίησης της Ιστορίας του Τόπου μας! 

Όταν ακούς από μέλος τάχα αντιστασιακής οργάνωσης πως οι Εβραίοι σήμερα κάνουν χειρότερα από τους Ναζί κατανοείς πως αυτοί που τάχα πολέμησαν κατά του Φασισμού στην ουσία σήμερα τον ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ αφού οι τρομοκράτες της Χαμάς έχουν ίδια ιδεολογία με τους Ναζί επιθυμώντας να εξαφανίσουν κάθε Εβραίο όπου γης! 

Και βέβαια η Χαμάς εκφράζει την πλειοψηφία του Παλαιστινιακού λαού κάτι που φαίνεται άλλωστε από τις εκδηλώσεις μίσους ανά την υφήλιο Παλαιστινίων που δεν σέβονται σε καμία των περιπτώσεων τα δυτικά κράτη που τους φιλοξενούν δημιουργώντας προβλήματα σε αυτά. 

Δεν είναι τρελοί όλοι οι ηγέτες του δυτικού κόσμου που έχουν ταχθεί από το πρώτο λεπτό στο πλευρό του Ισραήλ και δεν πρόκειται να αυτοκτονήσει ο δυτικός κόσμος αφήνοντας έναν λαό σύμβολο για τα εγκλήματα που έγιναν εναντίον τους από τους Ναζί έρμαιο στις επιθέσεις φανατικών ισλαμιστών που επιθυμούν την εξαφάνισή του από την περιοχή τους. 

Το Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης δημιουργήθηκε σε "δημόσιο" κτήμα (ένα ακόμα που έχασαν οι κληρονόμοι Νάστου μετά από μια πολιτική απόφαση δικαστηρίου τελικά ) μετά από κατάληψη αυτού του χώρου επί δημαρχίας Κιντή. 12 χρόνια διοίκησης Κιντή και δεν είχε γίνει καμία εργασία στον χώρο που έτσι και αλλιώς επειδή είναι στο κεντρικότερο σημείο της πόλης θα μπορούσε να αξιοποιηθεί για άλλους σκοπούς . 

Αρχικώς και για χρόνια φιλοξενούσε υπηρεσίες του δήμου Ηλιούπολης και παρόλο που επί διοίκησης Θεόδωρου Γεωργάκη τελικά "βολεύτηκαν" σε αυτό όλοι οι ιδεοληπτικοί της πόλης μας τα επίσημα εγκαίνιά του ως "Μουσείο" ( τα εισαγωγικά γιατί δεν θα αναγνωριστεί ποτέ ως τέτοιο με οιαδήποτε κυβέρνηση γιατί δεν πληροί ΚΑΜΙΑ προϋπόθεση για να συμβεί αυτό) έγιναν επί διοίκησης Γιάννη Αναγνώστου επιβεβαιώνοντας πως αυτή ήρθε για να επιβάλλει εκτός από έναν δοτό δήμαρχο της ΧΟΥΝΤΑΣ ως σύμβουλό της και μια άνευ προηγουμένου παραποίηση της Ιστορίας προχωρώντας σε ένα καταστατικό που έβαζε μέσα στο Δ.Σ του "Μουσείου" "αντιστασιακές" οργανώσεις που πάλεψαν να καταλύσουν την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ στην χώρα μας και να μας κάνουν συμπλήρωμα της πάλαι ποτέ κραταιάς ΕΣΣΔ! 

Τα σφυροδρέπανα του "Μουσείου" και η προπαγάνδα που ασκεί υπέρ του κομμουνισμού είναι ξεπερασμένα από μια γενιά που δεν θέλει να δει την πατρίδα μας στη λάθος πλευρά της Ιστορίας. 

Η χρεοκοπία της χώρας μας είναι άμεσα συνυφασμένη με την ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ διαπαιδαγώγηση γενιών που "διδάχθηκαν" ακόμα και μέσα στα σχολεία μια στρεβλή εικόνα για την νεότερη Ιστορία της πατρίδας μας από ιδεοληπτικούς που παίζουν τα τελευταία τους "χαρτιά" για να γυρίσει η πατρίδα μας πίσω. 

Το "Μουσείο" της πόλης μας αποτελεί ΜΑΥΡΗ ΣΕΛΙΔΑ για την ΙΣΤΟΡΙΑ της αντίστοιχη με αυτές που κατά καιρούς μας κάνουν αρνητικά πρωτοσέλιδα στα μεγάλα ΜΜΕ. 

Δεν είναι δυνατόν για ένα "Μουσείο" που έχουν χαλαστεί εκατομμύρια ευρώ να έρχονται μέσα στα δημοτικά συμβούλια και να μας λένε πως πρέπει να διατηρηθεί ως ειδικού σκοπού για να συνεχίσουν συγκεκριμένα άτομα να διατηρούν θέσεις που τους εξασφαλίζουν μισθούς χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα! 

Το να αποκτήσει το "Μουσείο" προσωπικό παραπάνω από τα 6-7 άτομα που "σχετίζονται" σήμερα με αυτό και να δημιουργήσει μια ομάδα πολυπληθή σημαίνει πως αυτό θα έπρεπε να λειτουργήσει ανταγωνιστικά προς άλλα Μουσεία που βγάζουν έσοδα από εισιτήρια . Στην δική μας περίπτωση και ΤΖΑΜΠΑ δεν επισκέπτεται κανείς με δική του πρωτοβουλία το συγκεκριμένο έκτρωμα ενώ όπως μας διαμαρτύρονται μαθητές που τους πήγαν εκεί τα σχολεία τους σε αυτό ασκείται καθαρά κομμουνιστική προπαγάνδα με εκθέματα ευτελής αξίας που παρουσιάζονται ως δήθεν "ντοκουμέντα". 

Εδώ δεν είναι Ρωσία για να διατηρούμε απολιθώματα του ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΥ και σίγουρα και εκεί τα επόμενα χρόνια στην μετά Πούτιν εποχή η χώρα αναγκαστικά ή θα αλλάξει ρότα ή θα διαλυθεί περαιτέρω! 

Δεν θεωρούμε πως θα διατηρηθεί ΑΥΤΟΝΟΜΟ το "Μουσείο" αυτό , αλλά σίγουρα δεν περιμένουμε από καμία διοίκηση να κάνει το αυτονόητο για το συμφέρον των δημοτών μας και να το ενοικιάσει ώστε να έχει έσοδα ο δήμος μας από ένα μαγαζί που βρίσκεται στο κεντρικότερο σημείο της πόλης μας. 

Όπως μας το παρουσίασαν χθες το Μουσείο θα χρειάζονταν χιλιάδες ευρώ ακόμα για να μην καταρρεύσει ενώ ακόμα και για τα εκθέματά του εκφράστηκε φόβος πως θα καταστραφούν από τις ηλιαχτίδες! 

Δεν θεωρούμε πως η πλειοψηφία των συνδημοτών μας επιθυμεί να χαλάει χιλιάδες ευρώ κάθε χρόνο για μια δομή που δεν εξυπηρετεί κανέναν και που προσφέρει απλώς μια προπαγάνδα που φτάνει στο σημείο να παρουσιάζει ως ήρωες όσους ηττήθηκαν ( ευτυχώς για την πατρίδα μας) την περίοδο 1946-1949 όταν οι Γερμανοί είχαν ηττηθεί και φύγει από τη χώρα μας αλλά αυτοί πάλευαν για να ηττηθεί η Αστική μας Δημοκρατία και να μας φέρουν ΚΟΚΚΙΝΟ ΦΑΣΙΣΜΟ. 

Το 12% των κομμουνιστών της πόλης μας σίγουρα δεν δικαιούται να έχει Μουσείο και καλούμε και τις υπόλοιπες παρατάξεις που δεν έχουν οικονομικό όφελος από όλο αυτό να πάψουν να στηρίζουν κάτι το οποίο ζημιώνει καθημερινά τους συνδημότες μας! 

Θεωρώντας ΔΕΔΟΜΕΝΟ πως δεν θα ξεγελάσουν την καλύτερη υπουργό της κυβέρνησης κα Κεραμέως ΙΔΕΟΛΗΠΤΙΚΟΙ , και με την ελπίδα πως θα σταματήσει μετά από τρεις δεκαετίες η κατασπατάληση δημοτικού χρήματος για κάτι που η πόλη μας δεν έχει ανάγκη αναμένουμε όχι φυσικά το Μουσείο να κλείσει (αφελείς δεν είμαστε πως θα συμβεί αυτό) αλλά να απαξιωθεί και άλλο στην συνείδηση των πολλών και να μας στοιχίζει σε ετήσια βάση όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα! 

Στο μέλλον κάποια διοίκηση θα βάλει τέλος στην λειτουργία μιας δομής που μας στοίχισε πολλά και δημιούργησε περισσότερα προβλήματα από τα φανερά που είναι το ΚΟΣΤΟΣ λειτουργίας της. 

Εάν η ΙΣΤΟΡΙΑ της πόλης είναι οι κατσαπλιάδες και οι μπράβοι της συγχωρέστε μας αλλά δεν θα πάρουμε,  θα μείνουμε να υπερασπίζουμε την Αστική μας Δημοκρατία την μόνη που μας εξασφαλίζει την ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ μας και το δικαίωμά μας να κρίνουμε ΟΣΟΥΣ έτσι και αλλιώς θα δημιουργήσουν προβλήματα ( ήδη το κάνουν) και σε μια νέα δημοτική αρχή που ως συνέχεια μιας που έχει αντιμετωπίσει το πρόβλημα "Μουσείο Εθνικής Αντίστασης Ηλιούπολης" γνωρίζει πως μόνο με ΡΗΞΕΙΣ θα μπορέσει ολοκληρώνοντας σε πέντε χρόνια την θητεία της να πει πως έκανε και πέντε πράγματα για την πόλη μας! 

Αυτοί που δημιούργησαν αυτό το πρόβλημα για την πόλη μας μπορεί να νιώθουν υπερήφανοι που εξαιτίας του εκατοντάδες εργαζόμενοι θα χάσουν τις δουλειές τους τα επόμενα χρόνια αφού ο δήμος όσο εξακολουθεί και διατηρεί βάρη θα έρθει η στιγμή που θα ξεφορτωθεί εκατοντάδες εργαζομένους αφού δεν θα μπορεί να τους πληρώσει! 

Την ώρα που δεν μπορούμε να πάρουμε προσωπικό για την καθαριότητα της πόλης κάποιοι θέλουν να δίνουμε 100.000 ευρώ τον χρόνο ή και ακόμα περισσότερα για να προσλάβουμε προσωπικό σε μια δομή όχι απαραίτητη για την πόλη μας. 

10 άτομα προσωπικό να έχεις σε αυτή την δομή είναι κοντά στα 150.000 ευρώ τον χρόνο και είμαστε σίγουροι πως τόσα άτομα δεν επαρκούν ούτε για μια τυπική λειτουργία ενός τάχα "Μουσείου"! 

Να στείλουν στο υπουργείο και τους υπαλλήλους που απασχολούν για να καταλάβει και καλύτερα η υπουργός πως δεν πρόκειται για Μουσείο! Μουσείο χωρίς φύλακα και χωρίς ξεναγούς έχουν ίσα-ίσα για να τα έχουν καλά με την αριστερή πλέμπα της πόλης! 

Κοροϊδεύουν αυτούς 30 χρόνια,  τώρα κοροϊδεύουν και όλους εσάς παίζοντας τους "αντιστασιακούς" με τα χρήματά σας! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: