ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Οι εκλογές τελείωσαν αλλά οι φιλίες κρατάνε χρόνια!

Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2023

Οι εκλογές τελείωσαν αλλά οι φιλίες κρατάνε χρόνια!

 

Συναγωνιστές ο Παρασκευάς Γιαννόπουλος και ο Ανδρέας Λεκατστάς από τα πρώτα βήματα του νέου Περιφερειάρχη Αττικής Νίκου Χαρδαλιά στην ΟΝΝΕΔ  Βύρωνα! 

Έχουν πολλά να θυμηθούν και να κουβεντιάσουν αφού τον φίλο τους Νίκο τον έχουν δει τρεις φορές δήμαρχο Βύρωνα και τώρα Περιφερειάρχη Αττικής. 

Οι ίδιοι ΠΙΣΤΟΙ σε κοινές αρχές και αξίες της μεγάλης φιλελεύθερης παράταξης παραμένουν όπως γράφει και το ποστάρισμα κοντά σε όσους πιστεύουν! 

Για εδώ την Ηλιούπολη δεν έγραψε κάτι ο Βυρωνιώτης κος Λεκατσάς αλλά και τι να γράψει ο άνθρωπος εδώ η κεντροδεξιά έχει πάρει τον δήμο από το 1974 έως και σήμερα ΜΙΑ φορά και αυτή όταν υπήρχε ένας κεντροδεξιός υποψήφιος δήμαρχος. 

Μετά "τρελαθήκαμε" και είπαμε να διασπαστούμε στα δύο κομμάτια , στα τρία παλιότερα,  και το 2028 ουδείς ξέρει με ακρίβεια να πει πόσοι κεντροδεξιοί υποψήφιοι για δήμαρχοι θα κατέβουν και πάλι! 

Βύρωνας - Ηλιούπολη με ΠΑΣΟΚΟΥΣ δημάρχους από 1/1/2024 αφού προεκλογικά κατέβηκαν δύο υποψήφιοι κεντροδεξιοί δήμαρχοι στον Βύρωνα και άλλοι τόσοι στον δικό μας  δήμο. 

Πάλι καλά που βγήκε και ο Χαρδαλιάς γιατί έτσι και ήθελε δεύτερο γύρο και αυτός θα είχαμε Περιφερειάρχη τον Ιωακειμίδη! Σε εμάς πάντως το να εκλέγεται κάποιος Περιφερειάρχης με 43% ποσοστό δεν αρέσει! 

Το κράτος μας πρέπει επιτέλους να γίνει δυτικό να πάψει να είναι ΣΟΒΙΕΤΙΑ και για να συμβεί αυτό χρειάζεται πλειοψηφία πάνω από 50% αλλιώς καμία μεταρρύθμιση δεν θα προχωρήσει. 

Ήδη ξεσηκώθηκαν οι ελεύθεροι επαγγελματίες για να ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΝ το δικαίωμά τους στη ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ αφού βλέπετε το 70% από αυτούς ΔΗΛΩΝΟΥΝ ετήσια εισοδήματα ΜΙΚΡΟΤΕΡΑ από τους υπαλλήλους που απασχολούν στις επιχειρήσεις τους! 

Δεν κατανοούν τον καπιταλισμό και θεωρούν πως μπορούν για δεκαετίες ακόμα να συνεχίσουν να κάνουν όσα μας οδήγησαν ως κράτος στη ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: