ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.........



  • Δεν βλέπουμε να συμβαίνει "ομαλή" μετάβαση από την απερχόμενη στη νέα διοίκηση του δήμου μας,  και το σκηνικό θυμίζει έντονα τον Ιανουάριο του 2011 όταν ο κος  Γιάννης Αναγνώστου παρέδιδε την δημαρχία στον κο  Βασίλη Βαλασόπουλο! 

  • Όσοι αναμένουν ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα στον τομέα ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ του δήμου μας θα απογοητευθούν. Θα χρειαστεί να περάσουν τουλάχιστον δύο χρόνια έως ότου συνειδητοποιήσουν οι εργαζόμενοι πως δεν θα εκθέσουν ακόμα μια διοίκηση. Για εμάς το πιθανότερο είναι πως μετά από δύο χρόνια η διοίκηση θα συμβιβαστεί με τους κανόνες της ΣΟΒΙΕΤΙΑΣ και στις κάλπες του 2028 θα πάμε όπως και σε αυτές "πνιγμένοι" στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ! Να θυμίσουμε πως η απερχόμενη διοίκηση ξεκίνησε με Αντιδήμαρχο Καθαριότητας τον Γιάννη Αντζινά και συνέχισε με Απόστολο Στασινόπουλο ο πρώτος εκλέχθηκε εκ νέου δημοτικός σύμβουλος ο δεύτερος έμεινε εκτός του νέου δημοτικού συμβουλίου αφού έκανε το λάθος και πίστεψε σε εργαζόμενους που τον έστειλαν με 500 ψήφους στο σπίτι του. Με 500 ψήφους και σπίτι του είναι ό,τι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί ιδίως όταν βλέπεις τους πρώην συντρόφους σου να πανηγυρίζουν για το πάθημά σου. Ευχόμαστε όποιος αναλάβει αρχικώς την ευθύνη του Αντιδημάρχου Καθαριότητας αλλά και όποια τον διαδεχτεί γιατί η δική μας αίσθηση δείχνει πως προεκλογικά γυναίκα θα είναι να τα πάνε καλύτερα από τους προκατόχους τους. Για εμάς ο κος Γιάννης Αντζινάς είναι ο καλύτερος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας του δήμου μας από την μεταπολίτευση έως σήμερα , εάν αυτός δεν τα κατάφερε δεν έχουμε καμία αυταπάτη πως μπορεί να τα καταφέρει κάποιος άλλος ακόμα και εάν ήταν της δικής μας ιδεολογίας και "στρίμωχνε" τους εργαζόμενους. Το παρήγορο είναι πως για τα επόμενα 1-2 χρόνια ο αριθμός των εργαζομένων στην καθαριότητα δεν θα αλλάξει δραματικά παρόλο που κάποιοι θεωρούν πως οι συμβασιούχοι θα φύγουν. Εμείς θεωρούμε πως θα παραμείνουν και θα πληρώνονται από τον δήμο ακόμα και εάν αυτός χρειαστεί να δανειστεί για να τους πληρώσει! 

  • Καλό φέτος να μην έχουμε πολλά έξοδα για Χριστουγεννιάτικές εκδηλώσεις στον δήμο μας μπας και παραλάβει και πάνω από 2.000.000 ευρώ αποθεματικό η νέα διοίκηση. Εμείς δεν βλέπουμε να παραλαμβάνουν πάνω από 1.700.000 και η διοίκηση Βαλασόπουλου παρέδωσε λίγο κάτω από 4.000.000 και όχι 6.000.000 όπως μας έλεγαν! 


  • Οι "αλληλέγγυες" ταξιδεύουν σε όμορο δήμο για "δράση" τους κατά της ΒΙΑΣ εναντίον των γυναικών! Τελικά δεν έμειναν ΕΔΩ πήγαν όπου τις καλεί το μεροκάματο! 


  • Πάντως την τετραετία Χατζηδάκη τα τοπικά ΜΜΕ της πόλης μας ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ. Άρα θέματα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ δεν είχαμε και μέσα στα συμβούλια απαντούσε σε όλες και όλους τώρα να δούμε ποιος θα κάνει αντιπολίτευση και τι είδους και εάν ο νέος δήμαρχος και οι Αντιδήμαρχοί του θα έχουν απαντήσεις! 

  • Τελικά τα ΑΚΙΝΗΤΑ του ΔΗΜΟΣΙΟΥ που είναι στα όρια του δήμου μας ( τα κλεμμένα από τους κληρονόμους Νάστου για να καταλαβαίνουν και οι αναγνώστες μας ) στάλθηκαν ΠΟΤΕ στα mail των δημοτικών συμβούλων από την απερχόμενη διοίκηση ή μόνο εμείς τα ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ; 

  • Θέμα για την ΛΥΣΣΑ από τον Κτηνίατρο και συνεργάτη μας κ. Παναγιώτη Πάσχο αφού πολλοί έχουν κατοικίδια στην πόλη μας ενώ υπάρχουν και χιλιάδες αδέσποτα που είναι μέσα στις υποχρεώσεις του δήμου μας να τα φροντίζει. Βέβαια εδώ δεν φροντίζει τους δημότες του θα πει κάποιος αλλά αυτό είναι μεγάλη κουβέντα! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: