ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό.......



  •  Συνάντηση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος κ.κ  Ιερώνυμου με τον νέο δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Στάθη Ψυρρόπουλου πραγματοποιήθηκε χθες , με το εκκλησιαστικό site https://www.orthodoxianewsagency.gr/ να έχει πλούσιο φωτογραφικό ρεπορτάζ. Μία - δύο φωτογραφίες "κλέψαμε" τραβηγμένες από τον φωτογράφο Χρήστο Μπόνη για όσους ακόμα δεν έχουν διαβάσει το σχετικό ρεπορτάζ. 



  • Μια σειρά εκδηλώσεων με κεντροδεξιό ενδιαφέρον θα πραγματοποιηθούν μέσα στον πρώτο μήνα του νέου έτους και φυσικά θα τις καλύψουμε για όσους δεν καταφέρετε να παραβρεθείτε σε αυτές. 

  • Ο νέος γενικός γραμματέας του δήμου μας που θα επιλεγεί από τον νέο δήμαρχο της πόλης μας κ. Στάθη Ψυρρόπουλο και τα στελέχη της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" θα δώσει και το στίγμα της νέας διοίκησης που έχει να αντιπαλέψει την δικαιολογημένη καχυποψία των συνδημοτών μας για ένα σωρό θέματα που παραμένουν άλυτα για δεκαετίες.  Αυτός και οι έμμισθοι σύμβουλοι του δημάρχου θα κρίνουν εν πολλοίς και την επιτυχία ή αποτυχία του στο να φέρει το "νέο". Εμείς έχουμε την δική μας ατζέντα , θα επιβραβεύσουμε το οτιδήποτε θετικό σύμφωνα με τα δικά μας κριτήρια για την πόλη και θα αναδεικνύουμε τα κακώς κείμενα αυτής. Όπως κάνουμε πάνω από 10 χρόνια δημιουργώντας το δικό μας κοινό που πλέον ακολουθούμε και δεν μας ακολουθεί! 

  • Εμείς δεν γνωρίζουμε οτιδήποτε για διοικητική αλλαγή στον ποδοσφαιρικό ΓΣΗ ούτε έχει ανακοινωθεί κάτι από την ΠΑΕ! Σίγουρα εάν είχε μπει κάποιος νέος επιχειρηματίας μεγάλου βεληνεκούς δεν θα το κρατούσε κρυφό! Σε κάθε περίπτωση για ό,τι απορίες έχετε να επισκέπτεστε το site του συλλόγου κάνοντας κλικ εδώ. 

  • Σας ευχαριστούμε για τις επισκέψεις και κυρίως όσους μας στέλνουν θέματα,, Ειδική αναφορά πρέπει να κάνουμε για  να ευχαριστήσουμε τον κ Παναγιώτη Πάσχο για τα ρεπορτάζ του σε διάφορες Μονές και Ναούς της Αττικής. Αποτελεί πλέον πολύτιμο συνεργάτης μας και καθημερινά θα τον διαβάζετε μέσα από αυτό εδώ το ιστολόγιο. Μας έχει γνωρίσει μέσα από τον μεγάλο κύκλο του και άλλους δραστήριους ανθρώπους και λαμπρούς επιστήμονες όπως τον  γενικό ιατρό κ. Γιώργο Ζουγκλάκη που θα συνδράμει στην καλύτερη ενημέρωσή σας μέσα από εδώ για ιατρικά θέματα που αφορούν όλες και όλους μας. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: