ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Τάσος Ευσταθίου: Με ελπίδα, δύναμη , αισιοδοξία και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον...

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Τάσος Ευσταθίου: Με ελπίδα, δύναμη , αισιοδοξία και το βλέμμα στραμμένο στο μέλλον...

 


Δεν θα ερμηνεύσουμε εμείς μια ανάρτηση του επικεφαλής της παράταξης "Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά" κ. Τάσου Ευσταθίου αλλά εμείς προσωπικά για το μέλλον της κεντροδεξιάς στην Ηλιούπολη ούτε ελπίζουμε πια ούτε είμαστε αισιόδοξοι. 

Με δεδομένο πως όλη η Ελλάδα είναι μπλε , και η Ηλιούπολη πράσινη και με επίσης δεδομένο πως εμείς δεν είμαστε πάνω από χρώματα και κόμματα το μόνο που εμείς αντιλαμβανόμαστε είναι πως το μέλλον αυτού του ιστολογίου είναι δυσοίωνο , εκτός και αλλάξουμε τίτλο και το κάνουμε από "Ηλιούπολη χωρίς όρια" , "Ενημέρωση χωρίς όρια" και ασχοληθούμε όπως κάναμε άλλωστε και στο παρελθόν με πολιτικά θέματα ανά την Ελλάδα.  Για εδώ δεν έχουμε καμία ΑΥΤΑΠΑΤΗ πως δημότες που πήγαν και ψήφισαν ΑΡΙΣΤΕΡΑ εάν και δηλώνουν ΔΕΞΙΟΙ θα έχουν στο μέλλον καλύτερες επιλογές! 

Άλλωστε εμείς υπήρχαμε και το 2014 ως ιστολόγιο όταν στον δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών πέρασε μια παράταξη του ΠΑΣΟΚ (Βαλασόπουλος) και μία του ΣΥΡΙΖΑ (Κοκοτίνης)  κάτι που επαναλήφθηκε και στις εκλογές του 2019 με Χατζηδάκη -Ψυρρόπουλο  και όπως ήταν φυσικό και στις δύο επικράτησε το ΠΑΣΟΚ,  το "ορθόδοξο" αυτό του κ. Πανταζόπουλου και του ΕΝΑΚ που κατάφερε για ακόμη μια φορά να βγάλει δήμαρχο! 

Εμείς παραμείναμε με την δική μας ατζέντα που δεν υιοθετήθηκε από καμία δημοτική παράταξη και βλέπουμε στα πρώτα δημοτικά συμβούλια μετά τις εκλογές και την νέα διοίκηση να ανησυχεί για τα οικονομικά του δήμου μας και πως θα πληρώσει τους εργαζόμενους όταν εμείς χρόνια φωνάζουμε πως οι υπάλληλοι του δήμου δεν θα διατηρήσουν για χρόνια τις εργασίες τους ελλείψει οικονομικών πόρων και όχι επειδή τους θέλει κανείς στην ανεργία!

Η φορολόγηση της μεσαίας τάξης και από την κυβέρνηση Μητσοτάκη σηματοδοτεί το "λεφτά δεν ΥΠΑΡΧΟΥΝ" και επειδή στο τέλος θα μαζέψει κάπως και  την φορολόγηση που έχει εξαγγείλει  με μαθηματική ακρίβεια γύρω στο 2030 σε εφτά περίπου χρόνια από σήμερα η χώρα μας θα οδηγηθεί σε νέο δανεισμό άρα και σε υπογραφή νέων μνημονίων , αφού συνήθειες δεν αλλάξαμε και δεν υπάρχει η πολιτική βούληση για να μαζευτεί ένα κράτος μεγάλο και σπάταλο απλώς προσπαθούν να το συντηρήσουν με "αφαίμαξη" των μικρομεσαίων! 

Γιατί άμα έχεις μάθει τους μικρομεσαίους για 50 χρόνια να πέφτουν πάνω στο αφορολόγητο και να μην πληρώνουν ΦΟΡΟΥΣ άντε μετά να τους πείσεις να δώσουν 1000 ευρώ έκαστος επειδή ως κράτος εάν και έχει χιλιάδες υπαλλήλους δεν μπορείς να κάνεις ελέγχους για να μετριάσεις την ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ! 

Αυτά και ελπίζουμε το μέλλον της χώρας να μην είναι ο λαϊκιστής κος  Στέφανος Κασσελάκης,  για το μέλλον της Ηλιούπολης δεν έχουμε αυταπάτες πως είναι η παράταξη του πρώην δημάρχου Βασίλη Βαλασόπουλου "Πρώτα η Ηλιούπολη" με νέο δήμαρχο τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλου που πέτυχε το "πάνω από κόμματα και χρώματα" αφού την ΝΙΚΗ τους πανηγυρίζουν αφελώς και πολλοί κεντροδεξιοί! 

Οι εξελίξεις των επόμενων μηνών θα καταδείξουν πως ένα σημαντικό κομμάτι της κεντροδεξιάς θα συνεργαστεί με τη νέα διοίκηση αφήνοντας στο περιθώριο όσους πιστεύουμε πως και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση πρέπει να υπάρχουν δημοτικές παρατάξεις με σαφή ιδεολογικό προσανατολισμό και όχι μαζέματα που τους ενώνει τα κοινά οικονομικά συμφέροντα! 

Το να δούμε και πάλι συμπαραστάτες του Δημότη και της Επιχείρησης θα είναι κάτι που μπορεί να μας δικαιώσει για την δίκαιη αλλά σκληρή κριτική μας αλλά δεν θα μας απαλύνει τον ΠΟΝΟ όταν θα βλέπουμε ακόμα έναν δεξιό να συμπράττει με τους ιδεολογικούς μας αντιπάλους . 

Με αυτούς που το μακρινό 1981 φώναζαν ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και χρόνια μετά με ηγέτη τους τον κ. Σημίτη ακολούθησαν τον σωστό δρόμο και οδήγησαν την χώρα μας στη ζώνη του ευρώ! 

Όλη η ΙΣΤΟΡΙΑ της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ της χώρας μας κωλοτούμπες και επιζήμιες θέσεις για τα εθνικά θέματα και για αυτό διαλύονται επειδή κάποιοι εμμένουν σε ΑΥΤΑΠΑΤΕΣ ενώ κάποιοι άλλοι έχουν αποδεχτεί πως παγκοσμίως οι δικές μας Ιδέες έχουν επικρατήσει! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: