ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Εξάρχεια: Σύρος ο άντρας που επιτέθηκε σε γυναίκες - Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ - Δείτε φωτογραφία

Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2023

Εξάρχεια: Σύρος ο άντρας που επιτέθηκε σε γυναίκες - Ταυτοποιήθηκε από την ΕΛΑΣ - Δείτε φωτογραφία



Σε εξέλιξη βρίσκεται η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για τον άνδρα που έχει επιτεθεί σε τέσσερις γυναίκες, μεταξύ αυτών μια 13χρονη, στα Εξάρχεια.Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άνδρας έχει ταυτοποιηθεί και, όπως ανέφεραν μάρτυρες, πρόκειται για νεαρό άτομο, ξανθό με γαλανά μάτια.


Φωτογραφία του άνδρα, ο οποίος είναι Σύρος, 23 ετών, εξασφάλισε και παρουσιάζει το protothema.gr.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είχε μπει φυλακή για απόπειρα βιασμού στα Γρεβενά και αποφυλακίστηκε τον Αύγουστο του 2023.

Δείτε τη φωτογραφία:



Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο περιστατικό έλαβε χώρα το μεσημέρι του Σαββάτου (18/11) όταν ο άγνωστος προσέγγισε μία 13χρονη, την έπιασε από τη μέση και προσπάθησε να προβεί σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της. Ευτυχώς το κορίτσι έβαλε τις φωνές και κατάφερε να ξεφύγει.

Δύο ημέρες μετά, δηλαδή στις 20 Νοεμβρίου, μια κοπέλα 29 ετών μετέβη στο Τμήμα Ασφαλείας των Εξαρχείων και κατέθεσε ότι ενώ βρισκόταν στη συμβολή των οδών Εμμανουήλ Μπενάκη και Νικηταρά, ένας περίεργος άντρας με χρήση σωματικής βίας, την ακινητοποίησε, την πέταξε στο έδαφος και αφού της έκλεισε το στόμα, προέβη σε γενετήσιες πράξεις τις οποίες δεν ολοκλήρωσε καθώς το σημείο προσήλθαν κάτοικοι και διερχόμενοι πολίτες με αποτέλεσμα ο δράστης να τραπεί σε φυγή.

Την ίδια ημέρα, 10 λεπτά αργότερα, μάλλον ο ίδιος δράστης, έστησε καρτέρι και στην Ζωοδόχου Πηγής. Την ώρα που περνούσε από το σημείο μία 27χρονη της όρμησε και της έκλεισε το στόμα. Το θύμα προέβαλε αντίσταση και κατάφερε να ελευθερωθεί με τον άνδρα να αποχωρεί τρέχοντας. Η έρευνα των στελεχών της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του άνδρα βρίσκεται σε εξέλιξη.

Δεν υπάρχουν σχόλια: