ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Στην ουσία εμείς ακολουθούμε το κοινό που φτιάξαμε και όχι αυτό εμάς!

Δευτέρα 13 Νοεμβρίου 2023

Στην ουσία εμείς ακολουθούμε το κοινό που φτιάξαμε και όχι αυτό εμάς!

 



Όταν έχεις "εκπαιδεύσει" τους αναγνώστες σου να πιστεύουν συγκεκριμένα πράγματα δεν μπορείς να τους κατευθύνεις προς παρατάξεις που δεν υιοθετούν τίποτα από όλα αυτά. 

Αυτό είναι το δικό μας συμπέρασμα από τις πρόσφατες δημοτικές εκλογές και έτσι η δική μας ΣΤΉΡΙΞΗ ή σε κάποιον συνδυασμό αποδείχθηκε είναι γράμμα ΚΕΝΟ , όταν οι εκπαιδευμένοι  εδώ και μία δεκαετία αναγνώστες μας φυσικά και δεν ΜΑΣ ακολούθησαν ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ κάποιους που  δεν είχαν  ταυτιστεί με τις βασικές μας θέσεις , για τα μεγάλα θέματα που αφορούν την πόλη μας. 

Στην ουσία πλέον εμείς ακολουθούμε το κοινό που φτιάξαμε , και όχι αυτό εμάς.  Αφού εμείς αποδείξαμε πως  μπορούμε να περιμένουμε,  όμως αυτοί ΟΧΙ! 

Έτσι εάν εμείς στο μέλλον δούμε φιλικά όσους κατά καιρούς έχουμε "κράξει" μέσα από εδώ στην ουσία αυτοακυρωνόμαστε και χάνουμε αναγνώστες.   Να αλλάξουν όσοι επί 10 χρόνια "βομβαρδίζονται"  από εμάς για να πιστεύουν συγκεκριμένα πράγματα,  ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. 

Έτσι εμείς κατανοούμε την δικαιολογημένη αντίδρασή σας για όσους συμμαχούν με τους εχθρούς μας αλλά προβάλλονται και από εμάς! Αυτό συμβαίνει  επειδή εμείς νιώθουμε πως αυτοί δεν μπορούν να μας θίξουν στο παραμικρό , δείχνουμε μεγαλοψυχία και σε αυτούς που έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να τα έχουν καλά με ΟΛΕΣ και ΟΛΟΥΣ! 

Όμως κάποιοι από εσάς  εκεί έξω θέλετε να τα έχετε καλά ΜΟΝΟ με εμάς , και μιλάμε για όσους μας διαβάζουν καθημερινά και όχι όσοι αναζητούν σε εμάς μόνο αναρτήσεις που αφορούν τους ίδιους! 

Θα προσέξουμε πάντως να μην σας στεναχωρούμε , προβάλλοντας όσους θα μας προτιμούσαν ανενεργούς,  και κυρίως σε αυτές τις γιορτές θα αποκλείσουμε την προβολή εκδηλώσεων στις οποίες θα παραστούν όσοι έως και προχθές μας έβριζαν! 

Άλλωστε πιο πολύ θα διαβάσετε μια ανάρτηση που "ξεφτιλίζουμε" με στοιχεία  κάποιους για τις επιλογές τους,  παρά ανούσιες αναρτήσεις στις οποίες τάχα αλληλέγγυοι και φιλάνθρωποι θα μας παρουσιάζουν τις καιροσκοπικές δράσεις τους ως τάχα γινόμενες για το "καλό" της πόλης! 

Με δεδομένο πως μια χούφτα άνθρωποι μας πήγαν κόντρα στα πάνω από 10 πλέον χρόνια  παρουσία μας μέσα από εδώ , το να μην καλύψουμε τα δελτία τύπου όσων υμνούν τους αντιπάλους μας,  είναι για εμάς πάρα πολύ εύκολο. 

Άλλωστε εσείς με τις επισκέψεις σας μας στηρίζετε καθημερινά , και δεν θα χαλάσουμε αυτή μας την σχέση για καμία πουτ@ν@!


ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: