ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Ο Στάθης Ψυρρόπουλος ήρθε για να μείνει και όχι για να υπηρετήσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ εις βάρος των δημοτών!

Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023

Ο Στάθης Ψυρρόπουλος ήρθε για να μείνει και όχι για να υπηρετήσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ εις βάρος των δημοτών!



Ξεκάθαρα ο νέος δήμαρχος Ηλιούπολης κος Στάθης Ψυρρόπουλος τοποθετήθηκε με ΛΟΓΙΚΗ στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ομιλώντας για την δυνατότητα ή μη που έχει ο δήμος μας να συντηρήσει προσωπικό που σε λίγο δεν θα μπορεί να πληρώσει! 

Όσο και εάν από την πλευρά της απερχόμενης διοίκησης προσπάθησαν να υποβαθμίσουν το ΓΕΓΟΝΟΣ πως τα ταμεία αδειάζουν με λαϊκιστικές επιλογές κρατάμε τους πάντες αφού τους έχουμε τάχα ανάγκη έως να αδειάσουν τελείως τα ταμεία του δήμου μας ο νέος δήμαρχος φαίνεται προσγειωμένος σε μια πραγματικότητα που δεν θα είναι ρόδινη για κανέναν εργαζόμενο του δήμου μας αφού όσο μεγαλώνει η ΣΟΒΙΕΤΙΑ στο τέλος κινδυνεύουν όλες και όλοι να μην έχει ο δήμος την δυνατότητα να τους πληρώσει!

Η απαράδεκτη ταύτιση όλων των υπόλοιπων παρατάξεων με τα συμφέροντα των λίγων εις βάρος των πολλών καθιστά κυρίαρχο τον κ. Στάθη Ψυρρόπουλο που δεν έχει τίποτα να φοβηθεί με παρουσίες όπως την πρόσφατη στο δημοτικό συμβούλιο αφού το μήνυμα που εξέπεμψε δεν μπορεί να διαστρεβλωθεί από τοπικά ΜΜΕ που έχουν συμβάλει αρνητικά με τις ΘΕΣΕΙΣ τους σε ένα σωρό θέματα που αφορούν τον δήμο μας. 

Είχαμε επισημάνει στα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας πως η στάση τους σε ένα σωρό σοβαρά θέματα τα οδηγεί στο περιθώριο! Η ΝΙΚΗ του Στάθη Ψυρρόπουλου με 60% σηματοδοτεί πως η πόλη μας απέκτησε τον δικό της "Κωνστατάτο" και όσο και εμείς δεν θέλαμε μια τέτοια εξέλιξη δεν βοήθησε και καμία κεντροδεξιά παράταξη στο να μην συμβεί αυτό. 

Έτσι ενώ περιμέναμε από Ευσταθίου και Αραμπατζή να πουν μέσα στα δημοτικά συμβούλια πως ο δήμος μας δεν θα έχει την δυνατότητα να πληρώνει τόσους εργαζόμενους,  ήρθε ο κος Στάθης Ψυρρόπουλος να αναδείξει το θέμα αρχίζοντας μια κουβέντα για τα οικονομικά του δήμου μας που θα έπρεπε να είχαν κάνει προεκλογικά οι συμμετέχουσες κεντροδεξιές παρατάξεις προχωρώντας και ένα βήμα μπροστά ΚΑΙ ΛΕΓΟΝΤΑΣ  πως αυτές θα μείωναν το προσωπικό αφού λεφτά δεν υπάρχουν! 

Αντί να κάνουν αυτό χάϊδευαν τα αυτιά ανίκανων δημοτικών υπαλλήλων και πόνταραν στο να βρωμίσει όλη η πόλη για να έχουν πολιτικά οφέλη! Τελικά τους βγήκε Ψυρρόπουλος και τους έστειλε σε αποστρατεία ή σε συνεργασία μαζί του αφού όπως όλα δείχνουν κανείς δεν μπορεί να πείσει εάν ο ίδιος ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ πως στις δημοτικές εκλογές ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ πάνω από κόμματα και χρώματα! Έτσι πάνε σπίτια τους όσοι είχαν αυτό το σλόγκαν και έρχονται άλλοι με το ίδιο αλλά με την διαφορά πως έχουν κατανοήσει πως αυτό δεν πρόκειται να συμβεί εάν οι ίδιοι δεν κάνουν τις ρήξεις που οι πολλοί πλέον θέλουν! 

Τώρα την εξέλιξη αυτή θα καρπωθεί ο νέος δήμαρχος κος Στάθης Ψυρρόπουλος που δεν θα αφήσει την πόλη μας ΣΚΟΤΕΙΝΗ και ΒΡΩΜΙΚΗ και ήδη δουλεύει με τους συνεργάτες του για να τα πάει καλά στα δύο αυτά "αγκάθια". 

Με δεδομένο πως η πόλη μας θα αποκτήσει στην δική του δημαρχιακή θητεία νέο οδοφωτισμό με led και επειδή ο τομέας καθαριότητας δεν θα αφεθεί στην τύχη του όπως συνέβη με την προηγούμενη διοίκηση που έφτασε στο σημείο να τα βάζει με τα τοπικά ΜΜΕ και τους κατοίκους που απλώς μετέφεραν την ΚΑΚΗ εικόνα οδεύουμε στο 2028 με σοβαρό προβάδισμα της παράταξης "Πρώτα η Ηλιούπολη" όσο και εάν αυτό δεν ευνοεί ένα κεντροδεξιό ιστολόγιο σαν το δικό μας. 

Άλλωστε η πλειοψηφία των αναγνωστών μας ήδη δείχνει να προτιμά τον νέο δήμαρχο σε σχέση με τον απερχόμενο αφού προς το παρόν ( δεν είμαστε αφελείς να πιστεύουμε πως αυτό θα συνεχιστεί) δεν συγχρωτίζεται με πρόσωπα που αποτελούν κόκκινο πανί για τους δικούς μας αναγνώστες. 

Όσο περισσότερο καταφέρει να περιορίσει την ΣΟΒΙΕΤΙΑ ο νέος δήμαρχος και κυρίως να την κάνει να αντιληφθεί πως έχει και υποχρεώσεις τόσο θα μαζεύει ψήφους από τα δεξιά ενός εκλογικού σώματος που έδειξε πως προτιμάει όσους ομιλούν λογικά στα δημοτικά συμβούλια και πέταξε εκτός ιδεοληπτικούς της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ όπως ο κος Μανιάτης και ο κος Σόφης. 

Η Δεξιά στροφή της κοινωνίας δεν ευνόησε όσους στην πόλη μας τιμούσαν και τιμούν τους αγώνες της ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ και το 12% της Λαϊκής Συσπείρωσης Ηλιούπολης δεν πρέπει να μας προβληματίζει και ιδιαίτερα αφού εδώ παλιότερα είχαμε 12 χρόνια κομμουνιστή δήμαρχο κάτι που δεν θα επαναληφθεί ποτέ στο μέλλον αφού οι συνδημότες μας έπαθαν και έμαθαν από την χειρότερη διοίκηση που έχει περάσει ποτέ από αυτόν τον δήμο και μιλάμε βέβαια για αυτή του Δ. Κιντή! 

Ελπίζουμε μέσα στο 2024 η κεντροδεξιά της πόλης μας να παρουσιάσει ενναλακτική για τον δήμο μας αλλιώς το γράφουμε από τώρα για να μην έχουμε παρεξηγήσεις το ιστολόγιο αυτό δεν είναι διατεθειμένο να ακολουθήσει κανέναν από όσους ΔΕΝ ΤΟΛΜΟΥΝ να πουν μέσα στα δημοτικά συμβούλια τα αυτονόητα που είπε πριν μερικές μέρες ο κος Ψυρρόπουλος!

Εάν μάλιστα φτάσουμε στο σημείο επικεφαλής δημοτικής παράταξης που κινείται στον κεντροδεξιό χώρο να συμπράξει με την νέα διοίκηση εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως η δική μας ΚΑΤΑΔΙΚΗ δεν θα έχει καμία αξία από την στιγμή που ΟΛΑ τα νέα κεντροδεξιά στελέχη της πόλης μας έχουν κριθεί ΑΝΙΚΑΝΑ από εμάς να ηγηθούν μιας ΝΙΚΗΦΟΡΑΣ προσπάθειας! 

Γελάμε για τα πρόσωπα που προβάλλονται ως το μέλλον της κεντροδεξιάς στην πόλη μας και η δική μας ξεκάθαρη θέση είναι πως μόνο μία ΕΠΙΛΟΓΗ υπάρχει αλλά δεν βλέπουμε αυτή να ενδιαφέρεται να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας! 

Φυσικά και η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της ΝΔ είναι ευχαριστημένοι από την ΝΙΚΗ Ψυρρόπουλου στον δεύτερο γύρο στις δημοτικές εκλογές και μπορεί εμείς να καλέσαμε σε ΑΠΟΧΗ αλλά όσοι ήθελαν να καταδικάσουν με την ΨΗΦΟ τους έναν ΑΡΙΣΤΕΡΟ δήμαρχο πήγαν και τους ΜΑΥΡΙΣΑΝ!

Μαζί με τον Χατζησυριζάκη μαυρίστηκαν και όσοι πορεύτηκαν μαζί του και δεν θεωρούμε πιθανό πως μπορεί κάποιους από αυτούς να τους δούμε την επόμενη δεκαετία να επανέρχονται σε θέση δημοτικού συμβούλου! 

Σ.Μ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: