ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ - ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ : Ειδήσεις σε ένα λεπτό...........

Τρίτη 14 Νοεμβρίου 2023

Ειδήσεις σε ένα λεπτό...........



  • Μπορεί η διοίκηση να αλλάζει από 2/1/2024 αλλά τα προβλήματα της πόλης μας δεν έχουν εύκολες λύσεις. Έτσι το πρόβλημα της καθαριότητας που μας απασχολεί εδώ και μία τουλάχιστον δεκαετία πιο έντονα θα κληθεί να το αντιμετωπίσει ο νέος Αντιδήμαρχος με την ευθύνη βέβαια να βαραίνει τον νέο δήμαρχο Ηλιούπολης αφού το πρόγραμμα της παράταξης στο θέμα αυτό είναι γεμάτο ευχολόγια. Θα αγοραστούν νέα απορριμματοφόρα  , θα προσληφθούν νέοι εργαζόμενοι  , θα αποδώσουν οι ίδιοι εργαζόμενοι καλύτερα! είναι κάτι που ακούμε χρόνια και μάλιστα ήμαστε και οι ΜΟΝΟΙ που επιμένουμε πως δεν υπάρχει άλλη λύση πλην της ιδιωτικοποίησης αφού η σύνθεση των εργαζομένων του τομέα καθαριότητας είναι τέτοια που δεν αφήνει κανένα περιθώριο αισιοδοξίας πως τα πράγματα θα πάνε καλύτερα! Άρα μην περιμένετε από εμάς να ασχοληθούμε με ένα θέμα που δεν θα λυθεί εξαιτίας του γεγονότος πως ΟΛΟ το δημοτικό συμβούλιο θεωρεί το προσωπικό ανεπαρκές σε αριθμό,  ενώ ουδείς ασχολείται με το τι αποδίδουν αυτοί που εργάζονται  και πόσες πραγματικά ώρες δουλεύουν. Το να κοροϊδεύουμε τους δημότες πως με αυτό το προσωπικό και άλλο τόσο , θα δούμε καθαρή πόλη εμείς δεν θα το πράξουμε άλλωστε οι δημότες μας θα συνεχίζουν να ζουν σε μια βρώμικη πόλη όσο οι ίδιοι δεν απαιτούν την ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ μιας δομής που αργά αλλά σίγουρα θα συμβεί! Η πόλη μας δεν ήταν ΠΟΤΕ καθαρή ακόμα και όταν υπήρχε διπλάσιο προσωπικό στην καθαριότητα και επί δημαρχίας Δημήτρη Κιντή δεν είχαμε ούτε κάδους απορριμμάτων! Σήμερα μπορεί να έχουμε έως και γωνιές ανακύκλωσης αλλά η εικόνα δεν αλλάζει αφού όσα μπορεί να κάνει ο ΙΔΙΩΤΗΣ με 10 εργαζόμενους ο δήμος μας χρειάζεται 100 και βάλε! Άρα όσοι ψήφισαν Ψυρρόπουλο για να τους λύσει το θέμα αυτό να τους πούμε πως δεν είναι ο μάγος Χουντίνι , και πως τα σκουπίδια θα εξακολουθούν να "στολίζουν" τις γειτονιές τους! 


  • Δεν θεωρούμε πως στεναχωρήθηκαν και πολύ οι Νεοδημοκράτες της πόλης με την επικράτηση του Στάθη Ψυρρόπουλου. Άλλωστε εάν ήθελαν κεντροδεξιό δήμαρχο θα ψήφιζαν κάποιον εκ των δύο που κατέβηκαν και έχουν γαλάζια προέλευση! Τα χρόνια περνούν και από το 1974 έως σήμερα στην πόλη μας έχει βγει ΜΟΝΟ μια φορά κεντροδεξιός δήμαρχος ο κος  Γιάννης Αναγνώστου που κέρδισε τις εκλογές του 2006! Η πρώτη μας ανάρτηση ήταν 20 Φεβρουαρίου  του 2013 και αφορούσε την ΔΗΜ ΤΟ ΝΔ Ηλιούπολης , και κοντεύουμε να κλείσουμε 11 χρόνια καθημερινής διαδικτυακής παρουσίας! 

  • Τόσα θέματα εκκλησιαστικού περιεχομένου και όχι μόνο μας χαρίζει καθημερινά ο κος Παναγιώτης Πάσχος άρα μην αναρωτιέστε γιατί ο εμπνευστής αυτού εδώ του ιστολογίου συναντιέται σε τακτά χρονικά διαστήματα μαζί του , ανταλλάσσοντας ιδέες για θέματα που αφορούν την πόλη μας. Συναντιέται με πολλούς το τελευταίο διάστημα και ελπίζει πως έως τις γιορτές θα έχει κάτι καλό για τους αναγνώστες του ιστολογίου μας. Έτσι για να βγει η χρονιά με χιλιάδες επισκέψεις αφού οι πολίτες ανεξαρτήτως κόμματος και χρώματος διψάνε για καταγγελίες ιδίως όταν αυτές συνοδεύονται με στοιχεία. Και εμείς δεν σας έχουμε απογοητεύσει ΠΟΤΕ σε αυτό το κομμάτι για τον λόγο αυτό εξακολουθούμε και υπάρχουμε 10 χρόνια μετά! 


Δεν υπάρχουν σχόλια: