ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΧΩΡΙΣ ΟΡΙΑ : Στάθης Ψυρρόπουλος: Ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος μας έδωσε την ευχή του για μία καλή θητεία......

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2023

Στάθης Ψυρρόπουλος: Ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος μας έδωσε την ευχή του για μία καλή θητεία......

 


H προσωπική περιπέτεια της υγείας μου δε θα μπορούσε να αναβάλλει την προγραμματισμένη συνάντησή μου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος Ιερώνυμο, τον οποίο ευχαριστώ από καρδιάς για την ευχή και την στήριξή του.
Η επίσκεψη μας στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών έλαβε χώρα την Τετάρτη 15 Νοεμβρίου 2023 με την συνοδεία του Αρχιμανδρίτη Σπυρίδωνα Κατραμάδου, προϊστάμενο του Ιερού Ναού Κοιμήσεως Θεοτόκου Ηλιουπόλεως, μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και στελεχών της παράταξης «Πρώτα η Ηλιούπολη».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης μας συζητήθηκαν σημαντικά καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ηλιούπολη, ενώ ζητήσαμε την σημαντική συνδρομή του Αρχιεπισκόπου Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμου για το χρόνιο πρόβλημα του κοιμητηρίου στην Ηλιούπολη.
 
Επιπροσθέτως, συζητήθηκε διεξοδικά η δυνατότητα αξιοποίησης ακινήτων για τη δημιουργία εστίας άπορων φοιτητών, όπως και η στήριξη του ορφανοτροφείου της πόλης.
 
Ο Αρχιεπίσκοπος Πάσης Ελλάδος Ιερώνυμος μας έδωσε την ευχή του για μία καλή θητεία με τη δημιουργία σημαντικών έργων που θα αποτελέσουν παρακαταθήκη για την πόλη.

Στάθης Ψυρρόπουλος 
Δήμαρχος Ηλιούπολης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: